קליבלנד - קליפרס

OrEl74

Well-known member
מנהל
אחד החזקים!

נוריס קול אמנם לוקח אבל גם קאזינס יוצא אהבל לא קטן והקט עם ווסטברוק פשוט קורע.
&nbsp

דייויד בלאט קורא פה בפורום או מה

"Considering the opponent and considering the fact that we wanted to continue our momentum, this is one of our better games".

תגיד דייויד, אתה חדל אישים, חסר עמוד שדרה או סתם אדם שלא יודע לגבש דעה משל עצמו? אתה חייב לומר את מה שאני אמרתי?

סירייסלי, אני יודע שתמיר קורא כאן, אז לפחות יש לנו קשר מדרגה שניה לקואץ'.

** פורסם הסגל למשחק הסלבז של ה'אול סטאר'.

הקומיקאי קווין הארט [163 ס"מ], זוכה 3 פעמים בתואר ה-MVP, יחזור להופעה נוספת.

שחקנית בולטת שתאיים על התואר היא מו'נה דייויס [163 ס"מ
], סנסציה בהתהוות, ורק בת 13, מי שהפכה באוגוסט 2014 לשחקנית הראשונה במסגרת ליגת הילדים של הבייסבול לבנים שמשיגה ניצחון בסדרת הגמר "הוורלד סיירייס" [המקבילה לפיינלס שלנו], והיא השיגה את זה בתצוגת "שאט אאוט" [לא הרשתה אף נקודה לקבוצה היריבה. לא הישג נדיר כמו "נו היטר" שהקבוצה היריבה לא משיגה אף חבטה, אבל מאוד מאוד מכובד, במיוחד בגיל הזה]. היא השחקנית ה-18 שמשחקת בליגת הילדים לבנים, השחקנית השישית שמשיגה חבטה, השחקנית האפרו-אמריקנית הראשונה ב'וורלד סייריס' ובנוסף לכל זה, הנציגה הראשונה [בן או בת] מליגת הילדים לבייסבול שמופיעה על הקאבר של המגזין 'ספורטס אילוסטרייטד', ובתוך זה היא הצעירה ביותר שאי פעם הופיעה על הקאבר. כאמור, את המשחק הראשון ב'וורלד סייריס' היא ניצחה, ואמנם את השני היא הפסידה, אבל הרייטינג באותו משחק היה הגבוה ביותר שנרשם אי פעם במשחק של ליגת הילדים [שבר שיא מ-2001]. צפו במשחק בממוצע 5 מיליון צופים, שזה בערך מספר הצופים שצפו בסדרה המצליחה 'נאשוויל' [ערוץ ABC] ביום ד' האחרון או הסדרה המצליחה 'סליפי הולו' [FOX] ביום ב' האחרון. במשחק שלה נכחו 34,000 צופים. ואנחנו מדברים על ליגת ילדים.

בייסבול זה משחק מאוד קשה. צריך לשחק פעם אחת כדי להבין, וגם אז לא מבינים עד שלא רואים בעיניים אנשים שמשחקים את זה נכון. תשאלו את הראפר "פיפטי סנט", שהגיע לזרוק את הזריקה הראשונה במשחק של הניו יורק מטס [המקבילה של עולם הבייסבול למה שאנחנו מכירים בכדורגל כ"לבעוט את בעיטת הפתיחה"] והתבזה. מולו, באותו סרטון, תראו איך מונ'ה דייויס עושה את זה נכון כשהגיעה לזרוק את הפיצ' הראשון במשחק של הלוס אנג'לס דודג'רס. זה נראה קל בטלויזיה, אבל זה לא.

אה, וכן, המהירות של הזריקה שלה [לא בסרטון הזה]? כ-70 MPH. של מגיש [פיצ'ר] בייסבול מקצועני ממוצע בליגה הבכירה? כ-90 MPH. והיא בת 13.
היא משחקת גם כדורסל וכדורגל. היא בכלל מתחברת יותר לכדורסל ורוצה להיות שחקנית WNBA. מאיה מור [מינסוטה לינקס] היא המודל לחיקוי שלה, וכמוה היא רוצה לשחק כדורסל מכללות בקונטיקט. במשחק ה'אול סטאר' נזכה לראות גם את כישרון הכדורסל שלה. בגיל צעיר יותר היא הספיקה כבר לשבור רגליים לשחקן על המגרש עם קרוסאובר שלא היה מבייש את קאיירי. צריך להיות מעניין. והיא בת 13.

והיא לגמרי מתנהגת כמו מקצוענית. מסיבת עיתונאים שלא תבייש את גדולי כוכבי ה-NBA. אינטליגנטית, רהוטה, מדברת לעניין, צנועה, חמודה. והיא בת 13.
פה זה ג'ימי פאלון מתכנית הלילה שמנסה לחבוט את ההגשות שלה.
ספייק לי שם בצד את הצרות של הניקס ובאוקטובר האחרון שיחרר סרט דוקומנטרי קצר [16 דקות] בשם "Throw like a Girl". והיא בת 13.

אם עדיין לא שוכנעתם לעקוב אחריה אני צריך להשתמש בטריק הישן שעובד תמיד, לפחות על מחנה קובי, ודי בתמיכה של המחנה...היא מפילדלפיה, פנסילבניה. כמו קובי.
בית הספר שבו היא לומדת רחוק כ-25 דקות נסיעה בלבד מ'לואר מריון' שבארדמור, פנסילבניה, היכן שקובי למד בתיכון. #מטרה_הושגה.

עוד במשחק הכוכבנים: ניק קאנון [מנחה 'אמריקה גאט טאלנט' ובעלה לשעבר של מאריה קארי], שחקן העבר [מיודענו] אלן יוסטון, שחקן העבר כריס מאלין, בעלי הממפיס גריזליז רוברט פארה, שחקנית ה-WNBA והמאמי של עולם הספורט נשים סקיילר דיגינס, ועוד שמות נכבדים ומוכרים פחות לקורא הישראלי. צוות האימון יורכב ממספר שמות, ביניהם כרמלו אנתוני וספייק לי.

תמונות קשות ממשחק הכוכבים בשנה שעברה - ארני דאנקן, מזכיר החינוך בממשל אובאמה, עושה בית ספר לכולם וזוכה בצוותא עם קווין הארט בתואר ה-MVP. תראו בהתחלה את הפאמפ פייק שהוא דופק על סנופ דוג, פשוט נסטי.

מעניין אם אי פעם לברון יגיד מילה טובה על בלאט

זה הכי מעניין אותנו בתכלס, לא?

עוד במשחק הסלבז: שוני שימל מה-WNBA

בוגרת אונ' לואיוויל, חצי יהודיה-חצי אינדיאנית [גדלה בשמורה], נבחרה 8# בדראפט 2014 ע"י אטלנטה דרים וכבר בעונת ה'רוקי' שלה נבחרה לפתוח במשחק ה'אול סטאר' של ה-WNBA [בזכות הצבעות הקהל] בו גם זכתה בתואר ה-MVP עם משחק של 29 נק' [7 שלשות] ו-8 אס' בניצחון המזרח על המערב בהארכה, 124-125.
&nbsp
היא שברה את שיא הנק' של משחק ה'אול סטאר' כשהשיא הקודם היה שייך לקנדיס פארקר [אחות של], שצלפה 23 נק' ב'אול סטאר' 2013.
&nbsp
הניצחון היה מתוק במיוחד, שכן חמישיית המערב היתה אחת מהחזקות בהיסטוריה - כל שחקנית מועמדת ל-MVP של העונה הסדירה - מאיה מור, קנדיס פארקר, בריטני גריינר [שהטביעה במשחק; הטבעה שלישית בהיסטוריה של משחק ה-WNBA], דיאנה טארוסי [שהובילה בסיום העונה את פיניקס מרקורי לאליפות ה-WNBA בפעם השלישית ב-8 עונות וגם הוסיפה תואר MVP פיינלס שני ב-6 עונות] וסקיילר דיגינס, שכאמור, גם היא תשתתף במשחק הסלבז של ה'אול סטאר' גברים. טוק אבאוט רבנג'.
&nbsp
שימל אולי שברה את שיא הנקודות של המשחק, אבל גם מאיה מור [24 נק'] וסקיילר דיגינס [27 נק'] עברו את השיא, ואם אני לא טועה דיגינס הגיעה ל-27 נק' לפני שימל, כך שטכנית השיא נשבר פעמיים.
&nbsp
ובכל זאת, הדארק הורס שלי במשחק הסלבז היא מו'נה דייויס. אני מאמין שהיא הולכת לעשות דברים מפחידים.

נצל"ש ואוף טופיק - מלחמת הכוכבים.

אני לא מחובבי הז'אנר[*]. 'צטערת. למרות שאני בהחלט זוכר עד כמה היו אנשים [וגם היום?] שבשבילם זה היה הדבר, לייק, הכי קול אבר. תחפושות, ציטוטים, מה לא.

נתקלתי באתר סרטונים שהוא לא 'יוטיוב', ויש שם סרטון נחמד עם קריינות של מישהי שלא צפתה בסרט, שמנסה להסביר את העלילה.

[*] אפשר וצריך לסקול אותי עכשיו באבנים. ת'נק יו.

Puskas

New member
הקליפרס פשוט פח אשפה השנה

קבוצה ממש בינונית והם חייבים כבר איזה מגה טרייד שיזעזע את הסגל המשעמם הזה.
לדעתי רדיק וג'ורדן צריכים לעוף בשביל איזה שחקן רציני שישלים טריו אמתי עם פול וגריפין.

rapgamer4ever

New member
לדעתי דוקא ג'מאל הכי פחות קריטי לקליפרס מבין השמות הגדולים

אבל כנראה שהוא גם לא מי יודע מה מבוקש בליגה.
רדיק וג'ורדן הם שני שחקנים שהרבה קבוצות ירצו. יש לך רעיון לטרייד?

הקטע שדוק הנשיא שם עכשיו דיי דפוק

מילא היה איזה פופ שאפשר לרוץ איתו שנים ולהשיג אליפויות ומה לא על הדרך.
אבל הוא קצת אוברייטד בתור מאמן לדעתי למרות האליפות עם הסלטיקס, עכשיו הם עשו אותו נשיא אז הם דיי תקועים איתו להרבה זמן.
הביא את הבן שלו שיביא כיפים לליין אפ לפני המשחק, אלוהים יודע לאן היה מגיע בכלל בלי אבא שלו..
אני חושב מאמן אחר היה מזעזע שם את המערכת לטובה ולאו דווקא מגה טרייד

אין צורך בהצהרות בומבסטיות

הקליפרס חיברו חודש אחרון טוב מאוד למרות ההפסד אתמול לקליבלנד. יש דבוקה של קבוצות במקומות 3-7 במערב (יוסטון, קליפרס, פורטלנד, דאלאס וס"א) שלא ממש הצליחו להפריד את עצמן ואני לא רואה סיבה משמעותית להעריך את הקליפרס פחות משאר הקבוצות האלה (למעט ס"א שיש להם נסיבות מקלות אבל הם באמת נראים לא מפלצתיים בנתיים).
&nbsp
מה שחסר לקליפרס זה שחקן כנף יוצר נוסף כי ג'מאל קרופורד הוא מינוס הגנתי עצבני וכבר לא כל כך עקבי וביגמן נוסף כי ספנסר הוז שהיה אמור להיות התשובה מאכזב בנתיים אבל לא הייתי מספיד אותו עדיין. כן, לדיאנדרה ג'ורדן יש חסרונות שהגדול שבהם הוא כמה שהוא גרוע מהקו אבל הוא שחקן הגנה מעולה, רבאונדר מצוין וכמובן ייתן את הדאנק באליהופ ואת הטיפ אינס. הבסט קייס סנריו שלו זה גרסא יותר אתלטית ופחות חכמה של טייסון צ'אנדלר ולא הייתי מוותר על זה.
&nbsp
מה שבעיקר כואב זה שהם פשוט פספסו כמעט כל החתמה שיכלו לפספס. מקארון באטלר וראנדי פוי בשנים הראשונות לג'ראד דאדלי בשנה שעברה (שפרח בברגע שעף משם) ועד גריינג'ר, טורקגלו (WTF), הוז, ג'ורדן פארמר ושאר כשלונות. החתמות שנראלו מעולות על הנייר ופשוט לא הלכו.
&nbsp
אבל הפואנטה שלי היא שלקרוא פח אשפה לקבוצה שנמצאת ב-33-17 עם שני אולסטארים לגיטימיים בעונות טובות (גריפין התחיל חלש אבל הוא התאושש ועדיין כוכב רציני) וסגל שרץ כבר מספר שנים ביחד (לא לזלזל בהמשכיות, זה קריטי) זה לא רציני.
&nbsp
מניח שמי שעוקב כבר ראה אבל לטובת מי שפחות, כתבה של זאק לואו עליהם שנוגעת בדיוק בנושא הזה מהשבוע האחרון:
http://grantland.com/the-triangle/t...ence-wake-up-call-dont-sleep-on-the-clippers/

למעלה