קלות הסקס

א1ר

New member
רוצה להגיב על כל מה שנכתב

רציתי לומר שקראתי והזדעזעתי על דברים שאמרו פה שילדים בני 13 14 15 רוצים לנסות רק כי הם ראו בטלויזי'ה או משהו. עצוב לי לדעת שהיום יש בקרב הנוער יותר רצון לנסות גם ללא אהבה בגיל ממש ממש ממש צעיר. לא מעבירה ביקורת חלילה על אורח חים שמשלב את זה או סטוצים וכו' אבל לדעתי יש הבדל בין מישהו בין 20 שמבין מה הוא עושה לבין נער בין 13 14 או 15 שמאבד את התמימות בנושא. אז אולי שמרנות יתר פוגעת אבל גם מתירנות יתר היא לא טובה. למשל הסיפור על הילדה בת ה 14 שנוסעת וישנה עם חבר שלה באותו חדר.

bar666xp

New member
את קושרת דברים לא למקומם לדעתי

א. כבר פגשתי בני 30 שהיה עדיף שילמדו ובני 12 אני מדגיש 12 שהיו בוגרים מספיק כדי לנהל את חייהם המיניים. (לא שאני בעד שילדים/ות בני 12 ינהלו חיים מיניים). ב. לא מתירנות ולא שמרנות 2 הגישות לדעתי חסרות ערך מה שחשוב הוא הידע לדעתי ככל שהילד/ה יוכל לפנות לדמות הבוגרת בחייב ולקבל תשובות אמיתיות לשאולות שלו/ה כלומר אם בת 12 באה לאמא/אבא/מורה/יועצת ושואל/ת על מין והתשובה תהיה מתחמקת ו/או לא מספקת כך הסבירות גבוה יותר שהילד/ה ירצו להיתנסות כדי להבין לבד ככל שהתשובות יהיו פתוחות מסבירות ומעניינות יותר כך הדחף להתנסות לבד יכול לרדת או לגבור בהתאמה למוכנות האישית של הילד/ה. איפה לדעתי יש היום דיי כשל אז קודם כל בסעיף ב כולו ושנית בזיהוי שלנו כבוגרים איפה ילד/ה שלא מוכן/ה רוצה להתנסות ולפעמים לא שואל אפילו את השאלות מרוב פחד/בושה או כל דבר אחר שמדובר בנוגע למין. אגב הכל דעה אישית שלי לא חייבים להסכים.

למעלה