קליפורניה ,המלצות

rl2weel

New member
קליפורניה ,המלצות

הי נמצא בקליפורניה לשבוע עבודה יש מצב שאוכל ל"גנוב" איזה יום מחפש המלצות לפארק אופניים שאפשר לשכור שם
גם אופניים וציוד

tripler

New member
Bear lake

לפני שנתיים הייתי בכנס מדעי בלונג-ביץ'. קפצתי ל"חפוז" של יומיים ב Bear lake, שעתיים וחצי מזרחית משם. יש שם מסלולים מקסימים, עם אפשרות לשכור אופניי שטח טובים (Specialized או Ellswoth) בחנות על האגם.

IlanShacham

New member
איזה אזור בקליפורניה? זו מדינה גדולה...

במאמרים שלנו תמצא שתי כתבות על רכיבה באזור עמק הסיליקון (מחוז מארין, ליד סן-פרנסיסקו)

באם אתה באזור המפרץ של סאן פרנסיסקו יש הרבה

בעיר בארקליי Berkeleyברחוב solano פינת רחוב colusa ישנה חנות אופניים מקסימה עם אנשים נפלאים שישמחו להשכיר לך אופני הרים מעולים ממגוון גדול של דגמים
פשוט תבקש אופני הדגמה ותקבל אותם מצויידים להפליא (אני שוכר שם פעם-פעמיים בשנה מזה שש שנים)כמו בישראל תגיד שאתה חבר של מר ברמן והכול מסודר.
ניתן גם לשכור אופניי הרים במחוז מרין צפונית לגשר הזהב בעיר Fairfax ברחוב הראשי center בחנות אופניים בשם Sunshine Bicycle ליד החנות ישנו מחנה צופים עם סינגל אתגרי מדהים עם הרבה סוויצבקים ובחנות ניתן לרכוש כרטיס כניסה חד יומי . דרומית לחנות מתנשא הר עם המון שבילי אופניים בכול רמות הרכיבה הר Tamalpais.
ניתן לרכב בעליה משפת האוקיינוס עד לראש ההר בגובה 900 מטר שזואת חוויה נופית מדהימה.
מזרחית לברקליי ישנם מספר פארקים עם המון שבילי אופניים ברגע שתגיע לכל חנות אופניים תקבל מפות מסודרות של כל השבילים .
בכל פארק ישנה עמדת מפות חינמיות עם כל מסלולי הרכיבה בפארק.
שים לב בקליפורניה יש הרבה מתנדבים רכובים נושאי תג רשמי מטעם המדינה אשר משמשים מורי דרך ואנשי עזר לכל דבר אבל הם גם אחראים על עברות המשמעת ובארה"ב סדר זה סדר ופנימית זרוקה בשטח תתקבל באזהרה לאחר הרצאה ובסוף גם קנס, אז נא להתנהג בהתאם.
באם תרצה הסבר בע"פ חפש אותי במסרים.או 050-5206456

למעלה