קי-טו-רים!

Jiglly

New member
אבל התחייבתי פשוט ל2 מקומות ונדפקתי;[

העבודה בבקרים זה בחברת כוח אדם שמקדמת מכירות זה להסתובב בכל מיני מקומות ולחלק פלאיירים ללכת הרבה ברגל.. והעבודה בערב זה מלצרות בפאב שזה גם די סוחט אוף :( אני כל כך דופקת את עצמי

נמ, ../images/Emo42.gif

אני מבינה אותך שאת מחפשת את הדרך להרוויח כמה שיותר כסף בזמן מסויים. גם אני הייתי בטוחה שברגע שאני אסיים ללמוד אני אעבוד ב2 עבודות, אפילו אם זה יהיה לעבוד כל היום, העיקר להרוויח כסף כדי לעשות/ לקנות X Y Z. אבל בסופו של דבר, אחרי שבוע אחד [!] בעבודה אחת [!!] הבנתי שזה פשוט לא מציאותי. הגוף חייב לישון ולנוח, בטח אחרי עבודה שאת חצי יום על הרגליים. תנסי לדבר עם הפאב שאת עובדת בו ולבקש לעבוד רק בסופי שבוע [נניח חמישי-שישי-שבת] ובעבודה השנייה לעבוד מראשון-רביעי [וזה במידה שאת ממש לא יכולה לוותר על שתי העבודות]. אני יודעת שהרעיון שיהיה לך כסף מאוד קוסם לך אבל באמת שזה שוחק לך את הגוף והבריאות וחבל.

Jiglly

New member
כן.. בד"כ זה ככה

פאב-סופי שבוע קד"מ-אמצש אבל יצא שאין מלצריות ואני צריכה לעבוד היום ו..זהו אין ממשפתרון לעכשיו אני אצטרך להסתדר מקווה שילך פסדר:)

SomebodyElse

New member
מרפי הבן זונה! אוף אוף אוףףףףף

היום יש לחבר שלי יומולדת, והכנתי [או ניסיתי לפחות] להכין לו עוגה ופשוט הכל השתבש!!! ושלא תגידו שזו פעם ראשונה שאני מנסה להכין עוגה.. זאת לא! אוף, באמת שכל דבר שהיה יכול להתקלקל בעוגה הזאת התקלקל בה. אתמול אחרי אינספור תקלות, מרחתי עליה קרם ואמרתי לאימא שלי "אוף מה אם הקרם לא יתקשה?" והיא אמרה לי "למה שלא יתקשה?" ואני אמרתי לה.. "בגלל מרפי." וצחקנו. והיום הוא לא התקשה!!! אוףףףףףף

מה הת"ש 2....?

אני נמצאת בבסיס פתוח...אבללפעמים אני גם סוגרת שבתות ודווקא זה סבבה אבל דווקא ת'שבת הקרובה אין לי כח לסגור... אבל נעבור גם את זה! אני אופטימית! יש לי בגדייייים!

אוי.. באסה.

יש לי טריליון בעיות בבית ומשום מה זה על הזין של הצבא, כך שזה לא ממש מעניין לי כמה אחרות נדפקות כשאני מקבלת את המינימום שיש בלא לסגור שבתות בגללתורניות מטבח. :]

סבבה

זה משו אחר. פשוט זו שהגבתי לה נשמעה [לי לפחות] כאילו זה נכתב בנימה של "נוצא תש 2 רק כי "אוי אוי אוי" לעשות שבת]

אני הייתי זו שהגבת לה, ובשבילי לעשות שבת זה

"אוי אוי אוי" כמו שלהיות בבסיס סגור זה "אוי אוי אוי" וה-כ-ל בגלל לא מעט (ואפילו המון.) בעיות-בית.

אנייייייייייייייי רוצה ח=ב=ר, במצב מתוסכל.

אוףף אני כ"כ פתאטית. אני כ"כ דבוקה אליו. א-ל-י-ו. לא, לא החיים שלי לא מתחילים ונגמרים בו. כי אני כן פתוחה להכיר אנשים. אבל העיניים שלו ממיסות אותי כל פעם מחדש. כ"כ שכחתי ממנו, מי הוא היה בכלל
ואז, באתי לחזור הביתה, הסתכלנו פשוט אחד לשני בתוך העיניים, לא הצלחתי להתרכז בכלום. אבל לא נעצרתי, המשכתי ללכת, הלכתי, לא ראיתי אותו. כשכבר לא ראיתי אותו התחלתי להגביר מהירות ורציתי לבכות. לבכות. הוא שובר אותי כל פעם מחדש. לשכוח אותו
אני לא אוכל לשכוח אותו במשך שנה שלמה. עזרה
חיבוק
מישהו
3> קראת

Ms Kuolema

New member
עישנתי.

והפסקתי לעשן לפני שנתיים. לא מבינה למה בכלל קניתי קופסא. פאק החבר הולך להרוג אותי. [נשמע קטנוני אבל באמת שלא]

NoWords

New member
איזו אכזבה!

העבודה במאפייה התבררה כמשהו מעפן שאני לא רוצה לחזור לשם. מזל שאני וחברה עפנו משם תוך שעה. (וטוב שלא שלחו אותנו 5 פעמים לזרוק להם מגירות וקרטונים. רק הגענו, מה כבר שליחויות!@#%) בא לי עבודה. אוף, כ"כ. אבל משהו נורמלי, עם תנאים סבירים ושלא צריך לעשות 304390823 פעולות ביחד במשמרת מסכנה של 4 שעות. נקווה שהעבודה בקולנוע תהיה סבבה.

נמאססס לי כבר

מהפוסטמה הקטנה הזאת, נמאס. למה לא יכולה להיות לי אחות נורמלית? הן לא מתבגרות באיזשהוא שלב?! /: רבאק, שונאת שהיא עושה לי דווקא עוד שנייה הייתי נותנת לה סטירה. כבר קשה לי לשלוט בעצמי.. מספיק הפסיכומטרי הזה מורט לי את העצבים, הדבר האחרון שאני צריכה זה אותה. בסופ"ש אבא שלי נוסע לים המלח, ואני איתה בבית.. סעמק [וסליחה על כל הקללות.. חח]

ניסית פעם לשבת ולדבר איתה?

ואני באמת לא מבינה מה את מתעצבנת מהפסיכומטרי כולה עוד 11 ימים. לעומת מה שעברת זה כלום. :)

לא הבנת אותי אז. :)

אני בלחץ מהבחינה, ובגלל זה אני מרוטת עצבים
-דווקא- בגלל שזה עוד 11 יום אז הלחץ גובר. לחץ בחינות || /\ מריטת עצבים [עזבי, נדפקתי כבר, חחח.. רק מי שעברה את הבחינה תבין את התרשים
] ואחותי בת 13. אין על מה לדבר. נורא קשה לי לתקשר איתה כשכל מה שהיא אומרת לי זה 'לא אכפת לי, לא אכפת לי'.

רק בגלל אנשים כמוך אני לא אעשה את הפסיכו

ככל שאתם מתקרבים למועד הבחינה אתם מידרדרים יותר ויותר. P: תמיד יש על מה לדבר גם לי יש אחות בגיל בזה, אחרי הכל הן לא כאלה אטומות... אפשר לנסות להגיע אליהן

למעלה