קליפרס-ספרס GAME 7!!

liron1311

New member
אלופה חדשה לפחות מאז 1998!
כיף

וואו, לא שמתי לזה לב! אדיר!

מתי בפעם האחרונה קרה דבר כזה, שכבר בסוף הסיבוב הראשון ידענו שתהיה אליפות ראשונה אחרי לפחות 15 שנה? יש בכלל כלים לבדוק את זה?
כשחושבים על זה, 3 משמונה קבוצות שנותרו מעולם לא זכו בתואר (ממפיס, קאבס, קליפרס), ו 3 מהן זכו רק פעם אחת, כולן לפני 1980 (גולדן ב 75, וושינגטון ב 78 אז קראו להם הבולטס, וההוקס, שזכו בהיותם בסנט לואיס ב 1958).
אני אישית בעד הקאבס בגלל בלאט, ואם לא הם אז ממפיס, כי מגיע להם על בניה נכונה וארוכת שנים ועל האופי הנשכני. אבל כסתם אוהד כדורסל, אני חושב שנקבל מכאן והלאה סדרות לפנתאון. מקווה שנראה 5 גיים 7 ב 7 הסדרות שנותרו.

rapgamer4ever

New member
לממפיס לדעתי לא מגיע כי הבעלים קמצן

הסטט' שלירון ציין באמת מדהים.
&nbsp
מיאמי נעלמה, דאלאס ירדה מגדולתה ארוכת השנים, הלייקרס ובוסטון בעיצומה של בנייה מחדש ואפילו אימפריית הספארס אולי תפנה לכיוון הזה. הגענו לעידן חדש!

kobyz21

New member
קשה לנצח בסדרה גם את הקליפרס וגם את השופטים

שנתנו עדיפות לקליפרס לאורך כל הסדרה, ובמהלך האחרון גם את המזכירות שקיבלו הוראה מהליגה לחבל בסיכויי הספרס, כנראה הליגה העדיפה שהספרס לא ימשיכו...

Ori L88

New member
עכשיו אני יודע שהגיע הפליאוף

מתחילים להתבכיין על שופטים.

Cade Foster

New member
סיימתי עכשיו לראות את המשחק

קשה להעביר יום שלם בלי להיכנס לאתרים שיספיילרו לי את המשחק והיה שווה את ההמתנה...
&nbsp
לב שבור. לא מוכן שטימי יפרוש בלי טבעת. שיחזור לעוד אחת, אם שופטים לפי המשחק האחרון שלו הוא עדיין בכיף בטופ 5 של הPF בליגה, אולי טופ 4.
&nbsp
על הסדרה בין הקליפרס ליוסטון אני אדלג.

למעלה