קליפ חדש לקנייה ווסט!

ערן1987

New member
קליפ חדש לקנייה ווסט!

קנייה ווסט נישא על גלי האהדה הביקורתי לאלבומו האחרון Yeezus, אך למרות שהאלבום לא זכה להצלחה המסחרית הגדולה לה ווסט הורגל מכל אלבומיו הוא לא מוותר עליו ומשחרר את הקליפ לשיר Bound 2. בשיר מככבת ארוסתו ואם בתו, כוכבת הריאליטי הגדולה קים קארדשיאן, שמופיעה עם מעט מאוד בגדים לגופה.

מה אתם חושבים על הקליפ? והשיר? האם הפרובוקטיביות שלו עשויה בטעם טוב או רע?

DAN1EL

New member
אלוהים ישמור - קים!

2Dirrty4U

New member
קליפ זול להחריד, שיר נוראי בקטע אחר

ואני שונאת כשזמרים דוחפים לקליפים שלה את הבני זוג שלהם או יותר גרוע את הילדים שלהם.

אפילו לא סיימתי לצפות בקליפ כשזה בשילוב כזה מזעזע עם השיר הנוראי!

ערן1987

New member
למה לא? זה יכול להוסיף הרבה רגש וכנות לשירים

ולקליפים מסוימים.. נגיד פינק עשתה את זה כמה וכמה פעמים ולפעמים זה ממש מוסיף לקליפים ולשירים

2Dirrty4U

New member
אני אוהבת כשאומן עושה הפרדה

בין הקריירה לחיים האישיים שלו ורק בגלל שהוא מפורסם הוא לא צריך לדחוף את הילדים שלו או את בני הזוג שלו לקליפים.

ערן1987

New member
יש אמנים קולנוענים שהכניסו פרטים שונים מהחיים

הפרטיים שלהם לתוך הסרטים אותם הם כתבו/ביימו ובחלק מהמקרים האלו התוצאות היו מדהימות. למה לא לעשות את זה?

כמובן שזו לקיחת סיכון, אין ספק, אבל צריך חתיכת העזה כדי לעשות דבר כזה.

Rud3 Boi

New member
אם כריסטינה או אמינם יעשו את זה התגובה שלך

תהיה אחרת לגמרי.

על מה את מדברת?
השילוב של קים בקליפ מהמם. הם הממים ביחד.
קנייה מתייחב אליה כאל המלכה שלו, זאת שהפכה אותו סופית למלך.
היא לא סתם עומדת לידו בקליפ, היא ממש חלק מהמסר שהוא רוצה להעביר לצופים.

(ההודעה עלולה להישמע תוקפנית אבל זו לא בכוונה חלילה
)

2Dirrty4U

New member
יפה שאתה מחליט בשבילי מה תהיה התגובה שלי

למה שהתגובה שלי תהיה אחרת אם כריסטינה או אמינם יעשו את זה כשאמרתי חד משמעית שאני לא אוהבת כשעושים את זה?

אבישי ר

New member
הוא ממשיך לשים זין על העולם והעולם ממשיך

להתעצבן מכל דבר שהוא עושה.
אתם קוראים לזוגיות שלו ושל קים זולה? אז הוא יקצין ויעשה את הקליפ הכי זול ומבדר שיש שהוא יושב על אופנוע יחד עם אישתו העירומה (והשווה) ומסך ירוק מאחוריהם.

אולי גאון זאת לא המילה המתאימה בהקשר הזה, אבל אני פשוט מת על הגישה שלו. בעיניי כל דבר שהוא עושה גאוני.

Music Man XD

New member
אותי זה דוחה.

זה מה שאת שווה? זה הערך העצמי שלך? איכס.

הקליפ הזה נעשה בטעם רע, הוא גס וזול. איפה זה ואיפה הדיוק המופתי בקליפ של Runaway?

השנה הוא ממש מפשל עם הקליפים, ממה שראיתי.

ARTPOP

New member
אני לא סובל את הגישה שלו. זה מאוד מקלקל לו.

אני רואה ראיונות שלו והוא נראה אדם כל כך ממורמר, שחצן ויהיר. אני אף פעם לא בעד גישה כזאת.
יאמר לזכותו שהוא תמיד רוצה להיבדל (אם כי הדרך בה הוא ''מתבדל'' מעושת ומלאכותית לפעמים) ומצליח להיות מקורי, חדשני ופשוט אמן יצירתי כמו שצריך להיות.
הקליפ לא מאוד מוצלח בעיני אבל הרעיון הוויזואלי שלו נחמד. למרות זאת אני לא מתלהב מהוויזואלית הכללית של הקליפים שלו בתקופת האלבום הנוכחי.

Music Man XD

New member
אממ...

זו פשוט קלטת הסקס של קים קרדשיאן עם מסך ירוק מאחורה.

טעם רע, זה זה מה שזה. קים שוב מראה שהיא רק בחורה יפה בלי שום דבר להגיד, והכי דפוק זה שבעלה פשוט מסכים עם המסר הזה בקליפ שלו.
"היי, קים, את ממש כוסית, בואי תתפשטי בקליפ שלי ואני אפמפם אותך על אופנוע". הוא שר - היא שותקת. הוא לבוש - היא ערומה. זה מה שהיא. שני ציצים.

זה דוחה. נכון, קים נראית טוב כאן, אבל הקליפ הזה פשוט עשוי בחוסר טעם משווע.

סליחה - אין כאן שום דבר אדיר, יצירתי, גאוני וכל שאר שמות התואר שמדביקים לקאנייה באופן אובססיבי לגבי כל דבר שהוא עושה, באופן עיוור לחלוטין (ואני מאוהבי קאנייה, שלא תבינו לא נכון, אבל כשהוא עושה משהו לא טוב אני אגיד את זה).

והשיר מעצבן.

2Dirrty4U

New member
קנייה הוא סתם פלצן שחושב שהוא יצירתי או גאוני

חוץ מהאטיטיוד שלו אני שונאת אותו בכל הקשור למוזיקה העלק גאונית שלו.

למעלה