קלידים

led_dod

New member
קלידים

אני רוצה לחבר קלידים למחשב... מאיזה יציאה מהקלידים לאיזה חיבור במחשב אני צריך להתחבר? ועם איזה קבל?

Papito

New member
לך לפורום מוזיקה אלקטרונית

הם תותחים בזה במיוחד המנהל שלהם שהוא הקלידן שלנו

mr. man

New member
כן כן

לך תנגן שירים, גיטריסט "שלנו"!
אז ככה, אני מניח שאתה רוצה לחבר כדי להקליט את עצמך לקובץ wav או משהו כזה, אז ככה: יש לך בקלידים מאחורה יציאה של Audio L/R. אתה צריך מעביר שמעביר לך מחיבור כפול כזה (אני מניח pl גדול) לחיבור pl קטן סטריאו (מה שיש לך מאחורה במחשב). פשוט לך לכל חנות אלקטרוניקה ותבקש דבר כזה. לא צריך לעלות יותר מ-15 שקל. מאחורה במחשב אתה מחבר בחיבור Line-In ומקליט את עצמך בכל תוכנה להקלטה (אפילו רשמקול יעשה את העבודה). אם יש לך עוד שאלות, אתה מוזמן לבוא לפורום שלי (מוזיקה אלקטרונית) כמו שפפיטו התותח פה אמר.

מה עם הקלטה למידי?

אני משתמש בתוכנה note worthy composer וכשאני רוצה להקליט היישר מהאורגנית שלי אני לוחץ על כפתור ההקלטה אבל כל מה שהתוכנה עושה זה להשאיר את כפתור ההקלטה לחוץ לשניה ואח"כ לחזור חזרה למצב הרגיל. האם אני אמור לשנות משהו בהגדרות התוכנה, או לחליפין, האם אתה מכיר תוכנה טובה יותר שיודעת להקליט למידי כמו שצריך? דרך אגב, אני לא יודע מה זו יציאה של Audio L/R, אבל היציאה הקיימת באורגנית שלי היא של בננה רגילה (כמו של אוזניות).

The Exorcist

New member
אצלך אתה יכול לחבר לחיבור של ה

מיקרופון בכרטיס קול. ונראה לי שיש לך איזה בעית הגדרה קטנה בתוכנה, ניסית להקליט עם תוכנה אחרת?

The Exorcist

New member
לפני שאתה מתחיל להוריד...

ניסית להקליט עם הרשמקול שיש בחלונות? אם זה לא יקליט לך שם אז אין טעםתנסה להוריד תוכנה אחרת.

לא הבנת אותי

אני רוצה להקליט ישירות לפורמט מידי, לכן הרשמקול לא יעזור לי. הצלחתי בעבר להקליט לתוכנת הקלטה ל-WAV, ששמה WAVESTUDIO אם אני לא טועה והיא מהתוכנות המצורפות עם התקנת הדרייבר של הסאונד בלאסטר. תוכנת ה-NOTE WORTHY COMPOSER היא לעריכת ושמיעת מידי, והבעיה שלי היא שההקלטה מסינתיסייזר חיצוני לא עובדת כמו שצריך בתוכנה הזו, לכן אני מחפש תוכנה אחרת להקלטת מידי. אולי יכול להיות שאני צריך חיבורים מיוחדים ליציאות אחרות מאחורי המחשב?

led_dod

New member
עידכון...

חיברתי את הקלידים, אבל בגלל אילוצים (משום מה אני לא מוצא יציאה שתקלוט את הקלידים), חיברתי ליציאה של המיקרופון... והקלידים שאני מקליט יוצאים באיכות ממש גרועה... WHAT 2 DO?

לחיבור מידי יש קבל מידי מיוחד

אם אתה רוצה להתחבר ליציאת המידי יש יציאה מיוחדת אפילו שתי יציאות (כניסה ויציאה) שנראות כמו כניסה של מקלדת ישנה וקבל זה מתחבר בכרטיס הקול לא בכניסות הרגילות אלא בכניסה עם הרבה פינים שיש שם

led_dod

New member
שאלות

אפשר להשיג קבל כזה באופיס דיפו? הם יבינו על מה אני מדבר? או שאני צריך ללכת לכלי זמר?

נראה לי שיש רק בחניות מוסיקה

כבל כזה עולה בסביבות המאה ומשהו שקל ושם לב שיש לו חיבור למחשב

למעלה