קליפ חדש לקנייה ווסט!

עדידי15

New member

קים מהממת, אבל השיר והקליפ מזעזע.

Rud3 Boi

New member
מפתיע אותטי שאנשים פה לא הבינו.

הקליפ אמור להראות זול ודל תקציב, זה הקטע שלו, דה.
מה נראה לכם? לקנייה יש תקציב אינסופי לעשות מה שהוא רוצה, כנראה שהפעם בא לו קונספט כזה.

אני חושב שהקליפ מגניב ושהם מהממים.

Music Man XD

New member
לא נראה לי שיש מישהו שלא הבין את זה.

זה לא משנה את העובדה שזה קליפ שנעשה בחוסר טעם והוא זול לא רק מבחינת התקציב שלו, אלא מבחינת איך שהוא נראה ומה שהוא משדר. זילות.

לא נראה לי שהייתה אי הבנה במקרה הזה.

ערן1987

New member
מילא אם העירום של קים היה מוצדק מבחינה

אומנותית, אבל הוא לא כזה - ולכן הוא יותר ממיותר (אלא אם יש פה כוונה נסתרת שלא הצלחתי לגלות אותה).

בסדר, אפשר להחליק על המסך הירוק הכי ברור בהיסטוריה, אפשר להתלהב מהצילומים היפים של הסוסים (יה, תראו! גם קים וקנייה חופשיים כמו הסוסים האלה! איזה קטע יואו..) - אבל אין פה באמת משהו טוב. עירום מיותר מהסיבה שהוא לא סקסי ולא מביע שום דבר.

והשיר? כבר מההתחלה הכי פחות התחברתי אליו מהאלבום האחרון. מרגיש לי כמו שאריות לא טובות מתקופת הטרילוגיה שלו, במיוחד מהאלבום הראשון. כנראה השיר הכי להיטי מהאחרון, אבל שוב - שאריות.

ערן1987

New member
אין הגדרה רשמית לאומנות כזו

אבל לדעתי - זה ציצים למען הציצים בלבד.

DAN1EL

New member
לא ענית על השאלה.

ואם אתה מתעקש על ה"לדעתי", אז אני אחדד את השאלה:

מה זה לדעתך (מובן שלדעתך) עירום שהוא מוצדק מבחינה אמנותית?
ומה זה לדעתך עירום שהוא רק "ציצים למען הציצים"?

דוגמאות, אם אפשר. או סתם מחשבות הגיוניות.
כי באמת שלא הבנתי את התגובה שלך. בחיים לא הבנתי מה זה עירום מוצדק מבחינה אמנותית, והייתי רוצה להבין.

ערן1987

New member
עירום שהוא ציצים למען הציצים זה מה שקנייה עשה

זה כמו פורנו - זה כדי להדליק (מבחינת סקס), זה כדי לעורר פרובוקציות, זה כדי לחרמן, זה כדי שיהיה קצת אקשן מיני וכדומה.

עירום מבחינה אומנותית הוא כשמשתמשים בגוף כדי להביע משהו - וזה לא מה שקנייה עשה.

DAN1EL

New member
איך אתה יודע שזה לא מה שהוא עשה?

אולי הוא כן מביע דברים, שאתה פשוט לא עלית עליהם?

ולמה עירום צריך בכלל להיות מוצדק מאיזושהי בחינה?
אתה לא שואל את עצמך האם האופנוע מוצדק מבחינה אמנותית, אז למה דווקא נתפסת לעירום?

ערן1987

New member
חלק מאומנות, כל אומנות, היא לתת פרשנות משלך

למושא האומנות - במקרה הזה הפרשנות היחידה שאני יכול לתת לציצים של קים היא שהעניין נעשה לשם ה"פורנואיות" בלבד.

למה נתפסתי על העירום? כי הוא שם, הוא מובלט, הוא "נוצץ", הוא נועד לכך שנראה אותו ושנסתכל עליו ושנדבר עליו - האופנוע, לעומת זאת, הוא לא כזה (בכל זאת, לא כל אחד יכול לגרום לאנשים לדבר על אופנועים כאמצעים אומנותיים.. מה לעשות שלא כולנו ליידי גאגא
)

DAN1EL

New member
אני חושב

שאין צורך להצדיק כל דבר, העיקר שאתה יודע למה אתה בחרת, והעיקר שנעשתה כאן בחירה של משהו על פני משהו אחר, ושמה שנבחר אמור לייצג נקודת מבט מסוימת.

יש קונבנציות מסוימות, וזה מצער.
אם קים הייתה בשחור לבן, מניקה ילדים אפריקאים רעבים ועם פה קשור או אנא ערף מה, היו אומרים שזה מוצדק מבחינה אמנותית.
אבל כשהיא מצולמת באסתטיקה שיותר שייכת למגזינים כמו "מקסים" אז זה לא מוצדק מבחינה אמנותית? מי אמר? ואם ככה קאנייה רואה את המציאות ורוצה להגיד לנו משהו עליה ועל הפלסטיקיות שלה?

אני חושב שצריך לחשוב מחוץ לקופסא במקרה הזה, ולא להיצמד לתבניות הברורות.

Music Man XD

New member
סליחה שאני מתערב,

אבל עניין ה"אמנותי"/"לא אמנותי" זה לא מה שהפריע לי, למשל.
הפריע לי שזה פשוט עשוי רע ושזה זול. נוף ובחורה ש"דופקים" אותה, עם שיר שעושה חור בראש ברקע.

לא תודה!

למעלה