סיכום המשחק
1. ההגנה של גולדן הייתה הרבה פחות טובה ממשחקים קודמים. הם שיחקו בלי אנרגיות. קרי בכלל עשה שטויות.

2. קיירי היה מעולה במחצית הראשונה. חיפשו לערב את בוגט בפיק אנד רולים של קיירי כי הוא לא יכל להתמודד מולו. קיירי שם עליו ג'אמפרים, הגיע עד הטבעת ובנוסף לזה חיפש את המסירה והניע את ההתקפה בדקות של בוגט על המגרש.

3. אפרופו בוגט על המגרש: 12 דקות, גולדן הפסידה ב-21 נקודות. אני מופתע מסטיב קר שהוא המשיך לנסות לשחק עם סנטר (כשהוריד את בוגט ברבע הראשון העלה את אזילי), זה אפשר לקליבלנד להגיע ל-20 הפרש כבר ברבע הראשון.
אם אתם שואלים אותי איגודאלה צריך לפתוח במקום בוגט. דיברתי על זה עוד לפני שהסדרה התחילה, עכשיו לדעתי צוות האימון של הווריורס יגיע לאותה מסקנה.

4. זה היה ערב שבו לברון קולע ג'אמפרים והמאמץ ההגנתי של גולדן לא היה מספיק טוב, זה כל מה שהקאבס צריכים כדי לקלוע 12-25 משלוש.

5. טריסטן תומפסון היה מעולה. מאוד פעיל בריבאונד, אפילו כשלא אסף ריב' התקפה הוא נלחם על הכדורים ומנע מהווריורס לצאת מהר לטרנזישן.

6. אני לא יודע אם טיירון לו עשה את ההתאמה הזאת בכוונה או בגלל שלאב היה חסר, אבל לברון שמר על דריימונד גרין. ההגנה על הפיק אנד רול של קרי וגרין הייתה טובה יותר ואני מצפה שלברון ימשיך לשמור על דריימונד בהמשך הסדרה.

7. קליבלנד לחצה על הכדור, כפתה איבודים וסגרה יפה מאוד חיתוכים לטבעת ויציאה מחסימות. זה ההאסל שהיה חסר להם במשחקים הקודמים.

אני עדיין חושב שגולדן תנצח את הסדרה ב-5 משחקים אבל טוב לראות שקליבלנד סופסוף מוציאה מעצמה מה שהיא יכולה. האם משחק צמוד אחד בסדרה הזאת (גיים 4?) הוא בקשה מוגזמת?