קליפרס-ספרס GAME 7!!

OrEl74

Well-known member
מנהל
קליפרס-ספרס GAME 7!!

3:00 שידור ישיר בספורט 5

מי אתם חושבים שינצח?
האם הנסיון של הספרס יעשה את העבודה או שכריס פול יצליח לסחוב את חבריו ולעבור את האלופה.

אני חושב ששאלה נוספת שצריכה להישאל-

האם זהו המשחק האחרון של דאנקן בקריירה?

נראה לי הקליפרס עוברים

יש גבול לכמה שהקליפרס יכולים לעשות שטויות במאני טיים(או שלא?).
&nbsp

rapgamer4ever

New member
הייתי עונה לך שהקליפרס ינצחו אבל אז הגיעה הפציעה של ביג בייב

הוא מוגדר questionable למשחק ולא הייתי בונה עליו.
אני מניח שריברס ישחק עם החמישייה אפילו יותר מהרגיל. הוא לא סומך על ספנסר הווז וטורקוגלו לא לגיטימי ב-3 שנים האחרונות.
&nbsp
אני מקווה שהאדרנלין יעשה את שלו וגריפין לא יפול מהרגליים. בגדול הקליפרס אמורים לנצח אם יקבלו תרומה מינימלית מהספסל ודאנדרה יקלע ב-50% מהעונשין.
&nbsp
ברוב המקרים בגיים 7 יש שיפוט ביתי. יחד עם התחושה שהקליפרס קצת יותר טובים... אם אני חייב להמר זה יהיה עליהם.

FrecCo

Active member
עלול להיות המשחק האחרון של סן אנטוניו

המשחק האחרון שלהם העונה
המשחק האחרון של טימי ומאנו
המשחק האחרון של פופ
המשחק האחרון של הספרס כמו שאנחנו מכירים אותם ב-17 העונות האחרונות

מה נראה הלילה? טימי בטוח יקח על עצמו הרבה. מטוני ומאנו אני לא מצפה להרבה (למרות שאם מאנו יהיה חד לשם שינוי ויתן משחק התעלות זה יכול להיות גיים צ'יינגר)
קוואי יהיה הרבה יותר אגרסיבי ומפוקס ממה שהיה בגיים 6. מילס ובלינלי צפויים לראות יותר מגרש כי הם היחידים שפוגעים מחוץ לקשת בסדרה הזה.

CP כנראה יהיה שוב השחקן הכי טוב על המגרש, כל שלשה של רדיק תיכנס, ואז פופ יתחיל האק-א-ג'ורדן של שעה עד שדוק יוריד אותו לנוח ואז ספנסר הוז יעלה ינחית כמה שלשות משלו.

אני לא חושב שאחרי 6 משחקים בינוניים מבחינת יכולת, אנחנו פתאום נראה משהו שונה מאחת הקבוצות. הדבר שיכריע את הכף הלילה זה who will step up, מי יקח על עצמו את המשחק בדקות החשובות מצד הספרס ומי מצד הקליפרס, ומי יצליח להוציא לפועל יותר טוב.

שווה לשים דגש מיוחד על הפיק הכפול שהקליפרס

נותנים לפול כל פעם שקוואי מנסה לשמור עליו צמוד מעל הקשת. לדעתי זאת אחת הסיבות הכי משמעותיות לכך שהשמירה שלו על פול לא נתנה את האימפקט הצפוי.

Executioner

New member
מבחינתי המשוואה פשוטה

החמישייה של הקליפרס מול החמישיה של הספרס= ~10+ נק' לחמישייה של הקליפרס.
הספסל של הספרס מול הספסל של הקליפרס= ~10+ נק' לספסל של הספרס
&nbsp
זו הסיבה שבגללה משחק אחד נופל כאן ומשחק אחד לשם. הכל תלוי מי מהגורמים האלה מתעלה על עצמו או לחילופין מאכזב. הדבר היחיד שברור הוא שהספסל של הקליפרס לא ייתן ערך מוסף למשחק, הם די יציבים בנושא הזה. עכשיו השאלה אם פארקר יגיע לסדרה, אם דאנקן או קוואי יהיו טובים כמו בנצחונות הקודמים או אם הספרס יצליחו לעצור את פול את גריפין. אני חושב שהרבה תלוי בספרס. אצל הקליפרס פול וגריפין סולידיים לאורך כל הסדרה, מה שהם צריכים זה נק' משאר השחקנים בחמישייה ושההגנה שלהם תמשיך לעשות עבודה טובה על הספרס.

TheReturn23

New member
גברותי ורבותי נגמר הסיפור של הספרס היום

הם הפסידו את הסדרה במשחק 6 בבית, תרשמו 112-108 לקליפרס

off shekel

New member
לדעתי הספרס ינצחו

יש להם את זה מוטמע, הם באים ומנצחים מתי שהם צריכים את זה.
ועדיין, מקווה מאוד שאתבדה והקליפרס יעברו, הגיע הזמן לשינוי.

TheReturn23

New member
היו צריכים להקדים את המשחק לצוהוריים בגלל הקרב אגרוף

מפסידים צופים אפילו אני בוחר לראות את האיגרוף

TheReturn23

New member
נראה לי אתה טועה

ב3 בלילה שעון ישראל אירוע השקילה
ב4 מתחיל כבר הקרב

לא מאמין שאני *עדיין* ער

אני אשלם על זה ביוקר מחר...
13-6 לספרס, 5 לגרין, 4 לטוני. אם הם יהיו חזקים היום, יהיה קשה מאד לקליפרס.

Executioner

New member
הקליפרס משחקים חזק

הרבה יותר אגרסיביים מהספרס, אחרי הפתיחה הטובה של הספרס הקליפרס חזרו ואז...פול נפצע.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני רואה מתחילת הרבע הרביעי

משחק שביעי כמו שכתוב בספר
מטורף לגמרי!!!

OrEl74

Well-known member
מנהל
13 שניות, 2 לקליפרס, כדור של הספרס

רגע האמת של האלופה הגיע!

למעלה