זה כמו שאצלי בבית ההורים קוראים לככככככל החטיפים- "במבות" לכי תביני. וגם אצלי אומרים בבית- "קיציס, קיציס" ובסוף זה פרידמן. לא נראה לי ששמעתי אותם אומרים פרידמן בחיים.
חחחחחחחחח במבות?! ובקשר לשמות- אצלי אמא שלי (עוד הרבה לפני החיקוי של שלי יחימוביץ') קראה להם "קיציץ"..וזה תמיד נורא מסתבך לה..לא מסתדר אצלה כל ה-צ' וה-ס' אז זה נשמע משו "קיציץסץסץ"..והיא ממש מתאמצת להגיד את זה נכון אבל לא יוצא לה, זנורא מצחיק
) היה נחמד לראות אותו אחרי כל הזמן הזה, למרות שזה לא היה פנים מול פנים. שמחתי שהוא ציין שיהיו לארץ נהדרת עונה בקיץ ועונה בחורף, אבל מה בין זה לזה? חופש? אני רוצה תוכנית שלו ושל פרידמן *לבד*!!! מה קרה לזמנים האלו?
הבן אדם כנראה לא סגור על עצמו... בכל אופן זה יהיה נחמד אם תהיה להם תוכנית משלהם שוב או שיחזרו לחלומות או החטע ועונשו אבל בנתיים יש להם את אנ"ה שיש לזה רייטיניג טוב וחברה טובה וגם כסף טוב מין הסתם וכנראה הם לא לחוצים לעבור למשהו אחר אם מצליח לך תשאר כל עוד אתה יכול...לא?
אחד שרוצה יכול לקרוא בפורום, בעיקר אנשים שהשם שלהם מתחיל ב"רוית", אני ממליץ לך לשנות את הנוסח, ולא לכתוב "קיציס כנראה לא סגור על עצמו"... זאת בהנחה כמובן שאת לא רוצה מתאבד שיעי שידפוק לך בדלת בתוך חצי שעה...
עם כל הכבוד לרוית לשיעי המתאבד לא ניראה לי שהפורום הזה הוא פורום טוטליטרי ולכן אני יכולה לרשום מה שבא לי דבר שני כל מיני "רוויתים" למינהם אמורים להבין שהכל נאמר ברוח טובה ולא בשום דרך רעה ואני ממליצה שכל ה"יובלים" למינהם יתחילו לשתוק קצת ולתת לי להתמודד עם המתאבדים אוקי מאמי? תודה בכל אופן...