קליבלנד-בוסטון

OrEl74

Well-known member
מנהל
קליבלנד-בוסטון

2 דקות לסיום הרבע שני, הסלטיקס מובילים 48:38. בינתיים המשחק בשליטה מוחלטת של הסלטיקס למרות שהם לא ממש מצליחים לברוח. רונדו מדהים עד עכשיו עם 15 נק' ו-8 אס'. לברון עם כאבים במרפק מתקשה מאוד לקלוע וחצי מרחק ולכן הוא מחליט להיכנס לסל בכל הזדמנות שהוא יכול וכמובן שהסלטיקס שולחים אותו לגו בכל חדירה. משחק טוב יש לנו שם, נקווה שהם ימשיכו ככה.

DaboR zx6R

New member
קליבלנד מאכזבים

פתחו רע תסדרה הזאת, הם נראים כבויים לגמרי גם גיימס נראה ככה לא ברור מה קורה שם גיימסון לא יכול לשמור על גרנט, רונדו חוגג על ווילאמס טוב נו מי לא חוגג עליו הפרשן של TNT אמר בהפסקה שהוא רואה את שחקן מספר 23 והוא אומר זה לא נראה כמו לברון גיימס, הוא פשוט צודק בנתיים זה לא נראה טוב

OrEl74

Well-known member
מנהל
הגדרת את זה נכון "קליבלנד מאכזבים"

אני לא מת על לברון וזה לא סוד אבל במצב כזה ניתן לצפות משחקנים אחרים בקבוצה שיקחו אחריות ויעלו את הרמה שלהם כדי לכפות על הפציעה של הכוכב שלהם ולא להמשיך ולהישען רק עליו. בינתיים היחיד חוץ מלברון שמנסה לעשות משהו זה דלונטה ווסט. שאק אכזבה מטורפת מכל הבחינות. הביאו אותו בשביל שיעזור להנהיג את הקבוצה ומה הוא עושה במשחק הזה? נקודה וריבאונד ובעיקר עבירות מיותרות.

Executioner

New member
שאקיל לא טוב

כי אני חושב שלבוסטון יש את אחד השחקנים הבודדים בליגה שיכול לשים עליו גוף ואולי אפילו 2. אני גם חושב ששאקיל כבר לא חזק כמו שהיה הוא ועכשיו רק גוף גדול וכשתשים עליו גוף שירחיק אותו מהסל הוא יתקשה.

DaboR zx6R

New member
שאקיל ממזמן גמור

אני אמרתי את זה עוד מהסדרה נגד שיקגו

somone141

New member
טלפז

מתבאס מלברון ג'יימס בגלל הפציעה שמגבילה אותו מלעשות את הדברים הרגילים, רק שאצל קובי זה ככה כל העונה וכמעט ואף אחד לא מזכיר את זה בכמות הזו. במשחק אחד הזכירו את הפציעה של ג'יימס יותר משעשו זאת לקובי בעונה שלמה נראה לי.. חחח "אני מודאג".... טלפז מחזיק אצבעות למפרק של לברון ג'יימס.. רק שיגיד דבר כזה על הפציעה של קובי - כמו הסיכוי שנעלה למונדיאל.. לעניינים הרציניים - גארנט נראה מעולה, פירס עושה עבודה טובה גם הגנתית ורונדו מזכיר לי חבר שאני משחק איתו בשכונה. לפעמים אין לי מושג מה הוא דה פאק עושה על הפרקט, כל מיני דריבלים והטעיות מצחיקות, אבל איכשהו זה נגמר בסל או באס' שאף אחד לא ציפה לו.. אני לא מתחבר לשחקן הזה, אבל אין ספק שהוא PG נהדר. ועדיין - לוקח את דרון, פארקר ופול עליו על עיוור. חצי ראשון טוב לסלטיקס.. אבל גם במקרה של ניצחון הסידרה הזו תלך לשבעה משחקים לטעמי. בדוק.

DaboR zx6R

New member
אל תשווה פציעה של אצבע על מרפק

במיוחד שזו היד הקולעת מרפק מחורבן משתק את כל היד

chaiel49

New member
ואצל קובי זו לא היד הקולעת?

ואל תשווה אצבע שבורה למרפק קצת פגוע... וזה בלי לדבר על שאר הפציעות של קובי...

webber44

New member
הוא צודק אל תשווה

אני חוויתי את שתי הפציעות. האצבע שנשברה- כמו חדשה. המרפק, גם שנה אחרי הפציעה הוא עדיין לא 100%.

somone141

New member
מו וויליאמס פשוט מחזיק את קליבלנד

10 נק' בדקה וקצת.. מדהים! לאיש יש יד אדירה. אולסטאר לגיטימי. שמישהו יעיף את ראשיד מהבניין. הוא רק הורס את כל מה שבוסטון בונה. גם בהגנה. זבל עופות!

somone141

New member
אחד השחקנים המעצבנים עלי האדמות

הייתי מכניס לו כפה ישר ברעמה הזו.. שחקן מלוכלך כזה.. איכס. למה נייט רובינסון לא מקבל דקות? עדיף שישחק נמוך ולא עם ראשיד.

chaiel49

New member
גם אני לא מבין למה הוא לא משחק...

בשביל מה הביאו אותו?!

DaboR zx6R

New member
מהפך!!!

קליבלנד עולה לנקודה הפרש סוף ברבע ה3 סל גדול של לברון עם הבאזר! אם קליבלנד תמשיך ככה אין סיכוי לבוסטון בסדרה הזאת סוף סוף ראינו קצת חיים במשחק של קליבלנד

DaboR zx6R

New member
זה שוב לברון ברגעים האלה!!!

זה הסל זה הריבאונד זה האסיסט בדקות האחרונות השחקן קלאץ הכי טוב בליגה!!!! ושוב הוא מוכיח את זה

למעלה