קלוץ!

נושיfay

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo99.gifאיזה חמוטההההההההההההה

אנייודעת שאת יודעת..אבל הכפלים בחולצה.....T.T

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gifהחצאית מלמעלה כלכךךך ../images/Emo2.gif

שיער יפהה :]]] מציעה להצליל על ^^" אמרת שתתקני את החולצה ^^" אז אחכה לתיקון ואז אגיב עליה. במכנסיים אני מציעה הבדלי גוונים גדולים הרבה יותר בשחור ובלבן. כדאי לעגל את הסוליות/פלטפורמות של הנעליים ^^ יפה מאוד, השתפרת

../images/Emo121.gifהחצאית הראשונה מלמעלה ../images/Emo99.gif

דולי ממש יפה! *בשיער בחלקים שמאחורי הראש/צוואר/ליד העורף עשית רק גוון כהה ולא הצללת בכלל, אני יודעת שזה אמור להיות יותר מוצל, אבל לדעתי כדאי לך להצליל טיפה שם, רק עם עוד גוון [יותר כהה כזה] כי אני לא אוהבת כשיש אזורים גדולים שצבועים באותו צבע, אבל לא קריטי. ותעשי איך שאת אוהבת. *אני ממליצה לך לעשות שוונצים טיפה יותר ארוכים בשיער, אבל שוב, איך שאת אוהבת. *בין הנעל למכנסיים יש חלק חום, לא ממש ברור מה זה. זה גרביים? חלק מהנעל? *הנעל הימינית [שלנו] ממש גדולה עליה, וגם גדולה יחסית לנעל השנייה. זאת הכוונה? אם לא, אני חושבת שכדאי שתקטיני אותה. [הנעליים בכללי קצת גדולות, לא?] *בנעליים אני חושבת שכדאי שתבליטי טיפה את המעבר בין הנעל לפלטפורמה. גם לא קריטי, זה פשוט יהיה יותר יפה, לדעתי. *ושוב, כמו שאמרו לך, תצלילי על. דולי ממש יפה!

ame noire

New member
../images/Emo54.gifמותר לשריין../images/Emo3.gif

בייס מ-Bunny Stick אהבתי אותה... (חוץ מסנדלים ששנאתי) עדיף עם הינומה או בלי?

שטופ

New member
../images/Emo77.gifבסוף גם את תיהיי מוכשרת...

כל הזמן משתפרים...

ame noire

New member
../images/Emo45.gif ממש נכון, רוצה אני אראה לך

מה אני הייתי עושה בהתחלה?!
-כולם- משתפרים. וגם את כבר משתפרת!

ame noire

New member
../images/Emo54.gifthank you../images/Emo24.gif

לא יודעת... השמלה לא החלק האהוב עליי... לא כל-כך אהבתי את החלק בסוף ליד הרגליים...

ame noire

New member
../images/Emo54.gifגם אני לא הבנתי...../images/Emo3.gif

קיוויתי שלא ישימו לב כל-כך
ותודה רבה

למעלה