קיראו והחכימו.

Gods Kid

New member
קיראו והחכימו.

שמעתי לאחרונה קולות המאשימים את צה"ל ב"רצח אכזרי" של ילדים חפים מפשע במהלך אותו חיסול מוצדק של שחאדה המקבל בתחת. אני פשוט המום, שבזמן שעם ישראל נלחם על זכות קיומו בארצו, ישנם אנשים שמוצאים זמן להאשים את הצבא שמגן על התחת הצבוע שלהם ברצח!!! חוצפה שכזו עוד לא ראיתי. אני לא מבין למה השמאל מחפש תמיד להיות צודק, להיות נאור. כנראה זה בגלל טראומת השואה שחווינו, הרצון שלא יאשימו אותנו במעשים שהנאצים עשו לנו. אבל נמאס לי. נמאס לי למות צודק. נמאס לי לשמוע על ילדה בת 10 חודשים שצלף פלשתינאצי כיוון לה רובה צלפים לראש ולחץ על ההדק. החיסול של שחאדה לווה אמנם בכמה הרוגים חפים מפשע, אבל זה היה בטעות! במלחמה כמו במלחמה, מתים אזרחים לפעמים. מות הילדים הפלסטינים לא היה מכוון, לעומת הרצח האכזרי והמכוון של שלהבת פס ז"ל, שבוצע בדם קר וחשוב מכל- בכוונה תחילה! הרוצח ידע שהוא הולך לחסל תינוקת שעוד לא הספיקה לטעום מהחיים בארץ אוכלת יושבייה. נמאס לי לשמוע על מחבל שפורץ לבית, נכנס לחדר ילדים, רואה מולו ילדה בת 5, יפיפיה, תמימה, כל כך מתוקה. מביט לה בפנים כשהיא ישנה. ולוחץ על ההדק. אני מבקש מהשמאל, וממי שיש לו קצת שכל וקצת רחמים, להפסיק להאשים את הצבא הנהדר שלנו, שדרך אגב הוא בין הנאורים שבצבאות העולם, ברצח. אנחנו לא התחלנו במלחמה הזאת. להזכירכם, לערפאת הוצעו 96% מיו"ש, כולל מחצית מירושלים. והוא דחה אותה. אז שלא יאכילו אותנו בשקרים על כך שאנו עם כובש, במיוחד לא אחרי הסירוב הקטנוני של ערפאת. בבקשה מכם, אנשי השמאל, תפסיקו. אין דבר יותר כואב מלשמוע על הרוג ישראלי בפיגוע, ובעקבותיו, על ישראלי שבדבריו נוטפי השנאה והארס, מצדיק את מותו של אחיו. מקווה שפקחתי את עיניכם.

nafkar

New member
אם לא היה בזה אלמנט אנושי עצוב אז

הייתי צוחק. ממתי מזניקים מטוס קרב מפציץ כדי להרוג בן אדם אחד? אין שום ויכוח על כך שצריך לחסל את מי שמתכנן פיגועים רצחניים בישראל. זה חלק מהמלחמה בטרור. אבל ברור שהרג של תינוקות אינו חלק ממלחמה בטרור. אני שוב המום - מטוס קרב? לא זכור לי שום מקרה אחר בהיסטוריה של מדינת ישראל שניסו לחסל אדם אחד באמצעות מטוס קרב!

EverMan

New member
קראתי ולא החכמתי לצערי הרב

אתה ממשיך לדבר בשפה גסה וילדותית , ועל ההודעה הבאה עם השפה הזו אני לא אגיב. אף אחד לא האשים את הצבא על הרג שחאדה , הוא האשים אותו שהרג יחד איתו עוד 7 איש ופצע קל עד קשה עוד 150 ! זה בקנה מידה של פיגוע ענק אחי ... על זה מאשימים ! ואף אחד לא השווה לנאצים ! השוואנו את זה לפיגועים הרצחניים שעושים לנו כל יום .. איך אנחנו מסוגלים להגיד : "הם הורגים לנו עשרות כל פיגוע ופוצעים מאות" שאנחנו עושים אותו דבר בדיוק ! קשה לך למצוא משהו חדש ? מעבר לשלהבת פס ? זה קרה , זה היה אדם חולה , זה לא אומר שאתה צריך לעשות את זה גם ! אנחנו לא חיים בחברה הערבית בה עובדת השיטה של "דם תחת דם". תמצא משהו מהשנים האחרונות ולא לפני שנתיים. "במלחמה כמו במלחמה, מתים אזרחים לפעמים. מות הילדים" א.זו לא מלחמה ! ב.בבקשה לך , במלחמה כמו במלחמה מתים אזרחים , גם ילדים ... שלהבת פס מתה במהלך מלחמה ... הרוצח לא ראה על מה הוא יורה מתחת לשמיכה ... אין הבדל ! זה לא מקובל על אף אחד מהצדדים ! זו לא מלחמה ! ובמלחמה בטח ובטח שלא תוקפים אזרחים ! "אני מבקש מהשמאל, וממי שיש לו קצת שכל וקצת רחמים," אתה מנסה לרמוז שבימין אין רחמים ?
כי אם כן , אתה צודק ... אנחנו נאשים את הצבא המפואר שלנו עד מחר ! כי בלי ההאשמות האלה , הטעויות האלה לא יקרו שנית ! ותקרא את המאמר שלי מלפני עמוד או 3 ... "קול אחד" ותבין למה מה שאתה אומר כל כך לא נכון ! לערפאת הוצאו (וזאת לאחר שקראתי את תוכנית ברק) 80% מהשטחים , כשעוד 10-15% בידנו עד שנמצא לכך נכון שניתן להם אותם (מה שאומר - אף פעם לא) כשבקעת בית הירדן אצלנו , ויהודה ושומרון עם נתק כמעט מלא בגלל גושי התנחלויות בודדות ! את זה התשקורת לא העבירה לך הא ? על זה , כל מדינאי היה מסרב ... ובטח שמדינאי טיפש כמו ערפאת. אף אחד ! אבל אף אחד ! לא הצדיק את מות אחיו ! ודמך בראשך אם תגיד זאת שוב ! כל מה שהשמאל אומר , ופה אני שמאלני במאה אחוזים - דם לא שונה מדם ! על שני הצדדים נבכה בו במידה ! אין הבדל בין תינוק פלשתינאי ליהודי ! תמיד לשמור על האינטרנט הישראלי קודם - כן. לא להצדיק מוות של פלשתינאים בצורה של "תאונה" "זה קורה" "אופס" , זה לא עובד ככה ! צדק לשני הצדדים או לא צדק בכלל ! ובלי צדק , אנחנו אנרכיה או דיקטטוריה.

Gods Kid

New member
נו באמת

הוא לא ראה על מה הוא יורה מתחת לשמיכה?! באמת, מה כבר יכול להיות מתחת לשמיכה בעגלה של תינוקת?! בנאדם בן 30?! למה הקטנוניות הזאת?! למה האטימות הזאת?! למה להתעקש למצוא למה אנחנו לא בסדר?! למה?! חוצמזה, ה-10 עד 15 אחוז שהיו בידינו לפי ההצעה לערפאת: האחוזים האלה יועדו להיות זמנית בידינו, אני חוזר, זמנית, ותוכננו לעבור לרשות תוך כמה שנים! תן לי לחדש לך משהו. אנחנו במלחמה. מלחמה קשה, מלחמת טרור! ובמלחמה, אין לי שום כוונה לרחם על הצד השני! נמאס לי לחפש צדק! אני לא רוצה להיות צודק, אני רוצה לשרוד!

EverMan

New member
תשמע ...

"היה חשוך" "טעויות קורות" , זה בדיוק מה שאתה היית אומר לו היה מדובר בחייל ישראלי , אז זה מה שאני אומר לך. למה להתעקש ? כי אתה לא יכול לראות שזה לא נכון לרצוח אנשים ! לא משנה מה מוצאם ! אם אין לך רחמים ! לא יהיה להם רחמים עליך ! חיי אדם באים לפני הכל ! לא משנה אם הם ישראלים או מפלשתינאים ! אתה יכול גם לשרוד וגם לצדוק , זה לא כל כך קשה ! זה רק דורש קצת נכונות !

Gods Kid

New member
תשמע...

אנחנו טוחנים מים. אני אסביר שוב. אנחנו לא רוצחים. יש הבדל בין הטלת פצצה על בניין, כשהדוחות המודיעיניים הרגיעו ואמרו שאין מלבדו ומלבד סגניו אף אחד במקום, לבין הזזת כוונת לראשה של תינוקת. בלי דוחות מודיעיניים, בלי רחמים (אם אין להם רחמים, למה שלנו יהיה עליהם? מוכר לך מאיפשהו?) אנחנו לא רוצחים, הצבא שלנו מנסה לסכל כל אפשרות של פגיעה במשפחה שלי, של חברים שלי, ובמשפחה שלך. אבל למרות הכל, אני לא כועס עליך, כי הדעות שלך מראות שהסיפור שלנו עם הפלסטינאצים הוא סיפור מאוד מורכב, משום שהן מהוות את הצד השני של המטבע. תמיד יהיה את הצד השני שינסה להיות הצודק, שינסה לגרום לכולם לראות כמה שהוא נאור ורחמן. BULLSHIT!

EverMan

New member
קצת רגשות לא הרגו אף אחד

תנסה פעם ! אם אתה היית בבניין שם , אתה היית מדבר אחרת. אבל כנראה אין לך את האנושיות לדעת מה זה רצח והרג , וכנראה אף פעם לא ראית מישהו מת ! במקום לקבוע מה נכון ומה לא , ניתן להסכים במאה אחוז שהטלת פצצה של טון על איזור מגורים זה דבר טיפשי וטעות של צה"ל , במקום להגיד צה"ל טעה , אתה אומר שהם יותר גרועים ! זה שהם יותר גרועים לא הופך אותנו לצודקים !

Gods Kid

New member
צהל באמת טעה

לא אמרתי שלא אבל זה בדיוק העיניין שצהל טעה ואני חוזר, טעה! אבל מחבל שנכנס למקום מלא בתינוקות, רואה תינוקות שמחים ומתפוצץ זה לא טעות! זה היה בכוונה! אז אל תדבר איתי על אנושיות, חתיכת צבוע!

Gods Kid

New member
ומי שלא הבין

המקום עם התינוקות הוא זירת הפיגוע בפ"ת, שנהרגו סבתא ונכדה.

EverMan

New member
על מה אני צבוע בדיוק ?

על זה שאני לא מפלה בין דם לדם ?! על זה אני צבוע ?! מחבל שנכנס לאזור עם ילדים הוא לא פחות גרוע מחייל שיורה לכיוון לא ידוע שהוא יודע שיש שם אוכלוסיה אזרחית וביניהם ילדים ! אל תדבר איתי על צביעות ! אדם שאומר שלהרוג ילדים זה רע , אבל שאנחנו עושים את זה זה בסדר , הוא הצבוע ! תתבייש לעצמך , על ראש הגנב בוער הכובע , ולצערי הרב הכובע שלך כבשן !

Gods Kid

New member
תגיד..

מאיפה למדת ת´בדיחות האלה בסגנון הכבשן? תלמד אותי גם.. ולעניינינו... אני אחזור על זה בפעם האחרונה, אני מקווה שתפנים את העובדה הבאה: צה"ל לא ידע, ואני חוזר, לא ידע, שיש שם אזרחים. למה אתה מתעקש לדחות את זה?

EverMan

New member
אבל הוא כן ידע !

ציטוט של פואד "צהל עשה פטרולים יום קודם ולא הפציץ כי הייתה שם אוכלוסיה אזרחית". ומה ? למחרת האנשים נעלמו ? הם עברו דירה ?! הם ידעו טוב מאוד , ובמקום להגן על הממשלה באטימות ובעיוורון אולי תפקח עיניים ותודה שהממשלה שלך עושה טעויות ! שאתה ואני משלמים עליהם בשלום !

Gods Kid

New member
על איזה שלום אתה מדבר?

השמאל, מאז אוסלא (כן, הא´ בכוונה..) חיי באשליות שהשלום קרוב... עם פרוץ האינתיפאדה, האשליות התנפצו לכם בפנים... מתי תבינו שהכל זיוף? כשערפאת יגיד מילה במילה "לירושלים הולכים מליוני שהאידים"? כשמוחמד בארכה יצדיק את הפיגועים בכנס בסוריה? אופס!!! איך לא שמתי לב! זה כבר קרה!!!

EverMan

New member
הוא היה באשליות

אחרי אוסלו , וגם אחרי וואי , ועד שהאינתיפאדה פרצה , עכשיו הוא ממזמן לא באשליות שהשלום קרוב. אף אחד לא אמר שערפאת הוא הפרטנר , אבל גם שרון הוא לא הפרטנר. וערפאת לא אמר מילה במילה "לירושלים הולכים מליוני שהאידים" ... וזה שערפאת בגד בשלום ומכר אותו בשביל כסף ותהילה , זה לא אומר שהוא לא טוב ! זה רק אומר שערפאת חרא של בן אדם.

Gods Kid

New member
אוייש, תיקון טעות...

בתור תלמיד מגמת ערבית, אני יכול לתרגם לך אם אתה מתעקש: ללקודס רייחין שוהאדא במליין. קודס- ירושלים רייחין- הולכים שוהאדא- שהאידים במליין- במליונים. לירושלים הולכים שהאידים במליונים. תסביר לי את ההבדל בין זה לבין מה שאמרתי. נ.ב ציטוט ישיר מפיו של המרצח עפראת.

יפה לך...

דבר ראשון, תיפטר מהניסוח המתלהם ומה"המקבל בתחת" ו"פלסטינאצי" שלך! רק השורה הראשונה מראה עד כמה אתה גזען! כן, זה היה רצח אכזרי! עובדה שלא בדקו, ושגורמי בטחון ידעו שיש אזרחים בסביבה! ובכל זאת החליטו להפציץ לכן זה רצח! וזה שהפילו פצצה במשקל טון על בית מסכן והרגו חפים מפשע זה אכזרי! הרי לך רצח אכזרי! "ישנם אנשים שמוצאים זמן להאשים את הצבא שמגן על התחת הצבוע שלהם ברצח!!!" תקשיב ותקשיב טוב: אתה זה שהצדקת את העובדה שעשרה אחוז מהישראלים לא מתגייסים. אין לך בכלל זכות דיבור בעניין! בכל זאת, כדי שאולי משהו יכנס לך למוח: אני מאשימה את הצבא במקרה הזה ונחש מה? אני גם הולכת להגן על התחת הצבוע שלך בצבא! אז תחסוך ממני את האמירות הפאשיסטיות שלך על "קול אחד דעה אחת"! ואתה צודק באמת ש"חוצפה שכזו עוד לא ראיתי"! מה זה קשור לנאצים? אף אחד לא השווה ולא ישווה אותנו לנאצים, אבל אסור להתחבא מאחורי הכנסת מילים לפה וצעקות "אל תדברו על השואה" כשהמדינה שלנו עושה דבר נורא! יש למתוח ביקורת כשצריך! ואסור לסתום לביקורת הזו את הפה! החיסול של שחאדה היה בגודל של מגה פיגוע! תכניס את זה לראש שלך! כמה אפשר לקרוא "טעות" להטלת פצצה במשקל טון על בניין מסכן! זו לא מלחמה! ואם זו מלחמה, אז יש לגיטימציה גם לארגוני הטרור בצד השני! ושלא יאכילו אותך בשקרים! אתה בכלל יודע מה היה בתקופת ברק? מה הפלסטינאים קיבלו? הם קיבלו סגרים כתרים עוצר "חיסולים ממוקדים" ועוד הרבה מתנות! זה כל מה שהפלסטינאים קיבלו ממשלת ברק! כן, אנחנו עם כובש! צה"ל נמצא בשטחים שהם לא שטחי ישראל ושולט על אוכלוסיה בלי אזרחות ישראלית = עם כובש! אף אחד לא הצדיק אף מוות ואף רצח, על כל הרוג והרוג כואב לכולנו! ואין הבדל בין דם לדם!

.המוסד

New member
על צביעות, הרג, תאונות, ורצח

גברת יקרה, צה"ל תיכנן שהפצצה לא תגרום להרג תושבים מסביב, מה לעשות, הם טעו, ישנה כאן תאונה, שגרמה להרג, בשום אופן לא רצח רצח-הרג בכוונה תחילה*, וכיוון שצה"ל טעה, הוא לא רצח איש חוצמזה אהבתי את ההתפרצות השמאלנית הנשית

למעלה