קיצרו לי את השרות!!!!!

• פותח הנושא a_goa
  • פורסם בתאריך
אחי , ספר לנו קצת על מוד"ש

פשוט אי אפשר לפנות אלייך בפרטי , כי אתה אורח. יש שרשור מעלייך על מוד"ש , אולי תוסיף לנו קצת?

a_goa

New member
חפש מי יזיין אותך יא הומו קנאי,

מה זה משנה אם הייתי ג´ובניק או קרבי?? העיקר עשיתי צבר 3 שנים ולא השתמטתי כמו החרדים המסריחים

a_goa

New member
קיצרו לי את השרות!!!!!

במקום ב10/10 אני משתחרר ב25/8 עד מתי אוק 9???-עד אוגוסט 2!!!! שבוע הבא אני יוצא לחפש"ש וסיימתי עם הסיוט שנקרא "צבא" אבי

AfroMan

New member
לאייס,בגלל יצורים כמוך

שאין להם מושג מהחיים שלו יש שם רע לקרביים "מתנשאים". אני במקרה באגוז אבל לפני כן הייתי גובניק בגלל פרופיל נמוך,אין לך מושג איזה פיצוצים מקבלים יצורים כמוך שפותחים תפה שלהם יותר מידיי.

גיא^

New member
../images/Emo46.gif

הכי גרוע זה הג´ובניקים האלה ההומואים בני זונות לא לא הם דווקא בסדר, כל מי שבצבא בסדר הכי גרועים אלה שלא מתגייסים הומואים בני זונות החרדים המסריחים האלה הומואים בני זונות לא בעצם הם דווקא בסדר תורתם אומנותם וכאלה ההומואים מניאקים הומואים בני זונות אה בעצם הם דווקא נורא נחמדים כל היהודים אחים זה הערבים האלה חארות רוצים להרוג אותנו הומואים בני זונות אתם יודעים מה, הם דווקא רוצים שלום אומרים שחייזרים רוצים להשתלט על העולם הומואים בני זונות החייזרים האלה

b.o.b

New member
אבי, סתם לדעת איפה אתה משרת?

אני מאמין שלא קרבי, כי אז לא היו מקצרים לך "סתם" את השירות.

a_goa

New member
אני משרת בקריה

בתור מש"ק משמעת וקיצרו לי על לימודים

ג´ובניק הומו

הלוואי ידרוס אותך האוטו של הרמטכל שתצא לחפש"ש גם אובל חינם וגם קיצור שירות עד מתי גובניקים יעלוזו

למעלה