קישורים מבחוץ

מצב
הנושא נעול.

אורי404

New member
המפרקית הלבנה של אגד 87-266-01.

שידור ישיר ממנע"ב עזה, רתם קפלן:
להלן המפרקיות של אגד שירדו לעזה מסניפי המרכז (רחובות, ראשל"צ, חולון): 83-274-01, 305, 310, 326, 329, 353, 354, 377, 389, 398, 399, 400, 445, 448, 451, 458, 459, 460, 461, 477, 489, 490, 513, 533, 536, 629, 630, 718, 733, 734, 778, 927 ובנוסף 87-266-01 הלבנה. נצפו גם 120, 177, 800 ו-850 של יונייטד טורס.
נכנסה לאגד לירושלים בקיץ 2003. לאחר תקופה מסויימת עברה לראשון לציון. אחר כך לאלעד לחברת אגד פלוס, ולבסוף חזרה לראשון לציון. עכשיו היא נסעה לעוד איזור. זוהי מפרקית NG313. שאר המפרקיות שבאגד ובדן הן NG363.

היום היתה בגוש קטיף (צחקן).

נכנסה לאגד לירושלים בקיץ 2003. לאחר תקופה מסויימת עברה לראשון לציון. אחר כך לאלעד לחברת אגד פלוס, ולבסוף חזרה לראשון לציון. עכשיו היא נסעה לעוד איזור. זוהי מפרקית NG313. שאר המפרקיות שבאגד ובדן הן NG363.
היום היתה בגוש קטיף (צחקן).

צחקן3

New member
אמת. גם 803

שידור ישיר ממנע"ב עזה, רתם קפלן:
להלן המפרקיות של אגד שירדו לעזה מסניפי המרכז (רחובות, ראשל"צ, חולון): 83-274-01, 305, 310, 326, 329, 353, 354, 377, 389, 398, 399, 400, 445, 448, 451, 458, 459, 460, 461, 477, 489, 490, 513, 533, 536, 629, 630, 718, 733, 734, 778, 927 ובנוסף 87-266-01 הלבנה. נצפו גם 120, 177, 800 ו-850 של יונייטד טורס.
אמת. גם 803
ב"ה 106, 2455 (משהו כזה, מארס של יונייטד) 87-266-01 גם היתה. היו הרבה של אגד תיור ונופש (O404, היו קצת SU ו O303 לא שראיתי, היו גם הרבה VOLVO B10B סגול), היו מטאורים ואנהולים סדיריאלים B10Mים, וביקצור כל סוג פרט ל PB ו B7L. מארס היו בשפע, ברק לא כ"כ, SAAR 21 היה, והיו עוד אלא שאני לא כ"כ זוכר. חלק מהמיפרקיות היו רזרביות בכלל. כמו"כ נצפה גרר של אגד ושמועות מספורות שהיה עוד אחד ואחד של דן. נתקעה מיפרקית אגד, מארס, ועוד רבים וטובים (או גורטאות). כל חובב אוטובוסים מוזמן ביום העצמאות, לגוש קטיף, יהיה מעניין, מבטיח!. יש לציין כי זו פעם שנייה שמועצת יש"ע משתמשת באוטובוסים מיפרקיים בתור שאטלים בהפגנות וארועים. בהפגנה הגדולה בירושליים,שבה היו כ 250,000 (חצי מיליון) איש פיחזרו אותם במיפרקיות לחניון של אצטדיון תדי. במקרה הזה- מנחת "עידוד 99" שסמוך לאגם קטיף וןלבית הקברות (שבו קבורים כ 50 יהודים יקרים ז"ל) בקיצור, מקום מדהים, שפורח ממש. אצלי בבית עכשיו סופרים כמה צדפות יש ומה טיבם של כל אחת מהם. כמו"כ קנינו צמחים במשתלה הגדולה ביותר בארץ - בישוב עצמונה. תודה לנהג הנחמד של יונייטד 106 ולנהגת הנחמדה שנסעה איתנו בתור נוסעת (התברר לי כי גם בעלה נהג, ושמה מלכה)

amitasafzabida

New member
עדדיין לאר כ"כ הבנתי מה זה שאטל....

אמת. גם 803
ב"ה 106, 2455 (משהו כזה, מארס של יונייטד) 87-266-01 גם היתה. היו הרבה של אגד תיור ונופש (O404, היו קצת SU ו O303 לא שראיתי, היו גם הרבה VOLVO B10B סגול), היו מטאורים ואנהולים סדיריאלים B10Mים, וביקצור כל סוג פרט ל PB ו B7L. מארס היו בשפע, ברק לא כ"כ, SAAR 21 היה, והיו עוד אלא שאני לא כ"כ זוכר. חלק מהמיפרקיות היו רזרביות בכלל. כמו"כ נצפה גרר של אגד ושמועות מספורות שהיה עוד אחד ואחד של דן. נתקעה מיפרקית אגד, מארס, ועוד רבים וטובים (או גורטאות). כל חובב אוטובוסים מוזמן ביום העצמאות, לגוש קטיף, יהיה מעניין, מבטיח!. יש לציין כי זו פעם שנייה שמועצת יש"ע משתמשת באוטובוסים מיפרקיים בתור שאטלים בהפגנות וארועים. בהפגנה הגדולה בירושליים,שבה היו כ 250,000 (חצי מיליון) איש פיחזרו אותם במיפרקיות לחניון של אצטדיון תדי. במקרה הזה- מנחת "עידוד 99" שסמוך לאגם קטיף וןלבית הקברות (שבו קבורים כ 50 יהודים יקרים ז"ל) בקיצור, מקום מדהים, שפורח ממש. אצלי בבית עכשיו סופרים כמה צדפות יש ומה טיבם של כל אחת מהם. כמו"כ קנינו צמחים במשתלה הגדולה ביותר בארץ - בישוב עצמונה. תודה לנהג הנחמד של יונייטד 106 ולנהגת הנחמדה שנסעה איתנו בתור נוסעת (התברר לי כי גם בעלה נהג, ושמה מלכה)
עדדיין לאר כ"כ הבנתי מה זה שאטל....

חוסר אחריות משווע

מתוך YNET
ב"ה (צחקן) תודה לאחי הגדול (משה, אדמיני), שהשב את תשומת לבי "מאזור תל אביב אמורים להגיע לגוש כ-70 אוטובוסים מפרקיים, שיסיעו את המבקרים ב"שאטל" לתוך הגוש והחוצה ממנו". אגד או דן? NG או SG ? או בכלל O405 ? וזה יהיה פעם שניה שבהפגנות יש אוטובוסים מיפרקיים בתור שאטל. (פעם קודמת היהינ בהפגנה בי-ם שאטל שכזה, NG ו SG).
חוסר אחריות משווע
להעמיס כמות גדולה במיוחד של נוסעים לתוך אוטובוס ארוך ולא ממוגן. אני מחזיק אצבעות שלא יקרה שום דבר על ציר כיסופים המסוכן.

Admini

New member
אף אוטובוס לא היה ממוגן

חוסר אחריות משווע
להעמיס כמות גדולה במיוחד של נוסעים לתוך אוטובוס ארוך ולא ממוגן. אני מחזיק אצבעות שלא יקרה שום דבר על ציר כיסופים המסוכן.
אף אוטובוס לא היה ממוגן
למעט אלו שהגיעו מיו"ש.

צחקן3

New member
היה צה"ל ששמר טוב.

חוסר אחריות משווע
היה צה"ל ששמר טוב.
ב"ה והנהג רואה בדיוק מה הולך על ציר כסופים, ויש אבטחה והרבה מאוד אנשים עם נשק. אין מה לפחוד בכלל! רק ביו"ש צריך ממוגנים.

ציר כיסופים לא מסוכן

חוסר אחריות משווע
ציר כיסופים לא מסוכן
זה מאוד יפה לדבר בסיסמאות. אבל היית שם שאתה יודע???

amitasafzabida

New member
מה זה שאטל?

מתוך YNET
ב"ה (צחקן) תודה לאחי הגדול (משה, אדמיני), שהשב את תשומת לבי "מאזור תל אביב אמורים להגיע לגוש כ-70 אוטובוסים מפרקיים, שיסיעו את המבקרים ב"שאטל" לתוך הגוש והחוצה ממנו". אגד או דן? NG או SG ? או בכלל O405 ? וזה יהיה פעם שניה שבהפגנות יש אוטובוסים מיפרקיים בתור שאטל. (פעם קודמת היהינ בהפגנה בי-ם שאטל שכזה, NG ו SG).
מה זה שאטל?

raminec

New member
מסכים איתך לגבי הכפלת הקו עד ב.שמש

שני דברים
1) הכתבה כבר פורסמה פה אבל מילא 2) דווקא אני חושב שלא. נכון שיש עכשיו את כל התירוצים שבעולם למה אי אפשר להוסיף רכבות ואי אפשר להאריך (פיזית) רכבות. אבל אם היו חושבים קצת ובונים מראש את רוב הקו כפול לפחות עד בית שמש אז היה אפשר להפעיל לפחות פי 2 רכבות. והיה מספיק זמן לעשות את זה. נגיד שכל החלק שבין בית שמש לירושלים הוא יותר בעייתי מבחינת תוואי ולא בכל מקום יש רצועה לשתי מסילות. אבל עד בית שמש היה אפשר בהחלט לעשות את זה.
בכל מקרה, הקטע של לוד-נען שהוא חלק מהקטע הבעייתי נמצא בשלבי הכפלה. אני מניח שאם רכבת ישראל תווכח לדעת שהקו כדאי עבורה לפיתוח, ימצא התקציב להכפלת הקו לפחות עד בית שמש.

אורי404

New member
מעבר לתקציב - באיזור של תחנת רמלה

בכל מקרה, הקטע של לוד-נען שהוא חלק מהקטע הבעייתי נמצא בשלבי הכפלה. אני מניח שאם רכבת ישראל תווכח לדעת שהקו כדאי עבורה לפיתוח, ימצא התקציב להכפלת הקו לפחות עד בית שמש.
יש בעיה עם הרחבת התחנה לטובת רציפים נוספים והוספת מסילות, בגלל ענייני שטח.

Shark Alarm

New member
לפי מה שהבנתי כאן מאנשים ../images/Emo26.gif

לפי מה שהבנתי כאן מאנשים

עובדים עכשיו על התחנה הזאת- כאילו על ההרחבה שלה...

raminec

New member
גם אני הבנתי ככה

לפי מה שהבנתי כאן מאנשים

עובדים עכשיו על התחנה הזאת- כאילו על ההרחבה שלה...
גם אני הבנתי ככה
עיון במדור תשתיות באתר רכבת ישראל מעלה את התוצאות הבאות: פרויקט הכפלת קו לוד - נען: הכפלת המסילה ,יישור התוואי והקמת תחנת רכבת ברמלה. אורך התוואי : 10.5 ק"מ. מועד סיום הפרוייקט - רבעון שני 2006. הפרוייקט נמצא בביצוע.

fireman

New member
הבעיות כבר נפתרו....

הבעיות כבר נפתרו....
מתחם "תעבורה" שהוא הבעיה הכי גדולה בנוגע להכפלת הקו בקטע הזה יפונה או שהוא כבר מפונה לאחר שהגיעו להסכמה בעניין. זהו המכשול הכי גדול לדעתי שהיה בקטע הזה של הקו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה