קלידים -

קלידים -

אני רוצה לקנות קלידים שיתחברו למחשב . איזה מומלץ? האם קלידים USB או מידי? מחפש משו סופר פשוט, אין לי מושג בקלידים אבל תוים זה תוים . האם לא אבד חלק מגבריותי אם אעשה צעד דרמתי זה?

Molchansky

New member
כיום

בקלידים החדשים המידי מועבר דרך USB אל המחשב עדיין יש את יציאות וכניסות המידי הישנות, אבל לפי מה שאני יודע כיום רוב האנשים כבר משתמשים ב-USB בשביל לחבר למחשב ולהשתמש במידי זה גם מה שאני עשיתי עם הפסנתר החשמלי שלי

אז מה אני צריך לחפש בעצם?

ישנם דגמים מסויימים שהייתם יכולים להמליץ? (זולים) האם נכון שקלידים ממייפל יישמעו בהיר יותר מרוזווד?

RoieL

New member
תלוי איזה גוף יש להן

אני ניגנתי הרבה שנים על ימהה זולה שגם שימשה כמקלדת ויותר מסיפקה את הסחורה. נסה את הקסיו הזולים (מרום) והימאהה הזולות (כ"ז).

UrBaN Man

New member
תשובה מפורטת... ../images/Emo13.gif

שלום בחור, מה שאתה צריך זה מקלדת שליטה. אין דבר כזה קלידים USB וקלידים MIDI. כל הקלידים עובדים על אותו פורמט, שהוא MIDI כמובן. גם אם הדגימות בקלידים מסויימים הן דגימות אמיתיות של פסנתר לדוגמא, וזה שמור כWAV, עדיין כשתעביר את זה למחשב דרך כבל USB או דרך כבל MIDI אשר יתחבר לכרטיס קול, הכל מתורגם לאותו פורמט (שהוא כמובן... תנחש
). בעבר, למקלדות שליטה היו רק יציאות MIDI, משמע: אתה צריך כרטיס קול חיצוני כדי לחברם למחשב. הכרטיסי קול שבאים ON BOARD היום עם המחשבים, לא כוללים כניסת MIDI, ושוב: לכן תצטרך כרטיס קול חיצוני. ראיתי גם ששאלת אם קלידים ממייפל ישמעו בהיר יותר מרוזווד... אין קשר בין מבנה הקלידים או החומר שמהם הם עשויים, לבין הסאונד שהם מוציאים. זהו כלי חשמלי, ולא כלי נשיפה. אחרי כל המגילה הארוכה שלי, כל מה שאתה צריך זה: 1.מקלדת שליטה פשוטה עם חיבור USB. 2.תוכנה אשר תעבוד עם המקלדת שתקנה. אני מאמין שהקלידים שתקנה יבואו עם תוכנה פשוטה שתספק אותך. 3. כסף. ואם כבר כסף, אני לא יכול לתת לך מחירים מדוייקים, אבל המחירים נעים בין משהו כמו 600 שקל למקלדת 49 קלידים לא שקולים, ומשהו כמו 3000 שקלים בממוצע למקלדת שקולה 88 קלידים (זה אמור לחכות את המגע של הפסנתר). כמעט בכל חנויות המוזיקה המוכרות יש מקלדות שליטה. אני מציע לך ללכת למרום, כלי זמר וחלילית. אלו שלושת החנויות היותר גדולות ורציניות בתחום. אם אתה צריך עוד עזרה, אתה מוזמן להגיב פה ולשאול שאלות כרצונך. יום טוב!

תודה , אגב צחקתי לגבי מייפל ורוזווד

אבל כנראה זה לא ממש מצחיק. האם קיימים מקלדות שליטה שהם גם אורגניות כלומר עם צלילים מובנים ויציאה אנלוגית ?

UrBaN Man

New member
לא ממליץ על הדגם הנ"ל, מנסיון.

המקלדת הזו לא נוחה. אלא אם כן כל מה שאתה צריך זה דרך מהירה יותר לכתיבת תווים.... וזה בהחלט מספק פתרון לכך.
במקום ללחוץ כל פעם על התו המבוקש עם העכבר, אתה יכול פשוט ללחוץ... וגם המקלדת עצמה, של המחשב לא נוחה בכלל. יום טוב.

הבחור ביקש סופר פשוט-

הוא לא דיבר על נוחות או על טאצ' של קלידים, במידה וירצה משהו יותר רציני הוא תמיד יכול..

תודה על ההמלצה אבל זה נראה לי פשרה

גם במקלדת וגם בקלידים. אגב, האם יש פלאגאין לקלידים באדובי אודישיין?

bebi vegeta1

New member
יש של NI סטייל גיטר ריג שאתה יכול ליבא

(יש שם מודלים לדימוי כינור ומודלים לדימוי סאז עוד וכמובן גם כלים מערביים ככה שיש לך אפשרות לשלב ) Halion ככה קוראים לה וגם אותה אפשר ליבא דרך VST המממ אגב בסוף ת'לא משתמש ב cubase\logic ? לא עבד?

דווקא כן,

מקלדת מידי 5 אקטבות, M-Audio Keystation 61es אחלה מחיר ויספק מאוד את הסחורה... בנוגע לסמפלרים ודברים כאלו דבר איתי בפרטי, ועצה נוספת עבור לקיובייס.

למעלה