קירות סדוקים

am3aa1

New member
קירות סדוקים

קירות סדוקים תמונות כאב בין קורים תלויות כסאות יגון פזורים על שטיח שטוף זימה ספת אשליות דומעת בפינה דהוייה קרועת זכרונות היא שוכבת בפינה מתה מאהבות נכזבות

odo13z

New member
קירות מטויחים......./images/Emo66.gif

שימרי את האמת.... חיסכי אותה ממני... שימרי את האמת לבוקר של אחרי פרידה תני לי לילה אחד של אשליה עיטפי אותי בחיבוק חם הניחי לי לשגות לרגע ולחשוב שאת אוהבת...רק אותי טייחי הקירות הסדוקים קשטי בסגול בהיר בפרחים. בלבבות.... הניחי כיסוי משי מעוטר על הדמעות שבפינת החר שבפינת העין הכבויה. תני לי לחשוב לרגע שהקונצ'רטו לכינור ולב חובר במיוחד בעבורנו. שניינו. לילה לילה מסתכלת הלבנה.... בקול מתוק מתנגנת... שירה מתוקה.

קירות צבועים

אהובי הלך וזה לא טוב בטח אצבע את החדר צהוב. קנאתי מבעבעת הכאב עמוק, עכשיו אצבע את חדרי בירוק. חלפו עברו ימי התום אולי כדאי לצבוע בכתום? חזרת לחיי, צבעים הבאת במכחול וכעת חדרי כחול. ותאהב אותי לנצח ועוד אקנה פחים עם צבע ורוד. קירות צבועים בחדר קר משנים את התחושה למשהו מוכר.

odo13z

New member
צבעים........./images/Emo66.gif

ריחות וצבעים הם היסודות שלי. יש ריח אחד יחד ומיוחד המציף אותי כשאת באה אלי. משכר. ממכר. מטריף. יש צבע אחד. יחיד ומיוחד. כשאני מביט בעינייך. מרגש. מרטיט. הריח שלך... יחד עם עינייך המביטות בי.... חיוך שובב....קריצה... חולצתך הסגולה... עטורת התחרה.... כל אלה.... כבר אמרתי לך...שסגול הוא האהוב עלי מכל ?

סגול

סגול נוטה לארגמן את כותנתי הסגולה לא לבשתי מזמן בד הסטן עוטף אותי דקות וקווצות תחרותיו מעט מדגדגות ואשב לי בקצה המיטה אחכה לבואך חסרת נשימה. באת ובידך סיגליות כשתראני, אותן מידיך תשמוט מרבד סגלגל לרגלי מיטתי על ברכי ארד בהן לגעת ריחן משכר את ראשי מסחרר. רד איתי למרגלות מיטתי אצבע את יומך בסגול כי תמו לך ימי החול אגע בנשמתך באצבעות תפארת על פני לעולם לא תרצה אחרת.

odo13z

New member
סגול בהיר......./images/Emo66.gif

סגול בהיר צבע הקירות בחדרי שקוף עם פרחים סגולים הוילון המתנופף ברוח הקיץ הלילית...... פרחי סיגליות על הכוננית הקטנה ריחם נישא בבריזה סונטה לאבוב....באוויר סדיני סאטן...סגול כהה.... כרית אחת .... קטנה. הכל מוכן כבר לקראתך אהובתי..... ואת...אייך...אימרי נא לי.......

פינית לי מקום

פינית לי מקום בחדרך הנעים חום הרוח מבחוץ אני חשה בפנים. פינית לי מקום על הכוננית לפרחים את ריח גופך אני מריחה מהם. פינית לי מקום במיטתך המוצעת רוצה למשש, נוגעת לא נוגעת. פינית לי מקום על כריתך הקטנה שתיתן תמיכה בלילות אהבה. פינית לי מקום בלב אך פוחדת אני לגרום לכאב...

odo13z

New member
כאב האהבה......./images/Emo66.gif

ואם מכל הכאבים שבעולם ארצה לבחור לי אחד מייד ובלי היסוס אבחר בכאב האהבה.... כי אין כמוהו..... לשירה.

כאב האהבה

האם תתיסר בכאבים רק לטובת כתיבת שירים? ואני לתומי חשבתי שאנשים אוהבים לאהוב כדי להרגיש אחד לשניה קרוב, שיש איזה קסם ביחסים שאנשים מוכנים לכאוב והעיקר לא להפסיד לאהוב כי האהבה היא החיים באמת אם תפסיק לאהוב - אתה משול למת!

כאב של אהבה

מכאובים רבים ידעתי אך כאב האהבה עלה על כולם את לבי ריסק לרסיסים השבר עמוק מאד וכואב השבר מסרב להתאחות אז נהג בי בזהירות שאתה נוגע בלבי שלא תפרק אותו לקח לי שנים להתאושש מהכאב להדביק את החלקים ויש חלקים שאבדו לעד המעטפת עדינה מאד סדוק הוא ושבור וכל פגיעה תהרוס אז אם אתה לא בטוח אנא אל תצהיר אוהב שד שלא תהיה בטוח באהבתך שלך אלי

למעלה