היא חמודה ../images/Emo13.gif
שיער - אני חושבת שהקבוצות ברורות מידי ושיש יותר מידי מהן. אולי זו רק אני, אבל אני אוהבת קבוצות דקות, בעובי של פיקסל. השיער גם מכסה יותר מידי מהפנים והפוני בכלל. להבא, כדאי להשאיר קצת מצח פנוי ולצייר את קווי המתאר העליונים של השיער גבוהים יותר מקצה הראש (למרות שזה תלוי בבייס. בבייסים של קוואי חנה אין צורך לעשות את זה, למשל.). יש גם בעיה קטנה בסיום של השביל - הוא מסתיים בקו מתאר כהה, בעוד שהוא צריך להסתיים בצבע הקרקפת. בעיה נוספת - איך יכול להיות שביל, במיוחד כזה, כאשר הקבוצות משוכות לאחור ולא מהשביל? אפשר למשוך אותן מהשביל לקוקיות. חולצה - הפלטה האפורה די חיוורת, אני חושבת שכדאי להגדיל את ההבדלים בין הגוונים. ההצללה בשרוולים הכתומים היא בלי קפלים, שמת לב? חצאית - נהדרת
מכנסיים - קודם כל, הם די "ישרים", אין בליטות בקווי המתאר, למרות שיש המון קפלים. דבר שני, כמו בחולצה האפורה, הבדלי הגוונים בפלטה קטנים מידי. נסי לשנות פלטה, זה יבליט את ההצללה. בנוסף, בתחתית הג'ינס יש כמה קפלים לא מתאימים. הם מתחילים ונגמרים באותו עובי. קפלים נראים וב יותר כשהם מתחילים עבים ומידקקים ככל שהם מתקרבים לסוף. בצד ימין יש שני קפלים קרובים, אני חושבת שכדאי לחבר אותם ב"בסיס". הקרעים - נראה שקודם ציירת את הג'ינס ואח"כ קרעת אותו. תצלילי את הגוף שמבצבץ מהקרעים XD. בשביל קרעים צריך יותר גוונים ורצוי גוונים בולטים על רקע הבד. כאן קצת קשה להבליט את הקרעים הבהירים, כי הג'ינס בהיר. אני חושבת שכדאי להכהות את הג'ינס מעט ואז להשתמש בפלטה כחולה - ג'ינסית בהירה במיוחד, להבלטת הקרעים. אהבתי את הדוגמה הצבעונית. סטאף - נחמד
די עמוס, אבל לזה התכוונת? רק לא אהבתי את הסיגריה, אבל זו כמובן העדפה אישית
בסופו של דבר, הדולי מאוד חמודה. התגובה שלי נועדה רק לעזור, לא להעליב או משהו בסגנון. אני מאוד מקווה שעזרתי