קליבלנד-בוסטון

DaboR zx6R

New member
איזו שלושה של המלךךךךךךךךךךךך

פאקינג קלאץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ קבר את הסלטיק

chaiel49

New member
לברון פצוע?

נוו באמת קצת הגזימו עם הפציעה שלו...יחסית לשחקן שלא יכל לזרוק עם היד לפני יומיים הוא החלים די מהר...אפילו מתחילת המשחק הוא החלים...חחח...

somone141

New member
ג'יימס עומד לבד לגמרי משלוש

הפקרות של הגנת בוסטון.... מו וויליאמס המצטיין, ברגעים הלא טובים החזיק את הקאבס בתמונה. שחקן ענק.

DaboR zx6R

New member
אתה גם ענק

וגם מאוד אובייקטבי מו ענק?? שם כמה סלים שהיה צריך לשים מזמן ומה עם החגיגה של רונדו עליו בחצי הראשון?

somone141

New member
מו הוא אולסטאר

אחד הרכזים הטובים בליגה, אחד הסקוררים הטובים בליגה. האיש החזיק את קליבלנד לבד ברבע השלישי, החזיר אותם לבד ממינוס 11 ליתרון, ושם 20 על הלוח, ואתה מזלזל בזה.. אתמול גאסול סיים עם 9 נק' (אמנם סל מנצח, אבל עם משחק טוב, רק טוב, לא היו זקוקים לסל הזה בכלל) והיה חלש, כמו ביינום, ארטסט והיתר. מו היה המצטיין כי הוא שינה מומנטום, הוא שינה את קצב המשחק לטובת הקאבס, הוא החזיר להם את ההובלה, והוריד לבוסטון את האוויר, אבל עזוב, זה כלום. בסוף הרי תמיד זוכרים את השלשה החופשית של לברון ג'יימס בסוף. למה לא, לכו על זה.

somone141

New member
כנראה שאתה לא רואה משחקים

כמו הלילה למשל. בוסטון הייתה בדרך ל-W קל אלמלא מו. הוא אולסטאר, היה בעונה שעברה והיה צריך להיות גם השנה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ככה זה אצל סייבורגים

הם מחלימים מהר מהצפוי
תצוגה אדירה של לברון. גם אם הוא לא היה פצוע מדובר במשחק אדיר שלו ועם הפציעה זה בכלל מדהים.

rapgamer4ever

New member
זו הבעיה בבוסטון

היא לא מסוגלת לשמור על פער שהיא פותחת. נכון, זה לא שהקאבס חזרו ממינוס 20, ובכל זאת אם גם זה יקרה אני לא אתפלא. לפחות קיבלתי עכשיו סופית תשובה את מי אני מעדיף (כי הייתי מאוד שמח לראות כל אלופה מהמזרח)- את בוסטון. צ'אנס אחרון, בהתאם לסימן הנוסטלגי של כל הפלייאוף הזה עם ס"א חזקים וסדרות שחוזרות על עצמן בטירוף. לפיכך קליבלנד- בוסטון אמור להיגמר ב-7, האמת שיש מצב. אבל אמרתי לעצמי שבוסטון חייבת לנצח את המשחק הראשון כדי לקחת את הסדרה... לא רואה אותה מנצחת את הקאבס 3 רצוף. אם היא תיקח זה יהיה רק בגיים 7. בכל אופן, הימור מאוחר של קליבלנד ב-6. וזה כי בוסטון לא מסוגלת לשמור על הפרש שהיא פותחת.

השאלה אם בוסטון יריב ראוי לקובי

והלייקרס, אם הם מסוגלים לשחזר את אותה סידרה מדהימה מלפני כמה שנים מול קובי וחבריו.

igurman

New member
איזה פצוע ואיזה נעליים

משחק גדול של לברון ומו הפתיע ברגעים הנכונים. אבל אני דווקא כן מאמין בבוסטון בסדרה הזו. המשחק הזה חמק להם בין הידיים. עם קצת שיעורי בית לקראת המשחקים הבאים הם יהוו יריב מאוד רציני. אני הולך על 7 משחקים.

ThEgReEnKiNg

New member
טוב , משחק לא רע של הסלטיקס.

כמו שחשבתי קליבלנד הולכת לירוק דם , וזה דווקא טוב בשבילה שהיא פוגשת הפעם כבר קבוצה שפיצית בחצי גמר בניגוד לשנה שעברה. גארנט ורונדו היו מעולים אין תלונות , רק בקשה אחת מרייג'ון רונדו להפסיק להתאבד ככה אם הוא ימשיך לשחק ככה ולהתקע בשאקיל עוד 3-4 שנים הוא כבר פורש בגלל פציעות , אז קצת להרגיע אותו. פירס ואלן היו בינונים מאוד , פירס אפילו היה רע לקח גם הרבה זריקות מטופשות ופשוט לא זרם עם הקבוצה , אבל אני לא דואג לו אני בטוח שהוא יודע שהיה לו משחק רע והוא יתקן את זה. גארנט שיתק את ג'יימסון כצפוי למרות שגם ג'יימסון שיתק קצת את עצמו והיה מאוד לחוץ , ג'יי ג'יי היקסון דווקא היה נייד וטוב בדקות ששיחק. בהתקפה גארנט היה לא רע אחוזים טובים הלכו הרבה אליו לפוסט והוא מצא בגלל הראיית משחק האדירה שלו הרבה שחקנים שחתחכו לסל (בעיקר רונדו וטוני אלן) אם הוא ימשיך ככה לקליבלנד יהיה מאוד קשה. דווקא יצאתי אופטימי אחרי המשחק למרות ההפסד , קליבלנד נראו מבולבלים להרבה דקות במשחק ואם לא משחק איום ונורא של פירס אז יכל להיות משחק של סל לפה סל לשם בסוף. שאק לא מפחיד אותי , ותמיד אפשר לתחיל עם הפאולים אם הוא יתחיל לקלוע אבל פרקינס יכול לשמור על שאק בן 38 אחד על אחד ביעילות גדולה. מו וויליאמס היה טוב , ושנה שעברה בפליאוף הוא נעלם לגמרי אם הוא ימשיך ככה לקלוע 20+ למשחק קליבלנד בלתי עצירה. סדרה מעניינית
.

DaboR zx6R

New member
דווקא אני חושב שלבוסטון אין מה למכור יותר

בדרך כלל קבוצות בפליאוף לומדות מטעויות אחרי המשחק הראשון ומוצאות דרכים איך לשחק יותר טוב ומי יכול לעצור יותר טוב שחקן ככה וככה לבסטון אין מה לשפר במשחק ולאין להם דרכים אחרות בהגנה לעצור את לברון איך שקליבלנד שחקו חצי ראשון גם ניו גרזי היו יורדים ביתרון במחצית זה לא אומר כלום הסדרה הזאת תלויה אך ורק בקליבלנד, אם קליבלנד תשחק כדורסל טוב ואגרסבי זה יגמר 4-1 קליל

ThEgReEnKiNg

New member
נכון אין מה לשפר

פירס כל פעם קולע רק 13 נקודות וקולע 1-15 במחצית שנייה. אתה מלך תמשיך
.

DaboR zx6R

New member
לברון שתק אותו

וככה הוא יראה כל הסדרה אם שגיימס ישמור אותו

chaiel49

New member
תראה את המשחק עכשיו...