קיראו והחכימו.

Gods Kid

New member
כן בטח

אם נמשיך להאמין לכל ציוץ שהם מוציאים לא נגיע רחוק מתי תבינו שהם שקרנים?! מתי?! כשהם יוציאו כרוז שמודיע על הפסקת אש, ולמחרת יפוצצו לנו את עזריאלי?!

EverMan

New member
ואתה לא גזען ...

"הם שקרנים" ? אם לא תתן להם את הספק איך תדע אם הם שקרנים או לא ?

DR Z

New member
מעגל דמים

למה לתת סיוכי לשלום כשאפשר להמשיך במלחמה? עראפת ושרון רוצים להנציח פה מעגל דמים שישרת את שניהם. ובנתיים כולנו נהרגים. די לכיבוש! די לשפיכות הדמים!

Gods Kid

New member
די לאטימות!!

די לחשוב שאם ניסוג לגבולות 67 הטרור יפסק! הפלסטינאצים (ברובם) מודים שהם לא מסתפקים בחזרה לגבולות 67, הם רוצים את כל פלסטינה! מהים ועד הנהר! (הוכחות לכך- ספרי הלימוד הפלסטיניים שמראים את ישראל כולה כפלסטין, וכן הכתבה בעיתון של יום שישי על החרדי שהתאסלם ואמר- "מדינה פלסטינית מהים ועד הנהר. יהודים החוצה")

EverMan

New member
מאיפה אתה יודע מה זה אטימות ?

מאיפה אתה יודע שהפלשתינאים (זילות השואה לקרוא להם פלשתינאצים , תתבייש) רוצים את כל ארץ ישראל ? אתה דיברת פעם עם אחד ? ברור , גם אני רוצה את כל פלשתין , אני רוצה את כל השטח מהפרת ועד הנילוס , אז מה אם אני רוצה ?! וחבל שכל מה שאתה יודע זה מה שמראים בעיתונים , הרי לא יראו בעיתונים את הספרי לימוד הרגילים , הם יראו את הספר לימוד היחידי שהפיצו טרוריסטים שכתוב בו שא"י זה כל הארץ ... מי שאטום פה זה אתה , תסתכל סביבך ! אח"כ תדבר !

Moledet972

New member
רק בשבילך. האתר החדש של הפת"ח.

http://www.fateh.org תכנס רק לעמוד הפתיחה. תראה על מה אנשים מדברים(תסתכל על המפה).

EverMan

New member
להזכירך מה היה

המטרה הראשונית של הציונות ? שני גדות הירדן ? ואפילו של האצ"ל ועד היום של בית"ר ? הם יסתפקו במה שייתנו להם כמו שאנחנו הסתפקנו !

Moledet972

New member
לא, הם יספקו ב 76 אחוזים מפלשתינה.

ואנחנו נסתפק ב-24 אחוזים ממנה. (ירדן- 76%, ישראל - 24%).

EverMan

New member
כל כך בוגר ...

עוד לא סיכמנו שהם אנשים שונים עם תרבות שונה ?

Moledet972

New member
אוי באמת. אתה רוצה להגיד לי שבירדן

יש עם שונה ותרבות שונה מאשר ערביי הארץ? באמת.. מקורם של 75 אחוז של תושבי ירדן הוא במזרח. איזה תרבות שונה יש להם. הם אותו עם. הם אפילו לא מנסים להסתיר את זה.

EverMan

New member
המקור שלהם מאותו מקור

נכון. אבל ב100 שנה האחרונות העם בישראל/פלשתין התגבש בצורה אחרת והוא לא חלק מירדן , והוא דורש דרישה לשטחים בישראל. לא שטחים בירדן ! הוא רוצה שבבית שלו לא יהיו חיילי צה"ל והוא רוצה שבגינה שלו לא יהיו טנקים ! זה מה שהוא רוצה ! לא את השטח בשביל השטח ! אלא את השטח בשביל החיים !

Moledet972

New member
אז שיקבל את השטח בסיני, אם הוא רוצה

שטח. אז מה שהוא רוצה שטח. פלשתינה היא ירדן וישראל ביחד, ומספיק לעבוד עלינו עם הגיבושים שהוא עבר. "הפלשתינים" בירדן עברו לשם לפני 50 שנה, ולא לפני 100. הוא לא צריך שיהיה לו טנק מול הבית. הוא יכול לחיות בירדן ובסיני עם עצים בגינה.

DR Z

New member
דיון תרבותי

תפסיק להשתמש במילה "הפלסטינאצים" כשתתחיל לנהל דיון תרבותי אני אגיב לעניין.

totony

New member
פאליסטינאצים

פלסטינאצים היא דרכו להביע את סלידתו לאנשים שגרמו לנו סבל כה רב. וזכותו המלאה להשתמש בביטוי זה, וזה לא אומר שאינו מנהל דיון תרבותי. (אז מה? אני קורא לשמאלנים קומוניסטים. יש משהוא פסול בזה?) *פלסטינאצים זה ביטוי ולא מילה. כמובן פלסטינאצים זה באמת ביטוי לא נכון. כי נצים זה אנשים ששונאים מישהו בגלל הגזע. אבל הם שונאים אותנו בגלל שתפסנו להם את המקום מתחת לשמש.

DR Z

New member
ביטוי גזעני

יש הדל בין "פלסטיטנאצים" לבין קומוניסטים. אדם מגיר את עצמו קומוניסט או שאפשר לקבוע זאת לפי השקפת עולמו. הביטוי הגזעני "פלסטינאצי" בא להציג את הפלסטינים גנאצים, השוואה שהיא -לא נכונה מבחינה עובדתית (כפי שצינת בהודעתך) -פוגעת ומכלילה -מסיתה את הויכוח מהעניין המהותי לעניין של העלבות שמות גנאי. לכן פשוט כדי להפסיק להשתמש בביטוי זה....

totony

New member
צודק אבל

הפלסטינים בעצמם קוראים לנו "ציונאצים", זה יותר טוב?!

EverMan

New member
כן , זה פסול

מכיוון שלא כל השמאלנים הם קומוניסטים ובכך אתה בעצם מבלבל בין דעות ובעצם סוגר את עצמך מבכלל להקשיב. אתה לוקח את הקונספט של : הוא קומוניסט אני לא מקשיב לו במקום להקשיב לדעות האמיתיות של השמאל. יש בזה פסול מכיוון שאתה בעצם משקר, מי שמדבר איתך הוא לאו דווקא קומוניסטי.

Moledet972

New member
אני לא רשמתי דבר כזה, אבל...

הערבים ביש"ע הם לא "נאצים" (נאצים=לאומנים, כמו ש סוצים - סוציאליסטים). עכשיו, בטח שהם נאצים, רק לא במובן של גרמניה במלחמת העולם השנייה. רק מה, הם חולמים להיות כאלה.

למעלה