קי-טו-רים!

Small talk

New member
../images/Emo24.gif מה אחותך עשתה?

אחיות קטנות זה מכה. התעלמות זה הפיתרון הכי טוב
. או ללמוד מחוץ לבית - בבית קפה או משהו, את יכולה לבוא גם לפה אני מבטיחה לא להפריע לך ללמוד
.

אח שלי ברח מהבית שלשום. :/

התקשרתי לכל חבר אפשרי ולכל ידידה אפשרית והתעצבנתי על חבר טוב שלו שכל הזמן מתנחל אצלנו כי אני בטוחה ב100% שהוא יודע איפה הוא ולא מספר. והכי מעצבן זה שאני יודעת שאם הייתי בבית בתקופה הזו אין מצב בעולם שזה היה קורה. אין אין אין אין. כוסעמק

לא חזר

אין לי מושג למה, לפי אמא שלי לא קרה שום דבר יוצא דופן יום לפני שהוא החליט לברוח. והיא בהיסטריה כי הוא לא עונה/סוגר תפלאפון וכל החברים המפגרים שלו טוענים שאין להם מושג איפה הוא.

תצעקי עליהם

או שסתם תעבירי הודעה באמצעותם שאת דואגת וכו' אם יש ביניכם קשר מספיק טוב, הוא בטח יחזור...

צעקתי

ואמרתי להם שאם הם יודעים משהו ולא מספרים לי כי הוא ביקש, זה הדבר האחרון שיצחיק אותי ושעדיף שהם ישתפו איתי פעולה. והם נשבעים שהם לא יודעים כלום

EVE Lights

New member
מעניין

איך שלמרות שעבר כ"כ הרבה זמן - היא עדיין מאיימת עליי באופן כלשהו. אני שונאת את זה.

coolit

New member
../images/Emo7.gif

אני לא יכולה להירדם כי כל חמש עשרה שניות אני דופקת תשיעול של החיים!! דאמטט;[[[[[[

LimiMimi

New member
וואי, זה כלכך לא במקום.

הבטחון העצמי בתחת שלי יצא מהמחבוא שלו. פתאום אני צריכה להתמודד עם מחשבות אינסופיות של "מה עשיתי לא טוב" או "למה בכלל עשיתי" ואולי אני לא בסדר, אולי אני מעצבנת, למה אני כזאת ילדה קטנה ולא זורמת, ולמה אני חייבת להיות ככה וככה ולמה אני לא כזאת וכזאת. וזה משגע אותי, וברגעים האלה אני הכי צריכה שהוא יפריך את הכל אבל פתאום הוא לא שולח לי הודעות. ופתאום שאני שולחת הודעה הוא קקה אלי. מה זה, זה לא פייר בכלל.
ואני תלותית בלי לשים לב, רק בשביל שחלילה הבטחון שלי לא ימות לי בידיים. ואני באמת מתחילה לקחת את הדברים קצת יותר רציני, כי אי אפשר בדרך אחרת, וככל שזה יותר רציני המחשבות יותר מכאיבות לי. אוף גאדאמט, אני שונאת בנים.

למעלה