דייויד בלאט קורא פה בפורום או מה
"Considering the opponent and considering the fact that we wanted to continue our momentum, this is one of our better games".
תגיד דייויד, אתה חדל אישים, חסר עמוד שדרה או סתם אדם שלא יודע לגבש דעה משל עצמו? אתה חייב לומר את מה שאני אמרתי?
סירייסלי, אני יודע שתמיר קורא כאן, אז לפחות יש לנו קשר מדרגה שניה לקואץ'.
** פורסם הסגל למשחק הסלבז של ה'אול סטאר'.
הקומיקאי קווין הארט [163 ס"מ], זוכה 3 פעמים בתואר ה-MVP, יחזור להופעה נוספת.
שחקנית בולטת שתאיים על התואר היא
מו'נה דייויס [163 ס"מ
], סנסציה בהתהוות, ורק בת 13, מי שהפכה באוגוסט 2014 ל
שחקנית הראשונה במסגרת ליגת הילדים של הבייסבול
לבנים שמשיגה ניצחון בסדרת הגמר "הוורלד סיירייס" [המקבילה לפיינלס שלנו], והיא השיגה את זה בתצוגת "שאט אאוט" [לא הרשתה אף נקודה לקבוצה היריבה. לא הישג נדיר כמו "נו היטר" שהקבוצה היריבה לא משיגה אף חבטה, אבל מאוד מאוד מכובד, במיוחד בגיל הזה]. היא השחקנית ה-18 שמשחקת בליגת הילדים לבנים, השחקנית השישית שמשיגה חבטה, השחקנית האפרו-אמריקנית הראשונה ב'וורלד סייריס' ובנוסף לכל זה, הנציגה הראשונה [בן או בת] מליגת הילדים לבייסבול שמופיעה על הקאבר של המגזין 'ספורטס
אילוסטרייטד', ובתוך זה היא הצעירה ביותר שאי פעם הופיעה על הקאבר. כאמור, את המשחק הראשון ב'וורלד סייריס' היא ניצחה, ואמנם את השני היא הפסידה, אבל הרייטינג באותו משחק היה הגבוה ביותר שנרשם אי פעם במשחק של ליגת הילדים [שבר שיא מ-2001]. צפו במשחק בממוצע 5 מיליון צופים, שזה בערך מספר הצופים שצפו בסדרה המצליחה 'נאשוויל' [ערוץ ABC] ביום ד' האחרון או הסדרה המצליחה 'סליפי הולו' [FOX] ביום ב' האחרון. במשחק שלה נכחו 34,000 צופים. ואנחנו מדברים על ליגת ילדים.
בייסבול זה משחק מאוד קשה. צריך לשחק פעם אחת כדי להבין, וגם אז לא מבינים עד שלא רואים בעיניים אנשים שמשחקים את זה נכון. תשאלו את הראפר "פיפטי סנט",
שהגיע לזרוק את הזריקה הראשונה במשחק של הניו יורק מטס [המקבילה של עולם הבייסבול למה שאנחנו מכירים בכדורגל כ"לבעוט את בעיטת הפתיחה"] והתבזה. מולו, באותו סרטון, תראו איך מונ'ה דייויס עושה את זה נכון כשהגיעה לזרוק את הפיצ' הראשון במשחק של הלוס אנג'לס דודג'רס. זה נראה קל בטלויזיה, אבל זה לא.
אה, וכן, המהירות של הזריקה שלה [לא בסרטון הזה]? כ-70 MPH. של מגיש [פיצ'ר] בייסבול מקצועני ממוצע בליגה הבכירה? כ-90 MPH. והיא בת 13.
היא משחקת גם כדורסל וכדורגל. היא בכלל מתחברת יותר לכדורסל ורוצה להיות שחקנית WNBA. מאיה מור [מינסוטה לינקס] היא המודל לחיקוי שלה, וכמוה היא רוצה לשחק כדורסל מכללות בקונטיקט. במשחק ה'אול סטאר' נזכה לראות גם את כישרון הכדורסל שלה. בגיל צעיר יותר היא הספיקה כבר לשבור רגליים לשחקן על המגרש עם
קרוסאובר שלא היה מבייש את קאיירי. צריך להיות מעניין. והיא בת 13.
והיא לגמרי מתנהגת כמו מקצוענית.
מסיבת עיתונאים שלא תבייש את גדולי כוכבי ה-NBA. אינטליגנטית, רהוטה, מדברת לעניין, צנועה, חמודה. והיא בת 13.
פה זה
ג'ימי פאלון מתכנית הלילה שמנסה לחבוט את ההגשות שלה.
ספייק לי שם בצד את הצרות של הניקס ובאוקטובר האחרון שיחרר
סרט דוקומנטרי קצר [16 דקות] בשם "Throw like a Girl". והיא בת 13.
אם עדיין לא שוכנעתם לעקוב אחריה אני צריך להשתמש בטריק הישן שעובד תמיד, לפחות על מחנה קובי, ודי בתמיכה של המחנה...היא מפילדלפיה, פנסילבניה. כמו קובי.
בית הספר שבו היא לומדת רחוק כ-25 דקות נסיעה בלבד מ'לואר מריון' שבארדמור, פנסילבניה, היכן שקובי למד בתיכון. #מטרה_הושגה.
עוד במשחק הכוכבנים: ניק קאנון [מנחה 'אמריקה גאט טאלנט' ובעלה לשעבר של מאריה קארי], שחקן העבר [מיודענו] אלן יוסטון, שחקן העבר כריס מאלין, בעלי הממפיס גריזליז רוברט פארה, שחקנית ה-WNBA והמאמי של עולם הספורט נשים סקיילר דיגינס, ועוד שמות נכבדים ומוכרים פחות לקורא הישראלי. צוות האימון יורכב ממספר שמות, ביניהם כרמלו אנתוני וספייק לי.
תמונות קשות ממשחק הכוכבים בשנה שעברה - ארני דאנקן, מזכיר החינוך בממשל אובאמה, עושה בית ספר לכולם וזוכה בצוותא עם קווין הארט בתואר ה-MVP. תראו בהתחלה את הפאמפ פייק שהוא דופק על סנופ דוג, פשוט נסטי.