תגובה קטנה^^ |צלופח|
^_^ סה"כ ממש חמודהD:
שיער
D: קודם כל! קו המתאר מאוד כהה, ככה שלדעתי כדאי לך לעשות אותו רק בשורשים או בתור קו מתאר מבחוץ, אם את רוצה, ולא להשתמש בו כחלק מההצללה. (למרות שלדעתי כדאי יהיה אם בכלל תורידי קווי מתאר

) אני ממליצה לך לעשות את השיער בקבוצות יותר קטנות, ואת הברק וההצללה בכלל פחות ישרים ויותר מעוגלים עם כיוון הראש. את השוונץ (
) אני תעשי הרבה יותר דק, אולי אפילו קו בודד. ואם זה לא שוונץ, אלא קבוצת שיער בודדת, תעשי אותה ארוכה יותר. בקוקיות: בשמאלית (שלנו) יש מן סיומת לא ברורה כזאת מאחורה כלפיי מעלה. תורידי אותה (
) לדעתי כדאי לך להוסיף ברק, ולא לעשות בכל הקבוצות את הגוון הכי כהה. בנונסף כדאי לך לעשות את הקוקיות קצת פחות גושיות, ולחלק אותן לקבוצות ככה שיראו לקראת הסוף שהן בקבוצות (
)
חולצה: ההצללה דווקא טובה
לדעתי כדאי לך להוסיף קפלים לשרוול. (ושיהיו מודגשים) סימנתי לך בירוק כמה דברים- 1. איך שהשרוול צריך להיות על היד, הריי הוא מסביבה, לא מונח מעלייה. נכון? וגם, צריך שיהיה לשרוול צד פנימי אז סימנתי. תצלילי את הצד הפנימי בצבע כהה. כי הוא בפנים.
חצאית: בחצאיות, בד"כ, ההצללה היא אנכית ולא אופקית. (ז"א שהקפלים הולכים כלפיי מטה ולא מצד לצד.) צירפתי טיוט' של חצאית. הצורה לא אותו הדבר, וזה גם בכלל לא אותו סוג של חצאית, אבל זאת דוגמא לקפלים ואת יכולה לראות איך מצלילים ככה. דבר שני- אם זאת חצאית ג'ינס- יכול מאוד להיות שבקושי יראו עליה רפלים. את יכולה פשוט לעשות אותה חלקה, בלי קפלים. אין בזה שום דבר נורא. נכון שיהיה יותר יפה אם תוסיפי איזה קפלון קטנטן בצד או משהו גם בג'נס, אבל זאת בחירה שלך. מכנסיים: המכנסיים מוצללות מאוד חמוד. אני אישית מעדיפה סגנונות הצללה אחרים במכנסיים אבל כל אחד וסגנונו, וזה גם יפה
הבעייה היחידה שלי היא שזה מאוד סימטרי. (ואם אני לא תועה, עשית העתק הדבק, לא?) זה בסדר, יש כאלה שמעדיפים ככה אבל לדעתי זה יותר ריאלי(סטי?) וגם יותר יפה שההצללה לא סימטרית, ורואים הבדל ושהשקעת בכל מכנס בנפרד
אני ממליצה לעשות בכל מכנס קפלים קצת שונים ושלא יהיה בדיוק אותו דבר. בכלליות: הדולי ממש מתוקה ויפה, והיא גם מייצגת משהו שחשוב לך!
כלהכבוד.
הדמעות ממש יפות ^^ מקווה שתקחי לליבך את מה שאמרתי [: