קלאץ לחוץ ברמזור.

קובי221

New member
קלאץ לחוץ ברמזור.

למישהו חוץ ממני קורה כשאתם מגיעים לרמזור ולוחצים על הקלאץ-ברקס, הרגל שמכניסה את הקלאץ עד הסוף רועדת?
וזה לא מהתרגשות או הבני דודים.

adidas88

New member
כן...קורה...

זה השרירים... כמו שאם אתה יושב בבית ספר על כסא ואז מתחילה לרעוד לך הרגל.... זה קורה...אבל בסה"כ אתה דיי יכול לשלוט בזה

קובי221

New member
אני לא בדיוק יכול לשלוט בזה עד שאני

עוזב את הקלאץ. ואני חשבתי שזה רק אצלי

terra2

New member
עצה שלי

תצמד עם הכיסא להגה כמה שיותר ותכוון את המשענת של הגב ומשענת ישיבה קצת

be_roo

New member
זה רק בהתחלה

הרגל שלך לא רגילה למצב הזה, תוך זמן לא ארוך זה יפסק.

MrJacKasS

New member
טיפ

אם אתה עומד ברמזור ואתה הראשון בטור, תישאר עם הילוך משולב וקלאץ' בפנים, כדי שתוכל להתקדם כשהרמזור מתחלף ללא היסוס אבל אם אתה שני בטור או יותר, עשה לעצמך ולרגל שלך טובה, ושים ניוטרל אני לפחות מעדיף לשלב את הקלאץ' בנהיגה שלי כמה שפחות (במיוחד באוטו שלי שהקלאץ' שחוק וכבד כמו סלע) ..

Daemonlior

New member
../images/Emo45.gif שים כמה שיותר ניוטרל..

גם אם אתה ראשון.. אם אתה מפחד לפספס, יש כמה דרכים לדעת מתי הרמזור שלך הולך להתחלף.. א. כשכל שאר התנועה בצומת סיימה.. אז הגיע התור של הנתיב שלך.. ב. תסתכל על הרמזור של הולכי הרגל.. כשהוא יהפוך לאדום, יהיה לך מספיק זמן לשלב לראשון, ואז תראה את הרמזור שלך הופך לאדום-צהוב.. מספיק זמן גם בזינוקים.. אגב, הקלאץ' ברכב שלי עושה חריקות קלות והופך להיות ממש קשה קצת לפני נק' החיכוך ובנקודה עצמך.. למישהו יש מושג למה?

Superdror

New member
הקלאץ חורק כשהוא לחוץ? כשהוא משוחרר

? באיזה רכב מדובר וכמה ק"מ עבר עם הקלאץ הנוכחי ? אם הבנתי דבריך נכון, אולי הקלאץ שוקל להחזיר נשמתו לבורא.

Daemonlior

New member
חחח

הכוונה היא לדוגמא, אני מתחיל נסיעה, משחרר מעט את הקלאץ' עד קצת לפני נק' החיכוך, עד אז הוא חלק, מכאן ועד לנק' עצמה הוא ממש קשה וחורק.. ומהנק' עד לשחרור מלא רמת הקשיחות יורדת בהדרגה.. הרכב המדובר הוא פיג'ו פרטנר ואפשר לומר שעשה לא מעט קילומטרים ברחבי הארץ.. (המווון! אני אנסה להשיג מספר מדוייק יותר מאוחר..)

Daemonlior

New member
45,000 ק"מ לרכב חדש דנדש שנת 2004

לא מעט בכלל.. אבל זה רכב מליסינג, אז אני לא חושב שאפשר לעשות משהו לגבי הקלאץ'.. אגב, מה עושים במצב כזה באמת? כשהקלאץ' נהרס ככה.. מחליפים את הדיסקיות שלו? כמה כזה טיפול עלול לעלות?

Superdror

New member
צריך לראות את האוטו ולנהוג בו כדי

לאבחן - אבל לא מחליפים רק דיסקית, תמיד מחליפים גם מיסב לחץ. כמה עולה טיפול כזה, בסביבות ה1000 ש"ח, תלוי איזה אוטו, יש כאלו שהמחיר גם מכפיל עצמו ואף משלש.

Daemonlior

New member
2 שאלות ../images/Emo13.gif + סליחה על ה off-topic

התשובות שלך תמיד גוררות שאלות שלי חח.. סליחה.. =) א. מה זה מיסב לחץ? (קישור להסבר כלשהוא באינטרנט יתקבל בברכה אם אין לך כוח להסביר) ב. ניתן לפי דעתך למסור את הרכב לחברה/לליסינג בכדי שיתקנו את זה?

Superdror

New member
אני לא בטוח לגבי מיסב הלחץ.....

למיטב ידיעתי, הוא זה שדוחף את הדיסקית וגורם להתנתקות המנוע מהגיר, מפריד את הדיסקיות. ברגע שמיסב הלחץ דפוק - בעת שתלחץ על דוושת הקלאץ - יתלוו לכך רעשים.

MrJacKasS

New member
אני לא מדבר עליי

אני מניח שהוא למד, ובשיעורי נהיגה לא נהוג כ"כ לשים ניוטרל ברמזור .. אני שם ניוטרל ומידרדר לרמזור אדום רוב הזמן .. התכוונתי לזה שלפעמים הדעת מוסחת מגורם קטן ..אז הרמזור מתחלף ולא שמים לב .. לכן אם יש לפניך מכוניות אתה יודע שהרמזור התחלף וצריך לנסוע ..

Daemonlior

New member
גם אני לא מדבר עליך ../images/Emo3.gif

ברור לי שאתה מספיק מיומן להסתדר עם זה.. "אני שם ניוטרל ומידרדר לרמזור אדום רוב הזמן".. כנ"ל, אחד היתרונות של לא להיות תלמיד..

helib16

New member
לא רק לנהגים

גם בשיעורי נהיגה שלי המורה שלי היה אומר לי להשים על ניוטרל כשהרמזור מעצבן...

Twistttttt

New member
מותר לשים על ניוטרל בשיעורי נהיגה?

כי אין דבר יותר מעצבן מלהחזיק את הקלאץ' במשך רמזור ארוך בטירוף!!

למעלה