קליפ חדש

baduist

New member
קליפ חדש

של כריסטינה אגילרה...חיכיתי הרבה לזה. השיר לא רע, סה"כ, הביצוע משובח, היא פשוט זמרת לא פחות מענקית, ואם יש לכם ספק, תסתכלו פעם הבאה שיש תכניות עליה בMTV, ושימו עין על הביצועים המרשימים בהופעות. אה, ותקשיבו כמובן, לדיסק הראשון שלה, שלמרות שהיא טוענת שהוא הרבה יותר פופי ממה שהיא רצתה, אני עדיין מוצא אותו כאלבום שחור וזהו. חזרה לשיר, עם רדמן שבהחלט מוסיף ועוזר להפוך את השיר מסתם אחד לאנרגטי טירוף. בעיני בואו נגיד שזה לא שיר ששומעים בסטריאו בבית, אלא עחל PA רציני במועדון. הקליפ עצמו איכזב אותי, נראה כאילו היא נכנסה חזק לקטע של להראות שהיא לא בתולה כמו בריטני, וזה נותן לה אופי סלאטי-משהו, יותר ממה שנהוג בMTV... אלא יודע, משהו באווירה המלוכלכת או במגע... וואו, כמה כתבתי על זה, הא? אז חוצמזה אני רק אגיד שגם קליפ חדש למיסי כפרה, הרזתה, הפיקה, שיר מגניב, והמשך ישיר לגט יור פריק און. (+טוויט:). ושרובי וויליאמס הולך לעשות שיר עם מיס´ דיינמייט, שאותה הרשתי לעצמי להתחיל לחבב לאחרונה, היות והיא הרגיעה אותי כשאמרה ש"בווו" זה שיר דפוק :), ולעומת זאת השירים החדשים הם היא באמת. נשמע טוב:). זהו, ביי, שבת שלום, לילה טוב מותקים

אתה אוהב כריסטינה?

חשבתי שאני היחידה באזור שאשכרה מעריכה את הווקליות שלה... וחושבת שהיא לא פחות טובה ממאריה קארי! אז עוד משהו היא לא פופ בריטני היא הרבה יותר מזה!

EmGee

New member
תעשו לי טובה

תשאירו את הויכוחים האלה של בריטני-כריסטינה לעצמכם

rasta girl

New member
...

גם אני חושבת (וחשבתי!-יש לציין) שכרסטינה זמרת ממש על רמה הקול שלה מדהייים! בריטני...-סתם זיוף אחד גדול.

multi

New member
אני מתכוון שגם בריטני יצאה ממזמן

מהפוזה של הילדה הטובה אז אין לכריסטינה מה להראות שהיא יותר זנותית מוזר שה"תמימות והבתוליות" של בריטני משכו אנשים באותה מידה של הזנותיות שלה

DJ$upreme

New member
יחי הפופ

קליפ ושיר חביבים מאוד לקריסטינה קליפ חביב לבריטני עם הנפטונז קליפ מדהים ושיר ככה למדונה וההפתעה הכי גדולה - קליפ חביב ושיר מצוין לג´סטין טימברלייק. האר-אנ-בי נכנס חזק חזק לפופ.

בלייז

New member
סתם נקודה למחשבה...

הנפטונז אכן חיות,אני בתור מפיק יודע להעריך את הסיגנון המצויין שלהם,את הגיטרות מעולם אחר ושאר ירקות,אבל.... הנפטונז מייצרים שירים שהם להיטים ושורדים חודש-שלושה חודשים במצעדים לעומת מפיקים כמו פריימיר ,פיט רוק ודומייהם שמייצרים קלאסיקות שנישארות לנצח,האמת היא שהשילוב הכי טוב בשביל ראפרים לדיסק מצליח הוא לשלב הפקות מהרבה סוגי מפיקים,כמו דעשה קיס ורויס 9´5

נשארות לנצח איפה?

קודם כל ....רויס 5´9? אני מבקש שתיקח בחזרה את המילים האלה:) איפה בדיוק הוא ישאר לנצח? את בריטני פרחות יזמזמו להן ובזאני הילדים שלהן פרחות גם בעוד 15 שנה, כשאנחנו נהיה "זקנים" וVH1 ישדר לנו את אמינם ושאקירה בדו מימד.

או, מותק, כמה הסכמה!!:)

הקליפ של מדונה, לא אמרתי כלום, אבל הוא באמת משובח. השיר עצמו מזכיר לי את יומולדת בגרסא של אינפקטד משרום:) לא? וג´סטין, אני חולק לגביי השיר, מה שעושה את זה טוב זה התופים של פארל, ורק התופים. שאר ההפקה, אגב, בדיוק כמו של בריטני. ואני דווקא אוהב את ג´סטי´ן´סינק... לגביי כריסטינה יותר טובה ממריה קארי - אהמ...לא יודע איך להגדיר טובה, אבל לא.:) פשוט הקול שלה מאוד דומה, לטובה...:).

bboy tb

New member
דווקא אני

לא אהבתי.. אמרו לי שזה שיר פאנק מצוין וכו וכו´ ובאמת ציפיתי למשהו כזה. השאר נשמע בוי בנד לגמרי והצווחות שהוא מנסה לעשות כמו ג´יימס פשוט עלובות.. הוא נשמע שם כמו סרסור הומו
זו דעתי *Common - Breaker 19 (Beatnuts remix)*

Grandmaster KC

New member
אני לא מאמין!

הפופ העכשווי הוא פשוט פופ מכוער כל הבוי בנדס המגעילות האלה בלי כישרון אמיתי. תסלחי שאני לא "נאור כמוכם" ומעריך את ג´סטין טימברלייק או איך שקוראים לו, שמחפש את הצד השחור שלו. הניסיון הווקלי שלו נשמעה כמו איזו צרחה נשית! אני לא בא נגד הנפטונס שהם עובדים עם אמני פופ. אם הם שחורים (לפחות חצי מהם), זה לא אומר שהם צריכים לעבוד רק אמני ההיפ הופ. אבל כל הניסיון של אנסינק (בושה בכלל להזכיר את השם שלהם בפורום הזה), להישמע יותר כהים הוא פשוט עלוב. Funk? אני לא חושב

אני לא מבין..

איך אתם כאנשים כחובבים שרופים של מוזיקה שחורה מסוגלים לתמוך באנשים כמו ג´סטין טימברלייק שמנסים לעשות כסף על הגב של הז´אנר הזה.אין לבן אדם דבר וחצי דבר עם מוזיקה שחורה.אם מה שהיה הולך היום זה מזרחי הוא היה עושה דואטים עם שרית חדד.

baduist

New member
כי אנחנו חלק מהקונספירציה...

ע"ע אמינם! בסוף נכחיד את כל הכושים!!!!11 יאהה!!

יש הבדל גדול בינהם

אמינם עשה מוזיקה שחורה מההתחלה.זה תמיד הסגנון שדיבר אליו מאז שהוא היה ילד. ג´אסטין "פתאום" גילה שהוא אוהב מוזיקה שחורה.אין לזה שום קשר לצבע העור.

baduist

New member
וזה אסור?

אתה רוצה שאני אתן לך דוגמאות שגילו מאוחר מידי מה הם רוצים לעשות והפכו להיות וירטואוזים? הורס אותי, אמינם אומר בפירוש "אני כמו אלוויס מנצל את המוסיקה השחורה בשביל להתעשר", ולא אכפת לאף אחד, וג´סטין עושה מוסיקה שחורה בשביל הכיף, למרות שהוא לא חייב לאף אחד ויכל להמשיך להתעשר עוד ועוד עם נוסחת הפלא של הבוי-בנדס ואנ´סינק, אבל לו אסור? כמה צביעות. מילא תגידו שלא אהבתם - מקובל, אבל...טוב עזבו. הפסד שלכם, מותקים.

למעלה