אין לי תשובה אמיתית לזה
כתבת שקרי מספיק מיוחד ועם זה אני מסכים (למרות שכפי שכתבת לי מעט פעמים, אני לא מתחבר לסגנון) אבל אני גם חושב שבשלב הזה של הקריירה שלו הוא הוא עדיין לא קובי ברמה או לברון בראיה היסטורית כמובן, סביר להניח שהוא יהיה בעתיד הקרוב אבל כרגע הוא עוד לא שם.
אל תשכח שגם הפריחה שלו התחילה מאוחר יחסית ולכן הוא צריך לעבוד קשה מאוד בשביל להרוויח את מקומו בהיסטוריה לצד שחקנים כמו קובי, לברון, שאק ובטח ובטח שדאנקן.
האם הוא הדבר האמיתי? כנראה שכן, מנטלית הוא בהחלט ברמה של הגדולים ביותר (הרבה יותר מלברון לצורך העניין) אבל כיוון ששנות השיא שלו יהיו יחסית מעטות אני לא מאמין שבסוף הקריירה הוא יזכה להיכלל באותה נשימה עם השחקנים הטובים ביותר שראינו.

כאחד שעקב אחרי הכדורסל של שנות ה-90 ואני מבין שגם ראית משחקים בלייב ולא רק ביוטיוב, אתה יודע כמוני שמבחינה סטטיסטית היו לג'ורדן משחקים די מעאפנים במשחקי גמר אבל בניגוד לשחקנים אחרים (וקרי ביינהם) שמשחק רע שלהם אומר שבכלל לא הרגשת אותם על המגרש, את ג'ורדן הרגשת גם במשחקים שבהם הוא לא קלע כי הוא פשוט היה בכל מקום על המגרש ועשה כל מה שהוא יכול כדי לנצח ותמיד היתה תחושה שהוא שולט במשחק, רק בסוף פתאום ראית שהוא אמנם קלע 30 נק' אבל הוא בקושי פגע בטבעת וסיים משחק עם איזה 30% זה בדיוק היחוד של ג'ורדן, זה מה שמבדיל אותו מהשאר וזאת הסיבה שגם קרי, מיוחד ככל שיהיה, לא ברמה הזאת.

לא יודע עם עניתי לך על השאלה, כתבתי שאין לי תשובה אמיתית

אז נסכם בזה שב-11/6/97, לפני 19 שנה קרה הדבר הזה ואם נחזור למילה מיוחד...אז מה כבר אפשר להגיד על שחקן שעולה לשחק עם 38 חום וקולע 38 נק' 7 ריב' ומוסר 5 אס'.
פשוט תראה מה הוא אומר בסוף המשחק.