קליבלנד-גולדן, גיים 3

rapgamer4ever

New member
קליבלנד-גולדן, גיים 3

היומיים מנוחה שמקבלים השחקנים בין כל משחק למשחק- פשוט מזעזע. למרבה המזל בין משחק 3 ל-4 יהיה יום מנוחה אחד.
אני חושב שהסדרה תחזור לאוקלנד בתוצאה 3-1 אבל בכל זאת הפסד הלילה ו3-0 זו סטירה מצלצלת במיוחד. כמובן שגם במקרה כזה המטאטאים יהיו בהיכון.

אני ממליץ למאוכזבים מהגמר החד צדדי לראות את המשחק הלילה. לדעתי יהיה צמוד.

Ring Bearer

New member
אנחנו נראה את לברון בשיאו היום

אחרי משחק 2 הרבה פרשנים נזכרו (באיחור אופנתי כרגיל) שבעצם אי אפשר לעצור את הסמול בול של הזהובים אלא בעזרת קשיחות וגבוהים (וד"ש מסטיבן אדאמס), אז יכול להיות שנראה יותר דקות של כדורסל איטי שינסה לשבש את הריקודים של גולדן סטייט.
גם לדעתי יהיה צמוד. צריך לזכור שהספסל של הווריורס חלש בהרבה בחוץ, אז הם יאלצו להסתמך הרבה יותר על הספלאש ברות'ארס וקבלת ההחלטות של גרין.
ובכול זאת אם אני צריך להמר - הייתי הולך על ערב של קארי מול לברון שבסופו ניקוב שלישי בחגורה בדרך לסוויפ.

Ring Bearer

New member
לא יהיה בלואאוט

קליבלנד פתחו ממוקדים אבל הם לא משחקים חכם. ההבדל בין הקבוצות כרגע הוא שאחת קולעת והשנייה לא. תומפסון וקרי לא ישארו על אפס כול המשחק.

Ring Bearer

New member
או שכן?

אמנם קליבלנד הידקו את ההגנה האישית ופתחו פער בריבאונד התקפה, אבל עדיין כרגע קשה להסביר את ה20 הפרש. תהרגו אותי אני עדיין מהמר על סיום צמוד.

Ring Bearer

New member
ויתרתי, זה כן בלואאוט.

אז מה? קווין לאב בחוץ וקליבלנד ברוטציה של 6 וחצי שחקנים (וגבוה אחד בדמות תומפסון) מצאו תשובה לסמול בול של גולדן סטייט? לפי המשחק היום כן ובגדול. בכול זאת לדעתי אין להם שום סיכוי לנצח בדרך הזו אפילו עוד משחק אחד.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אי אפשר לנצח את לברון כשהוא משחק ככה

כשצריך לפרגן אז מפרגנים ולברון ענק במשחק הזה.
עושה הכל מהכל כולל דברים שאני לא זוכר מתי הוא עשה בפעם האחרונה כמו לקחת שחקן עם הגב לסל.
&nbsp

Ring Bearer

New member
משחק אדיר שלו לא רק מבחינה סטטיסטית

הוא ידע לתת למשחק לבוא אליו, כמו שרק שחקנים גדולים עושים.
מצד שני סטף קארי חשב להסתמך משחק שלישי רצוף על החברים, למרות שזה היה הערב שלו לנצוץ. במשחק הבא יהיה עליו הרבה מאוד לחץ, ואני חושב שהוא יעמוד בו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
בדקות הסיום המצלמה התמקדה בקרי

והחייכן התמידי הזה פתאום נראה מאוד מאוד רציני
אלה הפנים של שחקן שהולך לתת לך 40 נק' על הראש במשחק הבא.
אם אני קליבלנד אני מתחיל לחשוב מעכשיו איך לעצור אותו

Ring Bearer

New member
אתה יודע, אני מרגיש ממך vibe מסוים שאשמח אם תאשר או תכחיש

אתה מאמין בקארי נכון? כלומר, אתה חושב שהוא הדבר האמיתי?
&nbsp
תרשה לי לפרט: אני נמצא פה עוד מתקופת פורום כדורסל עם סלים, וזוכר היטב שאתה נאמן גדול של ג'ורדן. סך הכול גם אני כזה. כשכולם דיברו על קובי כיורש נפנפתי אותם, כשכולם דיברו על שאק שהוא הכי דומיננטי אמרתי זה לא מספיק וכשלברון היה בטופ אני חושב שממש הרסתי כמה מסיבות. עד היום לדעתי דאנקן הוא השחקן הגדול ביותר של שנות ה20.
עכשיו, עם קארי, אני מגלה שרבים מבין נאמני ה90יז מגלים פתיחות מפתיעה לאפשרות שהוא (עכשיו או בשנים הקרובות) יוכתר ככדורסלן הטוב ביותר לפחות מאז מייקל. וגם אני לא בדיוק יודע מה להגיד. פסיכולוגית זה כאילו סוף סוף נמצא מישהו מספיק מיוחד, שזו כבר הקלה לחשוב שאולי יהיה מישהו כזה. כמו מייקל. איפשהו זה הVibe שקלטתי גם ממך. מה דעתך?

OrEl74

Well-known member
מנהל
אין לי תשובה אמיתית לזה

כתבת שקרי מספיק מיוחד ועם זה אני מסכים (למרות שכפי שכתבת לי מעט פעמים, אני לא מתחבר לסגנון) אבל אני גם חושב שבשלב הזה של הקריירה שלו הוא הוא עדיין לא קובי ברמה או לברון בראיה היסטורית כמובן, סביר להניח שהוא יהיה בעתיד הקרוב אבל כרגע הוא עוד לא שם.
אל תשכח שגם הפריחה שלו התחילה מאוחר יחסית ולכן הוא צריך לעבוד קשה מאוד בשביל להרוויח את מקומו בהיסטוריה לצד שחקנים כמו קובי, לברון, שאק ובטח ובטח שדאנקן.
האם הוא הדבר האמיתי? כנראה שכן, מנטלית הוא בהחלט ברמה של הגדולים ביותר (הרבה יותר מלברון לצורך העניין) אבל כיוון ששנות השיא שלו יהיו יחסית מעטות אני לא מאמין שבסוף הקריירה הוא יזכה להיכלל באותה נשימה עם השחקנים הטובים ביותר שראינו.
&nbsp
כאחד שעקב אחרי הכדורסל של שנות ה-90 ואני מבין שגם ראית משחקים בלייב ולא רק ביוטיוב, אתה יודע כמוני שמבחינה סטטיסטית היו לג'ורדן משחקים די מעאפנים במשחקי גמר אבל בניגוד לשחקנים אחרים (וקרי ביינהם) שמשחק רע שלהם אומר שבכלל לא הרגשת אותם על המגרש, את ג'ורדן הרגשת גם במשחקים שבהם הוא לא קלע כי הוא פשוט היה בכל מקום על המגרש ועשה כל מה שהוא יכול כדי לנצח ותמיד היתה תחושה שהוא שולט במשחק, רק בסוף פתאום ראית שהוא אמנם קלע 30 נק' אבל הוא בקושי פגע בטבעת וסיים משחק עם איזה 30% זה בדיוק היחוד של ג'ורדן, זה מה שמבדיל אותו מהשאר וזאת הסיבה שגם קרי, מיוחד ככל שיהיה, לא ברמה הזאת.
&nbsp
לא יודע עם עניתי לך על השאלה, כתבתי שאין לי תשובה אמיתית

&nbsp
אז נסכם בזה שב-11/6/97, לפני 19 שנה קרה הדבר הזה ואם נחזור למילה מיוחד...אז מה כבר אפשר להגיד על שחקן שעולה לשחק עם 38 חום וקולע 38 נק' 7 ריב' ומוסר 5 אס'.
פשוט תראה מה הוא אומר בסוף המשחק.
&nbsp

Ring Bearer

New member
זה היה משחק מדהים.

תראה שנינו יודעים שזה לא מדע מדויק, אלא מקסימום תחושה שאולי יש כאן שחקן שמסמל עידן חדש בכדורסל. כול הזהירות נחוצה בעניין כזה בדיוק בגלל שאנחנו מוקירים הופעות כמו משחק השפעת. לכן עם כול הכוכבים הגדולים של שנות ה2000 לדעתי השחקן הגדול מאז מייקל הוא דווקא מר לחם וחמאה עם ההופעה המופנמת והמשחק היציב. "היורש" אם כבר היה לקארים עבדול ג'באר.
למייקל עוד אין...
מצד שני אם, היפותטית לגמרי, עוד שנתיים גולדן סטייט תהיה הקבוצה הראשונה מזה 50 שנה שלוקחת 4 אליפויות ברצף, ולסטף יהיו לפחות 3 MVP ו2-3 FMVP, כבר לא יהיה מנוס מלהתייחס אליו במישורים האלה. זה ריאלי מבחינת יכולת, חוזים, תחרות ואפילו מבחינת הגיל. לפי חלוקת הדקות שלו יש לו עוד 5-7 שנים טובות. זה נכון שהוא הגיע לשיאו מעט מאוחר, אבל יש לו עוד 3 עונות עד גיל 30. ובגלל שגדולה היא ממילא לא דבר שנמדד אך ורק בתארים, נראה לי מעניין לדמיין את זה כבר עכשיו.

somone1411

New member
רואים שגולדן בהילוך שני שלישי

זו לא גולדן המפלצתית שהתרגלנו, ברור שיש גם יריב אבל כבר הוכח שגולדן גדולה על קליבלנד. אני מצפה ממנה להרים הילוך בחצי השני. היא לא יכולה לקחת סיכונים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
גולדן משחקים כאילו הם ויתרו על המשחק

לא זוכר אותם משחקים כל כך גרוע כמו בדקות האחרונות

somone1411

New member
גולדן מגעילים אותי היום

לא יודע באיזה גישה הם באו, נראה לי יותר מדי בטוחים בעצמם. אפילו מזלזלים קצת.
&nbsp
אהבתי את התגובה של גרין בטיימאאוט, אבל בין דיבורים למעשים המרחק עצום. מילא יום התקפי רע, אבל מזה ההגנה העלובה הזו? סגירות על הפנים, אין שום מחוייבות לשמור. לעשות הגנה לא צריך יכולת, צריך רצון. זה מה שהקאבס מביאים הרבה יותר היום.
&nbsp
קר נרדם בעמידה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
שימי אומר שהמזל של קליבלנד שלאב לא משחק

מסכימים עם האמירה הזאת?

מור תור

New member
לדעתי כן

ההגנה של קליבלנד טובה יותר וכך כנראה גם ההתקפה נכנסת לקצב...
עדיין ציפיתי מגולדן לנצח, התאכזבתי היום

מסכים אבל זה בגלל הסיטואציה שנוצרה שלא רק באשמתו.

קליבלנד ולברון מסרבים לשחק כדורסל התקפי שוטף. כן, לברון מוסר בסוף אבל רוב ההתקפות שלהם גם אם לאב במשחק וגם אם לא זה בידודים של לברון/קיירי שגם מסיימים את הפוזשן (אם זה איבוד, או זריקה) או מוסרים לזריקה של שאר השחקנים שמתפקדים כקלעים נטו.
&nbsp
בסיטואציה הזאת, לאב לא שחקן התקפי שתורם בצורה יוצאת דופן אלא רק כעוד אחד מאותם קלעים, אפילו אם הוא קלעי נהדר, הוא עדיין לא משרדג אותם משמעותית בצורת משחק הזו.
&nbsp
בהגנה לעומת זאת, הוא פשוט שחקן לא טוב, ללא תלות בשיטת המשחק. אולי הוא לא שחקן ההגנתי הכי גרוע בליגה אבל הוא בבירור מתחת לממוצע ופוגע בהם בצד הזה של המגרש.
&nbsp
ברגע שלאב לא משחק אז את הבמה מקבלים שחקנים אחרים שאולי לא מוכשרים כמוהו התקפית אבל התרומה ההתקפית שלהם די קרובה בגלל סגנון המשחק המגביל. הגנתית הם עדיפים ולכן יוצא שקליבלנד משחקת טוב יותר בלי לאב למרות היתרונות שלו על המחליפים.
&nbsp
זה לפחות השני סנט שלי...

למעלה