קיצור תולדות הזמן.

DJNYC

New member
קיצור תולדות הזמן.

אני רוצה להזמין אותכם לקרוא כתבה שפורסמה במנגל על המלחמה, על ארה"ב ועל "המצב". קיצור תולדות הזמן.

ננסנס

New member
DJ תודה רבה

שהבאת לנו את הקישור. ממליץ לכולם לקרוא, כתוב היטב וידבר ללב וגם לשכל של כולכם (כמעט...).

DJNYC

New member
כתבה טובה מאוד../images/Emo70.gif

אתם מוזמנים להעביר הלאה, וכמובן להגיב, אני בטוח שהיא תשמח לקרוא תגובות למאמר.

yonis

New member
היי נילי ושלום לכולם,המילים

בכתבה הם כמעט מילה במילה של מה שאני אומר כאן בצרפת מזה חודשים,בצרפת קשה מאוד להחזיק את הנאום הזה בגלל גל השנאה לאמריקאים וליהודים שעוברים בימים אלו את כל הגבולות האפשריים,ממש מסע עלילות, אשתי ואני מחזיקים טוב מאוד ולא נרתעים כי הם מבחילים אותנו וזה למרות הלחצים האדירים כי הצרפתים ממש לא יכולים לסבול את הנאום הזה שחושף אותם במערומיהם,ואת האמריקאים והישראלים בגדולתם,אני יודע שהאמת תמיד יוצאת לאור ביום מין הימים ואנו בטוחים שהאמריקאים והישראלים יפוצו בקרוב על כל מנת הבוגדנות והשפלות שמאכילים אותם מבפנים ומבחוץ, תמיד טענתי שאם לא נוח למישהו במדינה מסויימת אז שיעזוב,אנו לא סובלים את הצרפתים יותר אז אנו מיישמים בקרוב ובסוכות אנו בארץ,,ונחייה בין ארה'ב לארץ, לאז מה ייצג אותנו בהפגנה בלוס אנגלס אנו מחזיקים להם אצבעות

הלו יוניס - תחזיקו מעמד שם../images/Emo24.gif

אני איתכם. ואם הצרפתים לא יכולים לסבול את זה, זו הוכחה נוספת לכך שזה טוב....
אגב- לאיפה אתם מתכננים להגיע בארה"ב?

yonis

New member
תודה חמודה,כבר חיינו בארה'ב

ואני עדיין מושקע בה בעסקים ונשמח לחיות בה מחדש,אבל אנו זקוקים לחיות את ישראל כרגע,לשהות שם ,להרגיש ישראלים,הכניעות הצרפתית למוסלמיות המאיימת ממש מבחילה אותנו,אנו חייבים לנשום עם יותר אמיתי יותר סולידי ויותר אחראי, יוצא שזה העם שלנו,שאנו מעריצים

az ma

New member
יוניס, you are my man!!!

קבל
, וירטואלי כרגע, אבל בתקוה שיום אחד עוד נפגש ואתן לך אחד כזה אמיתי

MicMik

New member
אתה רוצה את הסיפור האמיתי?

כמו שראית, אני יודע פה הכל על כולם

depechemode

New member
אני אוותר

הסיפור האמיתי נראה לי משהו שעדיף שאני לא אדע...

az ma

New member
אויש, נו באמת, אתה ממש לא מבין...

ותזכור ששמעת את זה ישר מפי הסוס...

yonis

New member
תודה יקר,אנו דווקא מאוד אופטימיסטים

וחושבים שהדברים הולכים בכיוון חיובי לנו יהודים וישראלים,מה שבטוח זה שאנו כבר לא מבודדים יותר,חבל שזה בא על חשבון עם אחר,אבל תהייה בעתיד לדעתי יותר ויותר הבנה למצבנו, ובאמת תודה על התמיכה,נעים מאוד לשמוע צלילים אוהדים,עם כל הפרופגנדה המדהימה[באמת מדהימה]שהולכת כאן בצרפת,אם כי בימים האחרונים מספר אנשים צלולי מוח מנסים להחזיר את עמם מדרך ההתאבדות הכללית המתרחשת כאן הצרפתים די מזכירים לנו את הכומר גונס האמריקאי שהוביל כ800 אנשים אל מותם לאחר שהרעיל אותם בשטיפת מוח לאחר מיכן ברעל אמיתי, יש מעין התעוררות מסויימת של כמה צרפתים כמו שקורה לפעמים אחרי לילה של סביאה כשאתה מתעורר בבוקר ורואה עם מי שכבת,[סדאם] חחחחחחחחח,,

az ma

New member
יש יותר סיכוי שה../images/Emo54.gif שלך יחזור

קודם בתשובה...

az ma

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif על הקישור - כתבה טובה

מאד! אולי "שוה" לחזור ולהביא כאן קישור לאתר ולמאמרים של Dennis Prager. אם מישהו כאן בפורום מסוגל ומוכן לקחת על עצמו לתרגם לעברית מאמרים רלוונטיים... ניתן יהיה, ללא שום בעיות, לקבל את אישורו של דניס... דניס ניחן בבהירות מחשבה ובכושר ביטוי יוצא דופן... לדעתי, קריאת מאמריו היא פשוט "חובה"...

MicMik

New member
אני אצטרף אליך

לא שאני בצד של סדאם ומיכל7, אלא שמרב שאתם מחפשים צידוק לדעתכם, כל שביב של כתיבה בוסרית נראה לכם ככתבה מ-ד-ה-י-מ-ה. זאת כתבה "בסדר", ובעיקר מבולבלת ולא אחידה. אבל זה המקום הנכון לפרסם אותה.

למעלה