קלות הסקס

לא פלא! הסרטניות הכי שוות! ../images/Emo189.gif

הצניעות, היכן הצניעות??? וזה שוקולדית לא שוקולית!!! אני לא אוהבת שוקולד פושטי!!

מכחול 77

New member
רק אני לא ישן ?

לצערי הרב אני תקוע בעבודה ......... רק לי לא יהיה סקס הערב ??? טוב לדעת שיש לי שותפים ......... צרת רבים חצי נחמה ......... מעדיף לראות את חצי הכוס המלאה

../images/Emo12.gif איך הגעת מסרטניות לסקס?

ומי אמר שסרטניות לא ישנות? ושיש להן סקס הערב? הסרטנית הספציפית הזאת בכלל חולה וסתם נמרחת מול המחשב במקום ללכת לישון כפיות עם הדובי!! מי ירצה לעשות סקס עם סרטנית מנוזלת עטופה בטישו??!!??

גם אני ערה

גם לי לא יהיה סקס.. עוזר?

מכחול 77

New member
ממש כיף לדעת שאני בחברה טובה

שוקולדית רפואה שלימה ..........מאחל לך שתחזרי לאיתנך !!! חיבוק ממני ! רק שאלה : איף את מנוזלת באמצע הקיץ ??? ישנת עם רגלים פתוחות ??
חתולה .......גם לך לילה נהדר ......סקס זה לא הכל שולח לך מכאן חיבוק ונשיקה

daniella1980

New member
לא אמרתי שזה רע לעשות שטויות

פה ושם. אמרתי שלחיות באורח חיים של סקס כמוצר צריכה כפי שהיטיב לתאר אסטבן, בעיני הוא עוול מסוים וזה נובע בעיקר מהטרנד החברתי הנוכחי ולא מעמקי נשמתו של אותו בנאדם. כולם עושים סקס עם כולם, סקס הוא חסר משמעות, כולם רוצים פורקן מידי ומהיר, עם כולם, עם כולן, ובעיני מאבדים משהו בדרך. לא אמרתי שאסור פה ושם לקיים סקס פיזי או להנות מריגוש ארעי וכו', אלוהים יודע שהייתי שם בחיי ונהניתי מכל רגע. לחוות ולהתנסות - אני בעד בעד בעד. להפוך סקס לאקט סתמי ולמצוא אותו כמו ג'אנק - זה באסה בעיני.

morrrrrrr

New member
daniella1980

וואו וואה למה הכל אצלך כל כך שחור לבן?! לא לכולם יש מאה סטוצים וזה שלא מחכים שנה כדי לשכב לא אומר שסקס הוא סתם דבר אבל בתכלס אם מרגישים אהבה,הדלקות,קרבה או וואטעבר למה לא?! אז מה את רוצה הלגיד לי שעדיף לחיות כמו פעם כמו אמא שלי למשל שהתחתנה בגיל 18 והרסה לעצמה ת'ילדות! אויש נו ב'מת אז עדיף לשכב עם חבר שאני אוהבת בלי להתחתן ובלי לחכות לגיל 30! מאשר לעשות טעויות לכל החיים! צריך לדעת לשמור על עצמך ולא להפוך את הסקס להתמכרות אבל את ממש הגזמנת שאיך שתיראת את זה מי ישמע כאילו כולם מזדיינים עם כולם!

מכחול 77

New member
דניאלה לילה טוב

ראשית לא הכל אצלי שחור או לבן פשוט הסתכלתי על דברים מזוית קצת אחרת יקירתי -את לא חייבת להסכים וידוע לי שהדיעה שלי מיושנת במקצת לא אמרתי להתחתן כל כך מוקדם ראי אותי בגילי המופלג 29 לא נשוי זכותך לחלוק על דעתי !!! אגב מה עושה עירה בשעה זו ???

daniella1980

New member
you got me ALL wrong

ממש לא שחור ולבן להפך, אמרתי שיש קיצונות ויש קיצונות. בעיני הרבה חיים היום בקיצונות השניה וזה לא רק העניין של להזדיין עם כולם - אלא העניין של בכוח להפוך את הסקס לסתמי, מיידי, רדוד, ולא רק בגיל 18 אלא גם הרבה אחרי. בכלל לא דיברתי על גיל למעט הערה כואבת על בני הנוער שרבים מהם לא חווים את התמימות שבעבר חווינו (על זה את מסכימה איתי?). ואיפה בדיוק קראת שאני בעד להתחתן בגיל 18? מה הקשר לחתונה פתאום? כל סקס משמעותי עם רגש, בעיניך שקול לסקס אחרי חתונה? חבל מאוד אם כך. את זו שמסתכלת על תבניות וגילאים של אם ומתי צריך להתחתן ובמושגים ארכאיים של "לשמור על עצמך"... על מה את מדברת? איזה לחכות ואיזה חתונה? את זו שרצה לקיצוניות השניה. קראי קצת הודעות שלי בפורום ותביני כמה את טועה. אז שוב אציין שאני בעד לחוות, לנסות, אני בעד ריגושים ומין ארעי\חוויתי לאו דווקא רגשי או בעל משמעות עמוקה, וזה בטח לא חובה אלא רק מי שמוצא בזה תורם לחוויתו. אבל תפקחי את העיניים ותראי מה הולך כאן בפורום בגידות וסטוצים, בעיני זה במקום מסוים זילות של המין לפחות באיך ש*אני* רואה אותו (והיו לי חויות מכל סוג). כאילו הכל בשביל סקס, שום דבר לא חשוב מספיק כדי לעצור את אורגיית ההמונים הזו, לעזעזאל משפחה, לעזעזאל הילדים, הכי חשוב לספק את היצר כאן ועכשיו. אני הבעתי עצב על כך שזה הפך לאורח החיים התלאביבי - סקס כמוצר ולא כחלק מיוחד ומענג בחיינו. לא אומרת שבאופן גורף כאלו החיים בתל אביב, אלא שיש תחושה שמשהו איבד מערכו בעולם הזה. לא אמרתי לאף אחד מה לעשות, רק הבעתי עצב מסוים על כך. בקיצור, לא ברור לי למה לקחת את זה למובן של "לשמור על עצמך" ולמה רמזתי שלא כדאי לשכב עם החבר שלך. להפך, אני מאוד בעד שתעשי את זה והרבה ותשדלי להנות מזה.

אמוניים

New member
אני איתך, באופן כללי

או כמו שאמרת, אני מסכים עם רוח דברייך, באופן כללי

אמוניים

New member
רוצה להוסיף עוד משהו

אני מעוניין להודות(שהרי, אני לא חייב, כמו שנהגתי לכתוב בעבר
), שדווקא אני חושב הרבה על ההוויה התל אביבית, שעליה דיברת והיא מגעילה אותך. רק שאני חושב על זה לפעמים בכיוון החיובי, כלומר, לפעמים אני מאוד רוצה את זה(ואם להשתמש בדברייך בשביל דוגמה: אני רוצה להחזיק 3 יזיזות) אבל שוב, למרות שזה סותר, אני גם חושב שיש אמת בדברייך והם מקובלים עליי. כמו שאת מבינה, אני בשלב המחשבה ולא בשלב המימוש. עוד לא החלטתי אם אני רוצה להיות בהמה או מעבר לזה, בכיוון קצת יותר ערכי. שני הכיוונים עוברים לי בראש, מדי פעם.
יום טוב

E s t e b a n

New member
העולם סובב

למין היתה משמעות אחרת, אבל גם לכל דבר אחר. העולם משתנה וכנראה שימשיך להשתנות, ואני לא חושב ששינוי כזה הוא משהו שאפשר לומר עליו טוב או רע - הוא פשוט מתרחש. במילים אחרות - כל אחד בוחר את המשמעות שהוא מייחס לכל נושא. לי אישית לא מפריע שיש סביבי הרבה מאוד אנשים שמתייחסים לסקס כמו מוצר צריכה לסיפוק צרכים גופניים או אחרים. והאירוניה היא שככל שאותו מיתוס של "קלות הסקס" מתחזק, כך גוברת אומללותם של הביישנים, הרגשנים וכו' שבהעדר כל מציאות אחרת להשוואה, חושבים שמשהו דפוק אצלם.

למעלה