קלוץ!

שטופ

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo99.gif

קפלים? במגף? הסוליה במגף הימני [שלנו] לא הגיונית... זה גם לא הגיוני כ"כ שהמגף שלה נופל...

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif ../images/Emo99.gif

מאוד מיוחדת :] כדי להבהיר בהדרגה את הקווים שמפרידים בין קבוצות השיער ולהצליל אותם
אני חושבת שגם כדאי לך לעשות יותר קבוצות בשיער בקרקפת ולא רק שלוש. ^^" אה בתי מאוד את הז'קט והחולצה שמתחת ^.6 את הקפלים בחצאית, [הצורה שלהם טובה] כדי לעשות בין הירכיים, ובירכיים כמו הצללת כרית כזו. [לא גושית.] המגפיים יפות
והרשת ממש מוסיפה ^^ כדאי להראות בבליטות בקו המתאר של המגפיים את הבליטות בקפלים האלו [המגף הימנית שלנו.] כמו שעשית במגף השמאלי. דולי ממש יפה, סכהכל D:

../images/Emo140.gif

הרשת הקרועה ממש יפה לדעתי ^^. כדאי לך להפריד בין הז'קט לחצאים, כי הם באותו הצבע והם נראים אותו הבגד. הייתי ממליצה לך לעשות חגורה לחצאית או להנמיך אותה. בשיער כבר הסבירו, אבל חוץ מזה אהבתי אותה

ינקיפנק

New member
איזה חמודה!!!

היא יצאה ממש יפה... רק הראש של הבייס קצה נראה מוזר...של הבייס לא השיער..הוא גדול כזה..

binbin2

New member
מה?!

לחצתי על תגובה בהודעה שלך מה לא משרשרת טוב?!...........

o0Invisible0o

New member
היא לא שרשרה אליך..../images/Emo3.gif

את משרשרת בסדר, למרות שאם לא הבנת שזה לא מכוון אליך אז אממ..
היא שירשה לינקיפנק.

binbin2

New member
שלי, קשור לתקופה

טוב, דולי שהכנתי שהייתי ממש מבואסת מהמצב... שיעק מוזר. נשיתי שהוא יראה עצוב זהו בסה"כ אהבתי בייס-צ'רלי צילי נראה לי כותבים ככה תמיד מסתבכת עם העניין.......

binbin2

New member
כמה שגיאות יצאו לי!

שיער מוזר נסיתי שהוא........................

Loony Moony

New member
תעשי יותר קבוצות בלמעלה של השיער

ותעשי את השוונץ יותר צר.. דולי מתוקה

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif ../images/Emo45.gif

שטופ - השוונץ לא צריך להיות בעובי פיקסל אחד,
[הוא יכול!] אבל הוא בהחלט יכול להצר לקראת סופו ^^ מציעה להצליל קווי מתאר בשיער, ותומכת בתגובות שכבר הגיבו פה
כדאי להוסיף ברק בחותלות. החולצה יפה מאוד ^^ אני מציעה להוריד שובל אחד או שניים של דמעות, הרי כשאנחנו בוכים יש שובל אחד מכל עין, בצד, נכון? ^^" אם כבר שניים
להוסיף ברק [יצא לי בקר בהתחלה XD] בשיער שבקוקיות
לחזק הצללה על.
אני חושבת שהצללה בחצאית יכולה להיות הרבה יותר טובה - אם את רוצה שהיא תהיה צמודה - עשי הצללת כרית [לא גושית ועם יותר מארבעה גוונים] בירכיים ובמיקומים בהם הרגליים נמצאות, וכמו קפלי מתיחה בין הרגליים.
איפה שאין - אה - בשר?
אם את רוצה שהיא לא תהיה צמודה [מה שבספק, כי היא ג'ינס, אני רואה.] כדאי לפתוח אותה טיפה יותר ולצייר קפלים נמתחים ארוכים [מאונכים] מהמפשעה עד סופה. [את יכולה להיעזר בחצאיות ודוליז בפורום ובשדחמ הזה כדי להבין את הצורה בה היא אמורה להסתיים.
וזהו ^^" רעיון יפה, קצת כואב |:

שטופ

New member
../images/Emo77.gifחמודה למדי...

השוונצ צריך להיות בעובי של פיקסל אחד. למה אןי לה נעליים?

אנבלייי

New member
תגובה קטנה^^ |צלופח|

^_^ סה"כ ממש חמודהD:
שיער
D: קודם כל! קו המתאר מאוד כהה, ככה שלדעתי כדאי לך לעשות אותו רק בשורשים או בתור קו מתאר מבחוץ, אם את רוצה, ולא להשתמש בו כחלק מההצללה. (למרות שלדעתי כדאי יהיה אם בכלל תורידי קווי מתאר:p) אני ממליצה לך לעשות את השיער בקבוצות יותר קטנות, ואת הברק וההצללה בכלל פחות ישרים ויותר מעוגלים עם כיוון הראש. את השוונץ (
) אני תעשי הרבה יותר דק, אולי אפילו קו בודד. ואם זה לא שוונץ, אלא קבוצת שיער בודדת, תעשי אותה ארוכה יותר. בקוקיות: בשמאלית (שלנו) יש מן סיומת לא ברורה כזאת מאחורה כלפיי מעלה. תורידי אותה (
) לדעתי כדאי לך להוסיף ברק, ולא לעשות בכל הקבוצות את הגוון הכי כהה. בנונסף כדאי לך לעשות את הקוקיות קצת פחות גושיות, ולחלק אותן לקבוצות ככה שיראו לקראת הסוף שהן בקבוצות (
)
חולצה: ההצללה דווקא טובה
לדעתי כדאי לך להוסיף קפלים לשרוול. (ושיהיו מודגשים) סימנתי לך בירוק כמה דברים- 1. איך שהשרוול צריך להיות על היד, הריי הוא מסביבה, לא מונח מעלייה. נכון? וגם, צריך שיהיה לשרוול צד פנימי אז סימנתי. תצלילי את הצד הפנימי בצבע כהה. כי הוא בפנים.
חצאית: בחצאיות, בד"כ, ההצללה היא אנכית ולא אופקית. (ז"א שהקפלים הולכים כלפיי מטה ולא מצד לצד.) צירפתי טיוט' של חצאית. הצורה לא אותו הדבר, וזה גם בכלל לא אותו סוג של חצאית, אבל זאת דוגמא לקפלים ואת יכולה לראות איך מצלילים ככה. דבר שני- אם זאת חצאית ג'ינס- יכול מאוד להיות שבקושי יראו עליה רפלים. את יכולה פשוט לעשות אותה חלקה, בלי קפלים. אין בזה שום דבר נורא. נכון שיהיה יותר יפה אם תוסיפי איזה קפלון קטנטן בצד או משהו גם בג'נס, אבל זאת בחירה שלך. מכנסיים: המכנסיים מוצללות מאוד חמוד. אני אישית מעדיפה סגנונות הצללה אחרים במכנסיים אבל כל אחד וסגנונו, וזה גם יפה
הבעייה היחידה שלי היא שזה מאוד סימטרי. (ואם אני לא תועה, עשית העתק הדבק, לא?) זה בסדר, יש כאלה שמעדיפים ככה אבל לדעתי זה יותר ריאלי(סטי?) וגם יותר יפה שההצללה לא סימטרית, ורואים הבדל ושהשקעת בכל מכנס בנפרד
אני ממליצה לעשות בכל מכנס קפלים קצת שונים ושלא יהיה בדיוק אותו דבר. בכלליות: הדולי ממש מתוקה ויפה, והיא גם מייצגת משהו שחשוב לך!
כלהכבוד.
הדמעות ממש יפות ^^ מקווה שתקחי לליבך את מה שאמרתי [:

binbin2

New member
תודה ו...

טוב השער באמת היה לי איתו בעיות ותודה המכנס באמת עשיתי העתק הדבק והחצאית היא בכוונה בלי כפלים. לא התאים לי כפלים זה לא תמיד צריכה להיות חצאית כפלים וצתודה בכל מקרה!!!!!!!!! מקווה שבכלל תיראי תהודעה

למעלה