קיצור קיבה?

DDN

New member
if there ever be a TF forum in

!Tapuz, I will join too יש לי את כל הסדרה, הסרט, והקומיקסים הראשונים. פעם היו יודעים לעשות סדרות אנימציה. Galvatron is king

Sefy

New member
אתנ יודע שגלבטרון מת בעונה 5 ? ../images/Emo8.gif

וגם לי יש את הכל, על DVD ועוד מאט יוציא גרסה של הסרט ב Wide Screen

DDN

New member
מה עונה חמש?

אין עונה חמש! הסדרה האמריקקית נגמרה בעונה 4 - THE REBORN. אתה מדבר בטח על הסדרה היפנית, לא? שם הם הרגו את כולם בלי מחשבה ובלי רחמים. . . . ו. . . .. קשה לי להחשיב את הסדרה היפנית. במילא הסדרה התדרדרה עם העונות. . . . . .למרות שגלוואטרון דמות ענקית! הפרק WEBWORLD פשוט עשוי בטוב טעם.

Sefy

New member
../images/Emo8.gif Japanese Season Were Better

There is Actually a Substitution for the 4th American Season (which was only 3 episodes
) and in that Japanese Season 4 there has been MANY changes, and yes, they do tend to kill everyone
Heck, Cybertron itself was destroyed in the end of the Season 4 or 5! But you do know there is: Beast Wars / Beast Machines / Robots In Disguise / Armada / and next year the new Transformers Energon Series which are in English

Lu Tze

New member
אני מתנצל מראש על ההודעה

שלא קשורה לנושא הפורום, אבל יש לי בעיה קטנה עם אי-מיול. אני הורדתי קובץ (בגודל של 698 מגה) והאי-מיול אומר שהורדתי כבר 698 מגה, אבל ה-status של הקובץ הוא completing, הוא לא מופיע בתיקייה שאליה הורדתי אותו ומהירות ההורדה שלו עומדת על 0.0 זה נמשך ככה כבר איזה 40 דקות. מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה עם התוכנה ה-^#@%#@ ?

tivol man

New member
הנ"ל זה באג בתוכנה

זה קורה לי עלתים אבל תנסה להשאיר את הקאזה פתוחה כשזה לבדו רץ איזה כמה שעות ואצלי זה היה נפתר אחרי זה תפתח את קאזה ותסגור יחד עם המחשב לךי זה היה נפתר אחרי כמה יים שהייתי סוגר את המחשב יש נדמה לי פטצ' שמסתובב ברשת ומטפל בעניין אחי

Lu Tze

New member
ארר... לא הבנתי... קודם כל,

הבעיה היא באי-מיול, לא קאזה, דבר שני, לא בדיוק הבנתי מה אתה מציע...

itstzar

New member
תבדוק לאן זה מוריד את הקובץ הספציפי

לפעמים הבעיה היא של חוסר מקום בHD, אחרי שתוודא שיש מספיק מקום, פשוט תפעיל מחדש את הEMULE כי מה שקורה שלפעמים הוא בעצם מוריד יותר ממה שהוא צריך בגלל חלקים פגומים למשל, ואז בCOMPLATING הוא פשוט מחבר הכל מחדש מה שכן לא יזיק להוריד את הגרסא המעודכנת

Lu Tze

New member
2 ג'יגה זה מספיק?

הפעלתי (פעמיים) מחדש את התוכנה, ופעם אחת ריסטרתי את המחשב. ויש לי גירסה 0.29B. אבל בדיוק הרגע הופיעה הודעה שאומרת שהקובץ סיים, אז לא משנה :) תודה למי שניסה לעזור.

itstzar

New member
כנראה באמת שקרה מה שאמרתי

הוא הוריד יותר ממה שהיה צריך ולקח לו זמן לסדר את הקובץ מחדש, וד"א כבר יש 0.29C :)

אודו

New member
לא יכול להיות

קראתי באתר של אימיול שאין מצב שאין מספיק מקום כי זה בעצם כותב שהמקום נלקח מהרגע שהתחלת להוריד, זאת אומרת שאם אתה מוריד קובץ של ג'יגה אז מהרגע שתחלת להוריד יהיה כבר כתוב שסיימת והדיסק יראה שיש פחות גיגה

itstzar

New member
לא בדיוק, כי לפעמים

הוא מוריד כמה חלקים פעמיים ויותר או לפעמים הוא לא מסיים להוריד חלק ואז מוריד אותו מחדש, והחלקים המיותרים לא נמחקים עד שכל הקובץ מסתיים, עוד דבר שקורה זה שההמרה מהקובץ הזמני לקובץ הסופי הוא לא שינוי שם או העברה אלה העתקה ומחיקת הקובץ הראשון, וגם זה שיקול שצריך לקחת בחשבון

אודו

New member
אמממ... מעניין

אז אתה בעצם טוען שתורת היחסות הכללית לא נכונה? באאאא... עד עכשיו הבנתי בערך ת'עניין. עכשיו תראה מה עשית

Lu Tze

New member
אני מתנצל מראש שאני שם הודעה

שלא קשורה לנושא הפורום, אבל יש לי בעיה קטנה עם אי-מיול. אני הורדתי קובץ (בגודל של 698 מגה) והאי-מיול אומר שהורדתי כבר 698 מגה, אבל ה-status של הקובץ הוא completing, הוא לא מופיע בתיקייה שאליה הורדתי אותו ומהירות ההורדה שלו עומדת על 0.0 זה נמשך ככה כבר איזה 40 דקות. מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה עם התוכנה ה-^#@%#@ ?

למעלה