קליבלנד-גולדן, גיים 3

Ring Bearer

New member
מה עכשיו? קארי נחנק, לברון הטוב בליגה וטיירון לו גאון?

זה למה אני אוהב את לראות את המשחק.
רק חבל שגיל ברק ושימי ריגר גורמים לי להעדיף לא לשמוע אותו.
אם היה פלוס\מינוס לשדרים אצלם היה מופיע קו תחתון.

footballguy90

New member
קיירי קלע כמעט כמו

לברון והיה טוב כמוהו, וכמעט אף אחד לא מזכיר אותו.
&nbsp
ככה זה אנשים.

אתה רומז שאם הוא היה רואה את המשחק אז היה לו ברור

שלברון משמעותי מקיירי בניצחון? כי אני ממש לא בטוח שזה המצב. קיירי היה מעולה.אציין זה לא בגלל שהוא שינה את סגנון המשחק שלו למשו שיתרום בהמשך וייצור סביבה התקפית איכותית יותר אלא נטו כי הוא קלע את הזריקות הקשות שהוא לוקח תמיד. אולי בטווח הארוך סגנון המשחק שלו פוגע בקבוצה אבל היום הניצחון הזה רשום על שמו כמעט כמו שהוא רשום על לברון.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אין ספק שקיירי נתן משחק מצויין

אבל היו לו לא מעט רגעים של משחק סוליסטי לא נעים לצפיה בכלל ואותי הפתיע שזה היה כשלברון על המגרש.
בכל מקרה אני לא מתרגש מתצוגות כאלה של קיירי במשחקים שנגמרים ב-30 הפרש ולשם שינוי הייתי רוצה לראות אותו נותן משחק טוב גם במשחק צמוד.
&nbsp

TheReturn23

New member
יש משפט שאומר

השביל יותר חכם מהבנאדם שהולך עליו
שמעתי כבר הכל מהכל בפליאוף הזה, אפילו שגולדן בלוף שהיו בפיגור 3-1 נגד אוקסי, פייר לא יודע איך יגמר הפיינלס הזה.

rapgamer4ever

New member
סיכום המשחק

1. ההגנה של גולדן הייתה הרבה פחות טובה ממשחקים קודמים. הם שיחקו בלי אנרגיות. קרי בכלל עשה שטויות.
&nbsp
2. קיירי היה מעולה במחצית הראשונה. חיפשו לערב את בוגט בפיק אנד רולים של קיירי כי הוא לא יכל להתמודד מולו. קיירי שם עליו ג'אמפרים, הגיע עד הטבעת ובנוסף לזה חיפש את המסירה והניע את ההתקפה בדקות של בוגט על המגרש.
&nbsp
3. אפרופו בוגט על המגרש: 12 דקות, גולדן הפסידה ב-21 נקודות. אני מופתע מסטיב קר שהוא המשיך לנסות לשחק עם סנטר (כשהוריד את בוגט ברבע הראשון העלה את אזילי), זה אפשר לקליבלנד להגיע ל-20 הפרש כבר ברבע הראשון.
אם אתם שואלים אותי איגודאלה צריך לפתוח במקום בוגט. דיברתי על זה עוד לפני שהסדרה התחילה, עכשיו לדעתי צוות האימון של הווריורס יגיע לאותה מסקנה.
&nbsp
4. זה היה ערב שבו לברון קולע ג'אמפרים והמאמץ ההגנתי של גולדן לא היה מספיק טוב, זה כל מה שהקאבס צריכים כדי לקלוע 12-25 משלוש.
&nbsp
5. טריסטן תומפסון היה מעולה. מאוד פעיל בריבאונד, אפילו כשלא אסף ריב' התקפה הוא נלחם על הכדורים ומנע מהווריורס לצאת מהר לטרנזישן.
&nbsp
6. אני לא יודע אם טיירון לו עשה את ההתאמה הזאת בכוונה או בגלל שלאב היה חסר, אבל לברון שמר על דריימונד גרין. ההגנה על הפיק אנד רול של קרי וגרין הייתה טובה יותר ואני מצפה שלברון ימשיך לשמור על דריימונד בהמשך הסדרה.
&nbsp
7. קליבלנד לחצה על הכדור, כפתה איבודים וסגרה יפה מאוד חיתוכים לטבעת ויציאה מחסימות. זה ההאסל שהיה חסר להם במשחקים הקודמים.
&nbsp
אני עדיין חושב שגולדן תנצח את הסדרה ב-5 משחקים אבל טוב לראות שקליבלנד סופסוף מוציאה מעצמה מה שהיא יכולה. האם משחק צמוד אחד בסדרה הזאת (גיים 4?) הוא בקשה מוגזמת?

מסכים מאד עם 2 מהדברים שכתבת

לו לא עשה אף שינוי מעצמו. הוא מוכיח סגירות מחשבתית מרשימה. ההעדרות של לאב הכריחה אותו לעשות את זה, ויש לי תחושה חזקה שכשלאב יחזור, קליבלנד תחזור לשחק כמו במשחקים 1 ו-2.
אני גם חושב שזה יגמר ב-5.

תהיות לגבי קרי

ברור שאסור לענות על שאלות כמו מי השחקן הכי טוב באמצע סדרה, ובאמצע עונה. אבל בסופה נוטים לזכור בעיקר את התמונה הגדולה.
אנחנו רוצים לראות את קרי כשחקן הכי טוב בליגה, וכשחקן בעל מקום מכובד בהיסטוריה. אבל יש לו בעייה של יציבות. יש משחקים חשובים מלאים שהוא פשוט לא מצליח להשפיע עליהם, ושהקבוצה שלו מנצחת בלעדיו או מפסידה בגללו.
קשה לי לראות את ג'ורדן או את לברון נותנים משחקים כל כך אנמיים כמו שקרי נותן בגמר הזה.
תהיות כאלה גם עלו לי בסדרה נגד אוקלהומה. אחרי העונה הסדירה, וברגעים מסויימים בפלייאוף הזה ובקודם הוא העלה מאד את רף הציפיות שלי. אבל בינתיים התחושה היא שהוא שחקן עם יכולת התפוצצות יוצאת דופן, ושקבוצה שהוא בה ושבנוייה ליכולות שלו יכולה להגיע רחוק. אבל חסר לו משהו בכוכבות, של להיות מסוגל להרים את הקבוצה שלו כל משחק. הוא לא שם.

הוא באמת קצת נעלם לאחרונה, אבל זה ממש לא משו שמשקף את

הקריירה שלו. לרוב הוא דווקא מופיע במשחקים החשובים, לפחות על סמך הזיכרון שלי...

קשה לך לראות את לברון או ג'ורדן נותנים משחקים כאלו?

זכרון קצר כנראה...
לברון סיים בדיוק לתת שני משחקים כאלו, שלא לדבר על כל המשחקים כאלו שהיו לו קודם לכן.
לגבי ג'ורדן ראה כאן: http://www.basketball-reference.com...&c3val=&c4stat=&c4comp=gt&c4val=&order_by=pts
&nbsp
צריך גם לזכור שקרי לא מחפש סטטיסטיקות אישיות על חשבון נצחון. אז במשחקים אחד ושנים הוא התמקד בלעשות בלאגן בהגנה של קליבלנד פשוט בגלל התנועה שלו על המגרש.

צריך לציין שהגדולה של ג'ורדן בדיוק מתבטאת במשחקים הללו

35% מהשדה, 11 מ12 מהעונשים, בחוקים שמאפשרים משחק הרבה יותר קשוח.

לא ככה

צריך לעשות השוואה של מספרים (אולי יהיה לי זמן מאוחר יותר), על מה שהוא עשה כשהמשחק עוד היה בחיים. הוא נתן משחק ברמה של 4-5 נקודות, לא של 19.
הוא לא ניסה, לא יזם, בעיקר איבד ונעלם. ללברון היו משחקים פחות טובים, וגם ה-2 הראשונים בסדרה היו הרבה יותר דומיננטים מהמשחק הלילה של קרי.

rapgamer4ever

New member
אני מאוכזב מקרי בסדרה

המחצית הראשונה שלו הייתה הכי גרועה מזה הרבה זמן.
צדקו אלו שסנגרו עליו ואני שותף לאותן דעות אבל בכל זאת צריך לצפות ממנו לתצוגה יותר דומיננטית.
קרי צריך לתקוף את הסל יותר, כמו שעשה בקלאץ' נגד אוקלהומה וכמו שעשה במשחק הלילה ברבע השלישי.

BeniTaz

New member
לא מבין מה ורז'או עושה במגרש

למה הוא בכלל בסגל? קליבלנד בלי לאב הולכים על סמול בול. גם גולדן סטייט צריכה ללכת על זה. היא לא צריכה 4 וחצי סנטרים ברוטציה. עדיף כבר לשים את מקאדו במקום ורז'או בסגל למקרה שצריך לתת עבירות או מנוחה לגרין/בארנס.

למעלה