קיציס אצל יאיר לפיד!!!!!!!!!!!!!!!!

kfm

New member
../images/Emo6.gif

אצלי קוראים להם (בעיקר אמא שלי) "הקיציץ האלה" וזה כולל את שניהם..

greeneye

New member
טחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

זה כמו שאצלי בבית ההורים קוראים לככככככל החטיפים- "במבות" לכי תביני. וגם אצלי אומרים בבית- "קיציס, קיציס" ובסוף זה פרידמן. לא נראה לי ששמעתי אותם אומרים פרידמן בחיים.

kfm

New member
../images/Emo6.gif!

חחחחחחחחח במבות?! ובקשר לשמות- אצלי אמא שלי (עוד הרבה לפני החיקוי של שלי יחימוביץ') קראה להם "קיציץ"..וזה תמיד נורא מסתבך לה..לא מסתדר אצלה כל ה-צ' וה-ס' אז זה נשמע משו "קיציץסץסץ"..והיא ממש מתאמצת להגיד את זה נכון אבל לא יוצא לה, זנורא מצחיק

ElinorL

New member
חחח

אצלי זה הבית היחיד שיש מודעות מצד ההורים או מה? למרות שאבא שלי נראה לי יודע מי זאת לובה רק כי אחותי שמה לו רקע שלה במחשב בעבודה! חחח

greeneye

New member
לא.

אבא רואה איתי אנ"ה קבוע. כשהוא בבית. אמא גם, כל עוד היא לא נרדמת על הספה. והם יודעים איך קוראים להם. מכירים, מכירים. אבל תמיד זה איכשהו- "הקיציס שלה"

~*~gaL

New member
זו רק אני, או שהיה ממש קצר?

:)) היה נחמד לראות אותו אחרי כל הזמן הזה, למרות שזה לא היה פנים מול פנים. ;) שמחתי שהוא ציין שיהיו לארץ נהדרת עונה בקיץ ועונה בחורף, אבל מה בין זה לזה? חופש? אני רוצה תוכנית שלו ושל פרידמן *לבד*!!! מה קרה לזמנים האלו?

kfm

New member
../images/Emo45.gifרוצים תוכנית של קיציס ופרידמן ל

בד!

Testicles

New member
מה עם החטא ועונשו? צריכה להיות כבר

עונה שלישית, לא? קיציס אומר בתוכנית הסיום של העונה השניה שהם עוד ישובו ושנסמוך עליו.

ElinorL

New member
קיציס גם אמר שצפ"ש יחזרו...

הבן אדם כנראה לא סגור על עצמו... בכל אופן זה יהיה נחמד אם תהיה להם תוכנית משלהם שוב או שיחזרו לחלומות או החטע ועונשו אבל בנתיים יש להם את אנ"ה שיש לזה רייטיניג טוב וחברה טובה וגם כסף טוב מין הסתם וכנראה הם לא לחוצים לעבור למשהו אחר אם מצליח לך תשאר כל עוד אתה יכול...לא?

Yuvalenko

New member
אלינור, עצה ידידותית - כל עוד כל

אחד שרוצה יכול לקרוא בפורום, בעיקר אנשים שהשם שלהם מתחיל ב"רוית", אני ממליץ לך לשנות את הנוסח, ולא לכתוב "קיציס כנראה לא סגור על עצמו"... זאת בהנחה כמובן שאת לא רוצה מתאבד שיעי שידפוק לך בדלת בתוך חצי שעה...

ElinorL

New member
חחח אוקי יובלי, תגובתי היא:

עם כל הכבוד לרוית לשיעי המתאבד לא ניראה לי שהפורום הזה הוא פורום טוטליטרי ולכן אני יכולה לרשום מה שבא לי דבר שני כל מיני "רוויתים" למינהם אמורים להבין שהכל נאמר ברוח טובה ולא בשום דרך רעה ואני ממליצה שכל ה"יובלים" למינהם יתחילו לשתוק קצת ולתת לי להתמודד עם המתאבדים אוקי מאמי? תודה בכל אופן...

mati88

New member
באופן מפתיע (אולי)

אני מסכימה עם אלינור לחלוטין...

Yuvalenko

New member
ובאופן עוד יותר מפתיע..........

אף אחת מכן לא הבינה את ההומור!!
ממתי אני בחור רציני, הא?

ElinorL

New member
יובל יובל

איזה בולבול אקבולבול זה הרי בהיר ונהיר שהכל נאמר ברוח מליצית! החיוך ששמתי בסוף ההודעה בא להגיד את זה :)

זה לא פורום טוטליטרי?? את רצינית?

כותבים רוית עם ו' אחת. כל בגרות לשון לא שלמה בלי הידע הנורא (!!) בסיסי הזה.

ElinorL

New member
כן, היית מאמינה? וסליחה דרך אגב...

מהיום אני אקפיד! את יכולה לשאול את מתי ומעין שהם אמרו לי רק פעם אחת והפנמתי :) אז את סולחת לי רוית? רואה אז תפיסה מהירה? חחח

מלאכית16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo154.gif

*געגועים לימים ההם* נמאס משידורים חוזרים (טוב...לא נמאס..מקיצ'ס ופרידמן אף פעם לא נמאס..
) באמת הגיע הזמן למשהו חדש רק של שניהם...

למעלה