קליפ חדש ללהקה שלי ..

גקסון 22

New member
קליפ חדש ללהקה שלי ..

הי חברים מה המצב שנים אני כאן בפורום ומלבד לפרסם ציוד למכירה לא תרמתי יותר מידי.. אבל היום.. אני רוצה לשתף אתכם בקליפ החדש והראשון של הלהקה שלי. להקת קרוליין ירושלמים... קיצר תקשיבו אשמח לתגובות אמיר בביוף...(הגיטריסט עם הפנדר) תחכו לפיזמון ולסולו אתם תהיו מופתעים ....................... http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1717566 וזאת הכתובת של ה.. "מיי ספייס" מוזמנים להיכנס... http://www.myspace.com/bendcaroline

MerlinTheWizard

New member
וואלה אחי אחלה שיר !

אתם ממש טובים אני נורא אוהב את השילוב של המזרחי עם רוק . ואחלה סולו אומנם קצת לא מתאים לסגנון אבל זה מפתיע וטוב . בקיצור אם זה היה ב24 כשהייתי מזפזפ לא הייתי מעביר ערוץ . כל הכבוד .

גקסון 22

New member
תודה אח שלי

אתה מאמין שלא העבירו אותו את ה"פליי ליסט" בערוץ 24? בכול אופן תודה אחי ואשמח אם תעביר את הלינק של הקליפ לכמה שיותר אנשים...

eran377

New member
למה לא העבירו אותו?

זה באמת אחלה קליפ ושיר מגניב ממש, הסולו אחלה לגמרי. זה אתה מנגן? רק ה"צניעות" שלך הפריעה לי קצת אחי

גקסון 22

New member
צניעות.?

דווקא חשבתי שאני צנוע לגמריי... כן הסולו שלי אחי תודה רבה... ואין לי מושג למה לא העבירו אותו...

eran377

New member
לא נתנו לכם נימוק למה לא העבירו?

לדעתי אתם צריכים לשבת להם על הראש עד שיעבירו או עד שיסבירו לכם למה לא העבירו בשביל שתוכלו לתקן. אח שלי בזמנו ניסה להכניס קליפ ואמרו לו שהייתה בעיית סטראו- צד ימין היה חזק בקצת מצד שמאל.

גקסון 22

New member
תאמת שלא נתנו נימוק..

יכוללהיות שביכלל לא הקשיבו? זה אומר שאני אצטרך לארגן את מיטב ה"נודניקים " בארץ.. יש מתנדבים?

sheepeH

New member
אהבתי מאוד!

רק טיפ לגיטריסט.. באמת שאחלה סולו, אבל חסר מאוד ויבראטו, בעיקר בבנדים, הם נשמעו ריקים... חוץ מזה טוב מאוד, נהנתי!

../images/Emo121.gifלא יצא לי להקשיב, אבל

העריכה של הואן הירוק שלכם כביכול לא כלכך מושקעת, יש שם איזה קטע מתחת לרגל של אחד מכם שנשאר לבן
אני אאזין לשירים מחר

Y036

New member
מחר הופעה של קרוליין, הלהקה שלי מחממת אותם

כולם מוזמנים מחר לצוללת הצהובה בירושלים, יש הופעה של קרוליין. הלהקה שלי ולהקה של אוריה מחממים אותם, במסגרת המופע של הפרוייקט הרכבים. כולם מוזמנים לבוא מחר, 22:00 בצוללת.

yotamn9

New member
בסוף אני לא בא

אוריה אמר לי שלא כדאי לי לבוא כי כל הרכב עושה רק 3 קטעים, וחבל על הכסף. מצטער על ההברזה, אני אראה אתכם בהזדמנות אחרת...

גקסון 22

New member
תאמת..

בהקלטה הקלטתי עם ... גיבסון לס פול....) : הפנדר שלי שבאותו זמן לא הרגישה טוב...

גקסון 22

New member
ציוד

מגבר-פנדר דלוקס (זה עם המנורות) דיסטורשן TONEBONE ופרא אמפ של SANSAMP ׁ(שהוא למכירה אם בא לך) DD6 של בוס וCE5- קורוס של בוס.. וזהו אני לא אוהב אפקטים..(אין לי כוח לסחוב הזדקנתי חחח)

גקסון 22

New member
האדום

הטונבון האדום עם 2 הערוציםץ[ אחלה מכשיר קומפקטי וסאונד מעולה

למעלה