you got me ALL wrong
ממש לא שחור ולבן להפך, אמרתי שיש קיצונות ויש קיצונות. בעיני הרבה חיים היום בקיצונות השניה וזה לא רק העניין של להזדיין עם כולם - אלא העניין של בכוח להפוך את הסקס לסתמי, מיידי, רדוד, ולא רק בגיל 18 אלא גם הרבה אחרי. בכלל לא דיברתי על גיל למעט הערה כואבת על בני הנוער שרבים מהם לא חווים את התמימות שבעבר חווינו (על זה את מסכימה איתי?). ואיפה בדיוק קראת שאני בעד להתחתן בגיל 18? מה הקשר לחתונה פתאום? כל סקס משמעותי עם רגש, בעיניך שקול לסקס אחרי חתונה? חבל מאוד אם כך. את זו שמסתכלת על תבניות וגילאים של אם ומתי צריך להתחתן ובמושגים ארכאיים של "לשמור על עצמך"... על מה את מדברת? איזה לחכות ואיזה חתונה? את זו שרצה לקיצוניות השניה. קראי קצת הודעות שלי בפורום ותביני כמה את טועה. אז שוב אציין שאני בעד לחוות, לנסות, אני בעד ריגושים ומין ארעי\חוויתי לאו דווקא רגשי או בעל משמעות עמוקה, וזה בטח לא חובה אלא רק מי שמוצא בזה תורם לחוויתו. אבל תפקחי את העיניים ותראי מה הולך כאן בפורום בגידות וסטוצים, בעיני זה במקום מסוים זילות של המין לפחות באיך ש*אני* רואה אותו (והיו לי חויות מכל סוג). כאילו הכל בשביל סקס, שום דבר לא חשוב מספיק כדי לעצור את אורגיית ההמונים הזו, לעזעזאל משפחה, לעזעזאל הילדים, הכי חשוב לספק את היצר כאן ועכשיו. אני הבעתי עצב על כך שזה הפך לאורח החיים התלאביבי - סקס כמוצר ולא כחלק מיוחד ומענג בחיינו. לא אומרת שבאופן גורף כאלו החיים בתל אביב, אלא שיש תחושה שמשהו איבד מערכו בעולם הזה. לא אמרתי לאף אחד מה לעשות, רק הבעתי עצב מסוים על כך. בקיצור, לא ברור לי למה לקחת את זה למובן של "לשמור על עצמך" ולמה רמזתי שלא כדאי לשכב עם החבר שלך. להפך, אני מאוד בעד שתעשי את זה והרבה ותשדלי להנות מזה.