קליפרס-ספרס GAME 7!!

OrEl74

Well-known member
מנהל
אין מילים!!!! דאנקן יורד לחדר ההלבשה

אולי בפעם האחרונה בקריירה

billc

New member
יששש הספרס בחוץ איזה כייף,,,, אפשר להנות מהפלייאוף עכשיו

Executioner

New member
משחק מצויין

כאב לי, כאב לי מאוד לראות את הקליפרס מנצחים.
ברבע הרביעי הקליפרס שיחקו כמו הספרס והספרס שיחקו כמו הקליפרס. לדעתי הספרס הפסידו את המשחק איפשהו פחות מ3 דקות לסיום,, היה 4-5 הפרש לספרס וטוני פארקר יצא למתפרצת 1 על 1 עם רדיק נדמה לי ובמקום לעצור הוא בחר לקחת זריקה שלא נכנסה. בדיעבד טעות גדולה, כשהוא החטיא והקליפרס קלעו התקפה אחר כך ידעתי שהמומנטום בצד של ל.א.
&nbsp
השחקן היחידי שיש לי מילים טובות עליו בספרס הוא דני גרין, הוא היה פשוט מעולה, מעל הבייסליין של היכולת שלו. בצד השני קשה למצוא מישהו שלא מגיע לו מילים טובות אבל כריס פול במשחק אדיר, תצוגה של ווינר אמיתי. יש מצב שמחר בבוקר הוא יבכה לא דמעות של ניצחון אלא דמעות של כאב על כך שהוא המשיך לשחק עם הפציעה. נקווה בשבילו שזה שום דבר רציני.
&nbsp
&nbsp
משחק 7 ענק כבר אמרתי? גדול, פשוט משחק גדול.

Reutk

Active member
אני מאוד מקווה שהפציעה של כריס פול לא רצינית.

דווקא שמחתי בשביל הקליפרס, בשביל כריס פול ובלייק גריפין, רק עצוב לי בגלל שזה כנראה המשחק האחרון של טימי .
המשחק עצמו היה פשוט מדהים, הסדרה כולה הייתה מעולה אבל המשחק הזה היה פשוט וואו!

off shekel

New member
סוף סוף

כי הגיע הזמן לכל כך הרבה דברים:
הגיע הזמן שנראה את הקליפרס נותנים פלייאוף גדול ולא רק עונה גדולה.
הגיע הזמן שהספרס יעלמו קצת מהנוף כדי שאנחנו בתור צופים נתרענן ונראה פנים חדשות.
הגיע הזמן שאנשים יפסיקו לקרוא לכריס פול לוזר.
הגיע הזמן שאנדרדוג מובהק (לפחות לפי ההימורים) תנצח סדרה.
הגיע הזמן שנראה קבוצה יוצאת מהקבר ומנצחת את שני האחרונים כדי לנצח סדרה (נראה לי לא קרה מאז לברון ב2012).

סדרה מדהימה נחתמה בסוף הראוי לה, באמת חבל שזה סיבוב ראשון, זה בכיף היה יכול להיות הגמר.
נהניתי מכל שנייה וכבר כוסס ציפורניים לראות את הקליפרס מול הווריורס בגמר המערב.

TheReturn23

New member
כריס פול אכן היה לוזר עד הנקודה הזאת

סוף סוף מספק את הסחורה יצא גדול

BeniTaz

New member
וואו וואו איזה משחק!

איזה כיף, כל הכבוד לקליפרס.. עצוב עבור דאנקן, רק מקווה שלא יפרוש. עוד עונה אחת. הוא יכול אפילו יותר, הבנאדם נתן הצגה במשחק הזה. חייב להישאר, אין הרבה גבוהים ברמה שלו ב-NBA גם בגיל שלו.
&nbsp
בלייק גריפין טריפל דאבל גדול, עוגן השחקן הזה.
גלן דיוויס היה פצוע? שיחק נהדר ב-11 דקות שנתנו לו. מאט בארנס ווינר אדיר! כל קבוצה שרצה לאליפות צריכה ווינר מהסוג הזה.
&nbsp
ג'ורדן לא שיחק בדקות האחרונות, גם אחרי שנכנסו ל-2 דקות. זה עלה ביוקר לקליפרס בריבאונד אבל בסוף הימור קלעי החוץ השתלם איכשהו. היו תולים את ריברס בכיכר אם זה היה נגמר אחרת.
כריס פול אין מילים.. טוב אומנם זאת לא ההופעה של אייזאה תומאס נגד הלייקרס אבל בכל זאת, הזכיר את זה לגמרי וגם בסוף שם את סל הנצחון. זה רגע שייזכר לחובבי ה-NBA לעד. עכשיו נראה מה חומרת הפציעה אבל סביר להניח שהוא ימשיך לשחק לא משנה מה. נראה כמה זה ישפיע מול הרוקטס. שיגיד תודה שג'ייסון טרי שומר עליו ולא פטריק בוורלי.
&nbsp
אחלה סדרה! גם נגד הרוקטס יהיה לוהט.
&nbsp

TheReturn23

New member
נצלש - לא יאומן חברת הכבלים טיים וורנר עשו בלוק עם סטרימנג

לא מזוהה בגלל הקרב
מצליח להתחבר רק דרך האינטרנט של הטלפון, עד לאיזה שפל ירדו החברות האלה

FrecCo

Active member
בהצלחה לקליפרס, הגיע להם לגמרי

במיוחד שמח שלא ניצחנו בגלל פציעות של CP/ביג בייבי
הם היו טובים יותר, fair and square, והחמצנו יותר מדי זריקות חשובות כל המשחק וברבע האחרון בפרט
CP עם הגאולה האישית שלו בסל ניצחון ענק. לא חושב שהם מספיק טובים לעבור את גולדן סטייט, בהנחה שיעברו את יוסטון, אבל אני אחזיק להם אצבעות.
&nbsp
יאללה טימי, שנה הבאה עוד ריצה אחת ודי

somone1411

New member
ספרס של אשתקד הייתה עוברת?

קשה לדעת, אני גם לא חושב שהספרס של העונה שעברה טובה מזו של העונה.
פשוט מצ'אפ מסובך הקליפרס, קבוצה עמוקה ומאומנת עם פול ענק, וזה עדיין נגמר בשניות האחרונות של GAME 7.
&nbsp
אני רק מקווה שמי שלא תגיע לגמר (אני מהמר על יוסטון) תהיה חזקה מספיק כדי לקחת אליפות. חושש שבלאט בטעות ינצל את העידרות של הספרס.

picki23

New member
אתה חושב רחוק מדי

קודם כל שבלאט יעבור את שיקגו.
אח"כ אטלנטה/ וושינגטון.
ואז נראה אם יש לו בכלל סיכוי מול המערב.
&nbsp
אני חושב שספרס של השנה פחות טובה, אני חושב שהיו הרבה פציעות, שטוני פארקר לא היה חד שג'ינובילי נתן הכל וזה לא הספיק ואני חושב שלדאנקן יהיה מאד קשה להמשיך עוד שנה בעומס הזה. הקליפרס עמוקים וקבוצה טובה, במיוחד עם מנהיג טוב. אני חושב שהם יותר טובים ממה שההיט היו בשנתיים האחרונות. אני לא בטוח שיותר מסן אנטוניו.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

משחק מדהים

הכי צמוד שיכול להיות. זה הסוף לדיבורי כריס פול צ'וקר? אני לא מאמין יותר מידי בתוויות האלה במילא.

וואו!!! ס"א עפה הביתה במשחק שביעי

הייתי סדרה יפה, אבל זה לא ממש משנה כי האחות הקטנה של הלייקרס לא תעבור לשלב הבא.

Ori L88

New member
וואו

אני מעביר לסדרה הזאת את הכתר לסדרת הסיבוב הראשון שראיתי בחיי (הקודם היה שייך לבוסטון-שיקאגו 2009) שם היה יותר אקשן אבל משחק 7 היה חלש. והרמה בסדרה הנוכחית יותר גבוה ומשחק 7 היה ענק.
כריס פול עם הופעה שהיה צריך כדי לקבל חותמת בלגאסי , כי בתכלס ברור לכולם שזה היה כמו גמר מערב ולא סדרת סיבוב ראשון.
ראו שההאמסטרינג הורג אותו והוא לא יכול לתת ספיד ברסט ושינוי כיוון מהירים(חוץ מפעם אחת שדפק צ'אקה על לאנרד מהצד)
סאן אנטוניו היו טובים , דאנקן ענק , פארקר הופיע למשחק דני גרין היה טוב. קוואי היה סביר.
נעבור קצת על השחקנים של הקליפרס כי את הספרס כולנו מכירים.
דיאנדרה ג'ורדן-היה בסדר , אבל הוא שומר פוסט בינוני , השומר פוסט הכי טוב בקבוצה זה ביג בייבי. ג'ורדן מצויין בהלפ דיפנס ובסוייץ' לגארד , פארקר לא היה מסוגל לנער אותו. אבל הוא לא משהו כשאתה דוחף את הכתף בחזה שלו ועולה לסל. והוא מאבד ריכוז הרבה פעמים במהלך המשחק , ריבאונד שעובר לו מעל הראש או איזה חוסר תקשורת עם השחקנים האחרים בהגנה.
&nbsp
בלייק גריפין-הייתה לו סדרה פשוט ענקית וגם במשחק הזה הוא היה מצויין , אני לא יודע אם הוא מנהיג אבל הוא שחקן ענק. הוא לא רע הגנתית , ריבאונדר טוב. יש לו ראיית משחק ברמה גבוהה מאוד והוא מצא הרבה פעמים את בארנס ורדיק במתפרצות לשלות פנויות לגמרי. בכלל , הוא עשה את המהלך הנכון כל המשחק.
&nbsp
מאט בארנס-טוב מאוד היום , קלע באחוזים טובים ועשה עבודה טוב על קוואי לאנרד. וכמובן המהלך המנצח בסוף המשחק(עוד נדבר עליו)
&nbsp
ג'יי ג'יי רדיק-התחיל זוועה , אבל לא איבד את הבטחון והייתה לו מחצית שנייה טובה. שם כמה שלשות מומנטום מאוד חשובות
&nbsp
כריס פול-ענק ענק ענק , אני מודה שאני תמיד הייתי בצד שלו שאנשים השתגעו ואמרו שדרון וויליאמס יותר טוב ממנו. הראה שהכדורסל שלו זה הכול בראש , כי מבחינה גופנית הוא היה ב50% זה לא הפריע לו לתת את המשחק השני או הכי טוב שלו בסדרה.
&nbsp
קרופורד-היה חשוב מאוד היום , שכריספי ירד לחדר הלבשה הוא קלע כמה סלים חשובים שלא נתנו לספרס לברוח. במחצית השנייה עשה גם הרבה שטויות אבל גם סלים חשובים. סה"כ 70% ג'מאל טוב 30% ג'מאל רע. זה בסדר בשבילו.
&nbsp
ביג בייבי-מצויין , אם בריא הייתי נותן לו יותר דקות.
&nbsp
במהלך האחרון של הספרס היה ביזיון ענק , פופביץ' צייר מהלך , ומשום מה 2-3 שניות לתחילת המהלך מישהו שרק והיו צריכים להתחיל מחדש וקליפרס היה זמן להתארגן מחדש ולדעת מה המהלך. פופ והרבה אנשים בספסל של סאן אנטוניו ממש התעצבנו ובצדק , לא מתאים.
&nbsp
&nbsp

למעלה