קישוט עוגה

קישוט עוגה

מחפשת רעיון לקשט עוגה - העוגה היא עוגת מוס שוקולד מריר ומוס שוקולד לבן והשכבה העליונה היא לבנה, מחפשת רעיון יפה ולא מסובך. תודה.

תלתלים...

תגרדי בעזרת סכין או בעזרת קולפן ירקות תלתלי שוקולד משני הצבעים ותפזרי על העוגה. קישוט פשוט ויפה. בעלה של חלה

ניסיתי את הפטנט הזה ומה שיצא זה

פירורי שוקולד ..., איך גורמים לכך שזה יהיה תלתלים ???

אבא גאה

New member
שמפו של רבלון

עם קולפן של תפוחי אדמה לא יצאו לך פירורים נסי ותיווכחי והמליצי לידידייך

סליחה על התגובה המאוחרת...

אם יש לך גוש שוקולד גדול את יכולה לגרד עם סכין גדול או פלטה תלתלים ואם אין לך את יכולה גם להמיס שוקולד בבנמארי ולמרוח אותו על משטח שיש יבש בשכבה דקה מאד עד לקרורו. לאחר שהתקרר אפשר לגרד את השוקולד בעזרת פלטה לתלתלים. בהצלחה בעלה של חלה

לכבוד חג העצמאות מקופלת כחול לבן

מצאתי שקית עם מיני מקופלות כחול ולבן. מובטח שהצבע הכחול עשוי מכרוב אדום ולא מצבע שמכיל כימיקלים. מכיוון שזה גם יום הולדת לבני המרכזי (נכון שזה ביטוי יפה לילד "סנדויץ'"?
שמעתי אותו השבוע ומייד אומץ באהבה...). אני מתכוונת לפרוס את המקופלות לפרוסות וליצור אפקט קישוטי ברוח החג...

רונית1

New member
אתמול ראיתי בסופר את המקופלת

הכחולה ולדעתי זה דוחה. נכון שזה יפה כחול ולבן אבל שוקולד כחול? וזה שהצבע עשוי מכרוב אדום לא עושה את זה יותר מעורר תיאבון.

pirge

New member
למג'ימקס: חצי שוקולד מריר+

2 כפות סוכר חום סמיך+3 כפות אגוזים. להפעיל שתי שניות, לתערובת גסה. ולכסות את העוגה. גם יפה וגם טעים. ואפשר להכין מעלי נענע ודובדבן אחד או תות אחד פרח קטן.

צוצונת

New member
ציפוי שוקולד עשיר

להרתיח 100 גר' שוקולד מריר עם כוס שמנת מתוקה לצנן מעט ולשפוך בחופשיות על העוגה. לצנן במקרר. להמיס שוקולד לבן לשים בבקבוק לחיץ של סירופים לצייר עיגול בתוך עיגול כ-7 עיגולים , וליצור קורי עכביש בעזרת גפרור (הקצה הלבן כמובן), להתחיל מהמרכז ולמשוך לאורך העיגולים אח"כ מהקצה ולמוך עד המרכז עם הגפרור, וככה להקיף את כל העוגה פעם מהמרכז ופעם מהקצה יוצא יפהפהץ

מאקי

New member
בקבוקי מי עדן הקטנים עם הפקק הנשלף

ממש אידיאלים לכך.

אפרת 100

New member
מאקי, ניסית את הפטנט עם בקבוק מיעדן

הבקבוק לא גדול מדי למעט השוקולד שצריך לקישוט עוגה אחת? (חיים כהן ממליץ על 30 גרם אני המסתי 40 גרם). כל הנסיונות שעשיתי לציור עם שוקולד לבן, לא הצליחו לי: אתמול ניסיתי לשים אותו בשקית קטנה של סנדויצים, והתכוונתי לגזור חור קטן, הבעיה שהשקית נקרעה לפני שהספקתי לעשות את החור והשוקולד נזל על הרצפה. היום הכנתי קונוס חמוד וקטן מניר אפיה ואפילו חיזקתי את הקצוות עם ניר דבק, אחרי ששמתי בפנים את השוקולד והתחלתי לצייר, המון שוקולד ברח לי מלמעלה.
אמנם הקישוט יצא סביר אבל ממש לא אידיאלי. אשמח לשמוע עוד עצות במה לשים את השוקולד כך שיהיה נוח לציור.

מאקי

New member
תשובה

יש בקבוקים קטנים מהרגיל ואני מכינה תמיד יותר כמות מקסימום נשאר מתאחסן במקרר ולפני שימוש שניות במיקרו.

לוPה

New member
לעשות עלים משוקולד לבן זה נותן

מראה יוקרתי ואפשר לפורר מעל הכל גרידת תפוז וזה יוצא כמו זהב

למעלה