וואו
אני מעביר לסדרה הזאת את הכתר לסדרת הסיבוב הראשון שראיתי בחיי (הקודם היה שייך לבוסטון-שיקאגו 2009) שם היה יותר אקשן אבל משחק 7 היה חלש. והרמה בסדרה הנוכחית יותר גבוה ומשחק 7 היה ענק.
כריס פול עם הופעה שהיה צריך כדי לקבל חותמת בלגאסי , כי בתכלס ברור לכולם שזה היה כמו גמר מערב ולא סדרת סיבוב ראשון.
ראו שההאמסטרינג הורג אותו והוא לא יכול לתת ספיד ברסט ושינוי כיוון מהירים(חוץ מפעם אחת שדפק צ'אקה על לאנרד מהצד)
סאן אנטוניו היו טובים , דאנקן ענק , פארקר הופיע למשחק דני גרין היה טוב. קוואי היה סביר.
נעבור קצת על השחקנים של הקליפרס כי את הספרס כולנו מכירים.
דיאנדרה ג'ורדן-היה בסדר , אבל הוא שומר פוסט בינוני , השומר פוסט הכי טוב בקבוצה זה ביג בייבי. ג'ורדן מצויין בהלפ דיפנס ובסוייץ' לגארד , פארקר לא היה מסוגל לנער אותו. אבל הוא לא משהו כשאתה דוחף את הכתף בחזה שלו ועולה לסל. והוא מאבד ריכוז הרבה פעמים במהלך המשחק , ריבאונד שעובר לו מעל הראש או איזה חוסר תקשורת עם השחקנים האחרים בהגנה.

בלייק גריפין-הייתה לו סדרה פשוט ענקית וגם במשחק הזה הוא היה מצויין , אני לא יודע אם הוא מנהיג אבל הוא שחקן ענק. הוא לא רע הגנתית , ריבאונדר טוב. יש לו ראיית משחק ברמה גבוהה מאוד והוא מצא הרבה פעמים את בארנס ורדיק במתפרצות לשלות פנויות לגמרי. בכלל , הוא עשה את המהלך הנכון כל המשחק.

מאט בארנס-טוב מאוד היום , קלע באחוזים טובים ועשה עבודה טוב על קוואי לאנרד. וכמובן המהלך המנצח בסוף המשחק(עוד נדבר עליו)

ג'יי ג'יי רדיק-התחיל זוועה , אבל לא איבד את הבטחון והייתה לו מחצית שנייה טובה. שם כמה שלשות מומנטום מאוד חשובות

כריס פול-ענק ענק ענק , אני מודה שאני תמיד הייתי בצד שלו שאנשים השתגעו ואמרו שדרון וויליאמס יותר טוב ממנו. הראה שהכדורסל שלו זה הכול בראש , כי מבחינה גופנית הוא היה ב50% זה לא הפריע לו לתת את המשחק השני או הכי טוב שלו בסדרה.

קרופורד-היה חשוב מאוד היום , שכריספי ירד לחדר הלבשה הוא קלע כמה סלים חשובים שלא נתנו לספרס לברוח. במחצית השנייה עשה גם הרבה שטויות אבל גם סלים חשובים. סה"כ 70% ג'מאל טוב 30% ג'מאל רע. זה בסדר בשבילו.

ביג בייבי-מצויין , אם בריא הייתי נותן לו יותר דקות.

במהלך האחרון של הספרס היה ביזיון ענק , פופביץ' צייר מהלך , ומשום מה 2-3 שניות לתחילת המהלך מישהו שרק והיו צריכים להתחיל מחדש וקליפרס היה זמן להתארגן מחדש ולדעת מה המהלך. פופ והרבה אנשים בספסל של סאן אנטוניו ממש התעצבנו ובצדק , לא מתאים.