קיצור תולדות הזמן.

MicMik

New member
לעומת זאת, ומידי אותה כותבת

הכתבה הראשונה שלה יותר טובה לטעמי.

depechemode

New member
גם אני לא התרשמתי עמוקות

לא הבנתי מה קשור הקטע על סופרמן ובאטמן ובכלל.. אפשר לומר את אותו דבר אלא מהצד ההפוך על ויאטנם .. כך שהטיעון לוקה בחסר והוא משקף תיאוריה אחת בעולם ה"מה אם" מה גם שכוחות מפטרלים בעירק כבר כמה חודשים עוד לפני המלחמה, כשלדעתי יש מדינות הרבה ותר מסוכנות מעירק.

Lina nj

New member
תוצאה של שטיפת מוח אמריקאית

נכון שסדאם חוסיין הוא איש זדוני ומסוכן, ונכון שאירופאים שלא יודעים את טעמם של פיגועי טרור כבדים מפרשים את התנהגותה של אמריקה כנסיון להשתלט על העולם (וזה לא?), אך הכתבה הזאת משקפת לא יותר מאשר דעות של אדם שנפל קורבן לתעמולה אמריקאית טרום מלחמתית והבנה של מצב העולם ברמה של טורי ספלינג. קיימים מקורות מידע יותר רציניים מראינות טלוויזיוניים עם שון פן.

האמת הפשוטה

האמת לא צריכה להיות מסובכת, מפולפלת ומלאת קונספירציות. לפעמים האמת היא פשוטה ורק אנשים עיוורים ואטומים כמו 7 איכשהו מצליחים לפספס אותה. הכתבה הזו היא טובה כי היא מציגה מספר דברים בקצרה כשהחשוב שביניהם הוא שמדיניות ההבלגה לא גורמת להפסקת הטרור ולכן יש לטפל בו ביד חזקה. תעמולה ? שטיפת מח ? מה לא נכון בכתבה שנובע משטיפת מח ? יש שם שקרים ? הראיון עם שון פן מובא כדוגמא לרמת הידע הכללית של מבקרי המלחמה. הראו כתב טלוויזיה שהסתובב באחת ההפגנותנגד המלחמה וראיין אנשים "למה אתם מתנגדים?" אפילו אחד הוא לא מצא. מקרי? הוא חיפש את הטיפשים? אולי האמת היא יותר פשוטה מזה? אולי פשוט אין להם סיבה טובה והם סתם נהנים להפגין? אולי הם באמת לא רוצים מלחמה (כי מלחמה זה רע), אבל האם יש להם פתרון חלופי? לא

depechemode

New member
שורה תחתונה אף אחד לא יודע

וגם עוד 10 שנים לא נדע, וגם אם תהיה שואה גרעינית או לא יהיו יותר מלחמות לא נדע.. אם המלחמה הזאת הייתה מוצדקת או לא באמת.. כמה אפשר לדוש בתיאוריות כשהמצב הר-י-א-ל-י הוא שאנחנו כבר במלחמה. עברו לנושא הבא.. תקציב!

Michal7

New member
בהחלט!

OPERATION MOCKINGBIRD IS LIVE AND KICKING... מיכל פניקס, אריזונה

MicMik

New member
מה קרה ל"שיהיה לכם יום נעים ושטוף

שמש, לא חם מדי ולא קר מדי ולא לח"? מישהו התעצבן? למה את נאבקת כ"כ לשכנע אנשים להצטרף למחנה שלך? ובלי תמורה? אין מבצעים- איך יבואו? אני מציע לך להגיד לכולם איך שהשתכנעת, בוש גיבור וחכם, סדאם מטומטם, ותראי איך החיים יתחילו לחייך אליך, ובטח גם כמה חבר'ה בפורום.

ננסנס

New member
../images/Emo124.gif שאלה חשובה ../images/Emo70.gif

שאלה לי לכל המתנגדים, המבקרים ושונאי המלחמות על סוגיהם: אמריקה הרעה, הכובשת, האימפריאליסטית, שוטפת המוחות, נפגעה בעשור האחרון בפיגועי טרור אכזריים שטרם נראו מעולם. כיצד לדעתכם צריכה היא להתנהג? או מה לדעתכם צריך נשיא ארצות הברית לעשות על מנת לעצור את אותם טרוריסטים והמדינות התומכות בהם? בנוסף, האם אתם יכולים להביא לי דוגמא אחת רצינית מההיסטוריה, בה עם מסוים הצליח למגר טרור בדרך אותה אתם מציעים, בתנאים דומים? אני מבקש, אל תגיבו בתשובות שלילה, קרי במה האמריקאים שוגים (שזה הכי קל לעשות), אלא בתשובות חיוביות של מה כן צריך לעשות!!

Michal7

New member
תגיד לי, אתה שואל ברצינות?

לדעתי ארה"ב צריכה לנהוג כפי שהחוקה מורה לה לנהוג ולדאוג לעצמה. קרי, להחזיר את החיילים מבסיסים ברחבי העולם. צבא ארה"ב צריך לדאוג לארה"ב: בבית! יש להעיף את חוקי ה(אנטי) פטריוט קיבימינט ויפה שעה אחת קודם. זה יקרה בקלות לו איזה עו"ד המתמחה בחוקה יביא את זה בפני בית המשפט העליון הואיל ושני החוקים הללו הם בלתי חוקתיים בעליל. החוקה האמריקנית היא ה-SUPREME LAW OF THE LAND, ואין להעביר כל חוק הנוגד אותה! באם בכל זאת עושים זאת, אותו חוק הוא בטל ומבוטל מעצם קיומו. ארה"ב צריכה לעקוב אחר הנהלים שהיא כן העבירה בעבר לבטחונה. אסון ספטמבר למשל לא היה קורה לו היו פועלים לפי הנהלים ומיירטים את המטוסים (שוב, ירוט אינו משמעו להפיל מטוס - כבר מסרתי מידע רב בנושא בעבר). אני בטוחה שיש נהלים לגבי התקרבות לספינות של הצי כדי למנוע פיגוע התאבדות (אם תתעקש אנסה למצוא אותם). אני יכולה להמשיך עוד ועוד אבל מה הטעם? אתה ושות' בכל מקרה לא מסכימים אתי, ולא משנה אם אני מביאה לכם הוכחות ישירות מאתרי הממשלה והצבא השונים... מיכל פניקס, אריזונה

אני מנסה להתאפק אבל

מה הקשר לעזאזל
זה מה שיציל את ארה"ב מטרור ? סאדם וחבריו גם יתנהגו לפי החוקה ? יש איזושהי מדינה שעזר לה להתעסק רק בענייניה ? את חושבת שאת יודעת כל כך הרבה ושבאמת אין אף עורך דין אחד לרפואה בארה"ב שמבין בחוקה ? אז למה הוא עוד לא בבית המשפט העליון מבטל את החוקים האלו ? (תיכף תדידי שבטח יש איזה קונספירציה שרוצחים את העורכי דין הללו, נכון?) כשארה"ב לא התערבה במלחמת העולם השנייה היא חטפה את Pearl Harbor, לפחות הם השכילו להפיק לקחים שאת כנראה פיספסת. אין אפשרות של התעלמות משאר העולם, בטח לא כשאתה מעצמה בסדר גודל של ארה"ב. טוב שאת בטוחה "בטוחה שיש נהלים לגבי התקרבות לספינות של הצי כדי למנוע פיגוע התאבדות" אני מבטיח לך שהנהלים האלו כוללים הפגזת הספינה המתקרבת (בסופו של דבר) כמו בישראל (נוהל עצירת חשוד/מכונית חשודה) אבל משום מה כשצה"ל מיירטים מכונית שלא עוצרת במחסום, הם חוטפים כאלה קטילות... "יורים על אזרחים, פלשתיני שלקח את אשתו ללדת בלה בלה בלה" וכשמוצאים תחמושת במכונית/ספינה המיורטת אז אומרים שהם שותלים את זה כדי להצדיק את פעולותיהם... כמו שאמרת בכל מקרה לא תהיה כאן הסכמה - אבל בבקשה, לפחות תפסיקי לכתוב שטויות לא רלוונטיות, עוד נאשים אותך שאת רודפת אחרי שמו של ננסנס כי זה מה שאת כותבת.

Michal7

New member
"שטויות"??

אתה אמרת: "ארה"ב לא התערבה במלחמת העולם השנייה היא חטפה את Pearl Harbor"... חתול, זו לא הייתה מתקפת פתע, זה היה "מחדל": היו התרעות והחליטו להתעלם מהן! וכמו שג'ורג' וושינגטון בעצמו אמר: "Let me now warn you in the most solemn manner. Observe good faith and justice toward all nations. Cultivate peace and harmony with all. The Nation which indulges toward another an habitual hatred or an habitual fondness is in some degree a slave. It is a slave to its animosity or to its affection, either of which is sufficient to lead it astray from its duty and its interest."
מיכל פניקס, אריזונה

Michal7

New member
ציטוט:

Pearl Harbor is an example of how a small group of men in control of government has the power to destroy the life, property, and freedom of its citizens. How can this nation, or any nation, survive when its electorate is uninformed, that government hides the truth, labels it top secret, and destroys it. מיכל פניקס, אריזונה

אנשים יודעים ללחוץ על לינקים

את לא צריכה להעתיק חומר. ולמען קוראינו הנאמנים, המצוטט בידיעה: א. מת (נרצח, לא?) ולא יכול להכחיש שאמר את מה שמצוטט ב. התחייב להכחיש את הנאמר כשסיפר זאת לכותב הכתבה - ככה כותב הכתבה מכסה את עצמו נגד "א" כמו שאמרתי, את ממשיכה עם השטויות.

Michal7

New member
באמת?

אז הנה עוד "שטות", והמקור שלה הוא ספק שפורסם ע"י מר רוברט ב. סטינט. על הספר הזה אמר זוכה פרס פוליצר, מר ג'והן טולנד: "Step by step, Stinnett goes through the prelude to war, using new documents to reveal the terrible secrets that have never before been disclosed to the public. It is disturbing that eleven presidents, including those I admired, kept the truth from the public until Stinnett's Freedom of Information Act requests finally persuaded the Navy to release the evidence." -- John Toland, Pulitzer Prize-winning author of Infamy מיכל פניקס, אריזונה

ולגבי הלינק שצירפת - עוד קונספירציה

ושוב אני על הרצפה. אחדד מעט את מה שכתבתי למעלה: יש התרעות, תוקפים את עירק - אנחנו תוקפנים, מחפשי רייטינג, שטלתנים ועוד.... לא נתייחס לעירק, עירק תהיה אחראית להתקפה כלשהי (אפילו בעוד עשר שנים) זה יהיה מחדל... כמו שבארט סימפסון אמר: You're damned if you do and you're damned if you don't זה בדיוק מה שהמאמר "קיצור תולדות הזמן" אומר. עם אנשים כמוך שחושבים שהם יודעים הכל וניחנים בזכרון קצר במיוחד אין לטובים סיכוי להצליח. העובדה שאתם בחיים רק בזכותם... למי אכפת, נכון ?

Michal7

New member
חתול,

אתה יכול להגיד שזה קונספירציה עד שתהיה כחול בפנים, אבל זו האמת. אם יש לך בעיות עם המידע, קח את זה עם ה-Institute for Historical Reviewמשם לקחתי את זה. לדעתי (ואני לא היחידה שחושבת כך) מלחמה זו אינה מוצדקת. הסיכויים שעירק תתקוף את ארה"ב הם כל כך קלושים שזה ממש לא מצחיק (אני מתכוונת למלחמה עם כוחות יבשה וכו'- יש אוקיינוס שמפריד ובכלל מדובר בסיוט לוגיסטי...). ארה"ב צריכה להתמקד בהגנה על עצמה, מבית. עם מערכות התרעה טובות (ויש לנו מערכות התרעה טובות מאוד, לא רק טובות) ופעילות לפי הנהלים כל התקפה תיורט. וחשוב מכל, כשאתה לוחם למען הבית שלך, המשפחה שלך, האדמה שלך אתה לוחם בכל מאודך. זו מלחמה מוצדקת! מלחמה יזומה ע"י ארה"ב בארץ שנמצאת בקצה השני של האוקיינוס ועוד קצת ממש לא! מיכל פניקס, אריזונה

למעלה