קישקוש בתחת

מולוקו

New member
קישקוש בתחת

הייתי פעם ביבשת אחרת עברתי מטר ממך , ממש לידך אפילו היה לי חלום באמצע הופעת עם חיוך קטן בכל מקרה הייתי גם שם. אמרת לי פעם שלום מתוק או שאולי זה היה להתראות רציתי לבכות בין זרועותייך להגיד לך שאני אבוד בלעדייך אפילו עצוב באופן אבסטרקט. הייתי מתחת לבית שלך עם זר פרחים באמצע החורף עם כל המחזרים הייתי היסטוריה בתוך השלג קפאנו כמו כלום חשבתי עלייך ביום הראשון גם ביום השני וביום השלישי הייתי לבד כשהלכתי לישון. היינו יחד בבית הקולנוע בסרט שלא קרה בו כלום את חשבת שזו אמנות אף על פי השיעמום עטפתי אותך בשתי ידיים שלא תילכי לי לאיבוד. רקדתי איתך באותו ערב רקדנו כמו שני רקדנים הנפתי אותך באוויר פעמיים אחזתי אותך בשתי ידיים שלא תברחי ממני רחוק מדי. חזרתי בבוקר לבסיס בחיפה כיסחו לי את הצורה תוך שניות מחקו אותי תוך דקה , טחנו לי את החלומות יחד איתך רק החיוך שלך השאיר אותי שם. בלילה צילצלתי אלייך לומר לך כמה אני אוהב אבל מישהו אחר ענה במקומך אז אמרתי לו, סליחה בבקשה , הבנתי שכל האהבות הן טעויות של אריסטו , קישקוש בתחת. חזרתי הביתה קילומטר ממך ישבתי כחולם , הוזה וכותב בא והולך כצל עובר , בלי חברים שקרעו ת`חיים עם לב מדמם מרוב געגועים.

למעלה