נשמה - נשימה אותו דבר...../images/Emo22.gif
היי!!! האם ראית פעם גוויה רגע לאחר שיצאה ממנה רוח החיים? האם הרמת את היד של המת דקה לפני שנפח נשמתו ודקה אחרי שנפח נשמתו? אני עשיתי את זה... אם עשית את זה לא היתה עולה במחשבתך השאלה הראשונה מה זו נשמה? אם לא עשית את זה תצטרך לקבל את תשובתי כאקסיומה ועובדה. יש הבדל מאד רציני בין אדם חי למת... הראשון מסוגל לבצע את פעולת הנשימה, שמעבירה לחלקי הגוף את החמצן שמאפשר חיות על פני כדור הארץ -ארץ. לגבי אדם מת אין לו את פעולת הנשימה ולכן כל תא ותא בגופו חדל מלקבל חמצחן ומת. כן יש קשר הדוק בין המילה נשמה לנשימה. מכוון שאת פעולת הנשימה אפשר למדוד כמו שאתה אוהב ולהוכיח אמפירית אז ברור לי שאתה מאמין שקימת פעולה כזו. את פעולת הנשמה אני לא יכולה להוכיח לך אמפירית כי אי אפשר לראות אותה בעיניים האשליתיות שלנו. העין הרוחנית שלנו שנמצאת בין שתי הגבות במרכז המצח היא עינה של הנשמה. הנשמה ממוקמת בקודקודו של מרכז היסוד בשפיץ מעל היהלום שבכתר בדיוק מתחת למפתח הלב. הנשמה נמצאת גם בצינור שמחבר בין הלב הגשמי הלב השמאלי ללב הימני הלב הרוחני. את הצינור אי אפשר לראות בעיניים החיצוניות שלנו וגם לא בעזרת מיקרוסקופ. את הצינור ניתן לראות רק בעזרת העיניים הפנימיות בלבד. בכלים המוגבלים שלנו כבני אדם משמע חמשת חושנו אינם יכולים לראות את הנשמה ולכן אני לא יכולה להוכיח לך שום דבר ואתה לא תקלוט אם תתעקש להשתמש בכלים המוגבלים שלנו בלבד, לכן בנקודה זו כנראה הדיון בעניני נשמה יגמר, אלא אם תהיה פתוח להבין שבידנו היהודים ישנם האמצעים לראות להרגיש לחוש לטעום לשמוע ולהריח גם עם חושים אחרים בדיוק רב כמו שכלב מריח ושומע או דולפין שרואה ושומע וכו'... אם החלטת לשנות נקודת מבט ולהפסיק להתעקש על התאוריה שלך שהטבע שולט בכל אז נוכל להתקדם. ולפתח דברי: נשמה מהווה 99% מן האדם. הגוף החומרי שלו אתה נותן את הכי הרבה משמעות מהווה רק 1% חומר מכלל המהות ששמו אדם. לצערנו מה שבא במגע אדם לאדם הוא אותו 1% של חומר- המעטפת שעוטפת את הנשמה. ל1% חומר הזה אני קוראת בשפתי אגו חיצוני. החומר הזה הוא רק עטיפה, הוא חרטה... הוא זה שיוצר את כל הבלאגנים. אנחנו הם אלא שמסתירים את הנשמה ולא נותנים לה ביטוי למה? כי אנחנו מפחדים. ממה? מלהיפגע??? ממה? מהחברה, מהתגובות של האנשים, מההתיחסות שלהם אלינו. אז מה עשינו? יצרנו שכבות שכבות שכבות של מסכות וקליפות על מנת להגן על הנשמה ואז ראה זה פלא אנחנו כבר לא אנחנו... אז מי אנחנו? אגו נפוח. אז איפה הנשמה? מוסתרת... ואחר כך עוד אנו זועקים ושואלים מה זו נשמה? היא בכלל לא קימת. הכל הבל הבלים וים של שטויות. מה אתה רואה? רק את הטבע רק את המעטפת. אתה מפחד לראות את האמת, את הפנים את החלק העיקרי ומחפש לך כל הזמן הצדקות לתאוריה שלך. הנשמה שלך והנשמה שלי והנשמה של כל אחד ואחד מאיתנו היא ניצוץ של בורא עולם. פעם היינו כולנו אחד. קרה מה שקרה וחל פיצוץ והאחד או היצירה הראשונית התפרקה לאלפי ומליארדי ניצוצות שמהם מורכבות הנשמות שלנו ניצוצות של בורא עולם. הניצוצות התחלקו לעוד ועוד ניצוצות למה? כי המטרה של כל הניצוצות להתחבר חזרה לאחד. הבעיה שכל ניצוץ בא לעשות תיקון ולצערי במקום לתקן הוא יוצר עוד תיקונים רבים וככה הוא מתגלגל ומתחלק לעוד 1800 ניצוצות. למה זה קורה? כי אנחנו נמצאים במציאות ללא מודעות וממשיכים להתעקש כמוך שהטבע שולט בנו ולא אנחנו בו. בגדול מה הוא תיקון? כל ניצוץ יודע שהוא בא לחיים המציאותיים מבחירה אישית. לכל ניצוץ יש תיקון אישי תיקון עצמי ותיקון קבוצתי. התיקון הראשון מתבצע מגיל 0-3 והוא תיקון עבור... הורינו אחינו משפחתנו המצומצמת. מגיל 3-12 בנות יתבצע התיקון האישי. מגיל 3-13 בנים יתבצע התיקון האישי. מגיל 12, 13 מתחיל התיקון הקבוצתי בו מגלה הניצוץ הנשמה האדם את יעודו ושואף למצוא את הקבוצה בעלת התפקיד הדומה על מנת להשלים את התיקון ולעלות ביחד כקבוצה שלב אחד מעלה במדרגה בדרך ההתחברות לקבוצות אחרות במטרה להרכיב את הפזל בהתחברות אל האחד. כמובן כל מה שנאמר למעלה הוא בתנאי שהאדם זיהה את תיקוניו למען, התיקון האישי והשלים אותם. יש אנשים שעוברים מחזור חיים שלם ולא מתקנים ואז הם חוזרים בגלגול נשמה שוב ושוב ושוב. יש לנו 10 צאנסים להתגלגל על מנת לעשות תיקון. לא ביצענו אנו ניכנס לתקופת המתנה עד שנקבל שוב את הזכות לרדת בסדרת גילגולים נוספת. אתה יכול לומר שלא בחרת להגיע לכאן. שקר... נשמתך בחרה להגיע לכאן. זה שאתה מתכחש לתיקון שלך זו בעיה שלך ואתה יוצר לעצמך שוב סוג של תיקון נוסף. אתה בחרת להגיע למשפחה שלך, אתה בחרת את ההורים שלך בדיוק כמו שהם בחרו אותך. אתה יודע בדיוק מה עליך לעשות ואתה מתכחש לעניין. אני מכירה הרבה מאד אנשים שנמצאים במודעות ויודעים שהם בחרו להוולד... אני יודעת בדיוק מה אני עושה כאן וזו מבחירה. לי באופן אישי היה גם מאד קשה לקבל את העובדה שנשמתי בחרה להגיע לחיים הללו מכוון שעברתי מספיק דברים בילדותי שעשו לי את החיים קשים כולל אמא קשה וביקורתית ואבא שלא ידע את תפקידו בבית. ההזדמנות האדירה שזכיתי לה היא האופציה להתאמן על תפקיד המגשרת, בין ההורים שלי תפקיד המקשרת. היו תקופות שמחיתי על העניין: מה אני צריכה להיות הפה שלה? או הפה שלו? למה אני מרגישה את עצמי ככדור ביליארד שנזרק מקיר לקיר. היום אני יודעת שהתקופה ההיא היתה תקופת התרגול שלי. היום אני יודעת בודאות שאחד מהתפקידים שלי בתוך התיקון שלי הוא להיות מגשרת בין אדם לרעהו, למה אני? כי לי יש הרבה מאד נסיון מודע בעניין. ולעניין התיקון אני שוב חוזרת ואומרת, התיקון שלך רמוז בפרשת השבוע בה נולדת... האחד בשבילי הוא החלק הכי קרוב לאלוהים. אנחנו בתור נשמות רוצים להתחבר לחלק אחד. גם כל הקבוצות שנוצרו רוצות להתחבר לחלק אחד. האחד זו אנרגיה טהורה זכה צחה. אנרגיה של אהבה. אנרגיה של שלום. אנרגיה של שלווה. אנרגיה של רפואה לנצח. אור גדול שאי אפשר לתאר אותו במילים גשמיות. אי אפשר לראות אותו בעיניים אשליתיות. אי אפשר לחוש אותו בחושינו הרגילים. אני לא אמרתי שבעלי החיים הצמחים והאבנים הם תפאורה. גם להם יש נפש גם להם יש אנרגיות ונהפוכו בעזרת האנרגיה שלהם אנו יכולים לשמר את גופנו הפיסי והרוחני. הם כלי העזר שלנו לחיים יותר טובים רגועים ושלווים. כנראה שאתה לא קולט אותי מספיק טוב. אני לא דתיה בכלל, לא על פי אמות המידה שאתה מכיר. לא ממלאת מצוות, לא שומרת הלכות, לא מקימת חוקים שהומצאו ע"י אנשים שהחליטו שהם מנהיגי דור כזה או אחר. החוקים הללו לא עובדים עלי במקרה זה. אני אישה מאמינה ומקבלת את עשרת הדיברות בלבד. הדבר היחיד שמוביל אותי במעשי הוא:"ואהבת לרעך כמוך"... ראשית תלמד לאהוב את עצמך את מי שאתה גם את החולשות שלך גם את המגרעות שלך וכשתדע לאהוב את עצמך ככה תוכל לאהוב את הזולת. אני מאמינה באהבה ומכאן שאני מאמינה באחד ומכאן שאני מאמינה באלוהים שלו יש אין סוף שמות. מקווה שהורדתי לך מס' תובנות שימלאו את התודעה והתבונה שבך. יום טוב לך