קיצור קיבה?

קיצור קיבה? ../images/Emo101.gif

היום ב- 20:30 פורום קיצורי קיבה מארח את דר' אבינוח אליעזר, כירורג בכיר בתחום ניתוחי קיצור קיבה מהמרכז הרפואי סורוקה. אתם מוזמנים להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום ולתפוס מקומכם בדיון.

חחחח, באמת...

מה, הם לא יכולים לתכנת את המשכפל שלהם למנות דלות קלוריות בלבד? מי צריך ניתוח???? אני לא מבינה את האנשים האלה.

Sefy

New member
מי רוצה לקצר את הקיבה בכלל!

שיהיה לי פחות מקום לכל הזבל שאני אוכל ?? שפשוט ימציאו אוכל עם Compression יותר חזק, שידחס טוב

Sefy

New member
? You Wanna know what doesn't exist

Nither on Tapuz or on Walla, I did NOT find a Transformers Forum! and considering I find fans everyone in Israel, i'm shocked there is no forum for Transformers!

Sefy

New member
../images/Emo8.gif I'm Already a Forum Moderator

I've barely got the time to be a Moderator of Another one, i'm just shocked there is no Transformers Forum anywhere in Israel that I saw!​

אודו

New member
אז אולי אתה יודע

יש לי דיסק צרוב המכיל פרק של סטארגייט בשיטת שידור PAL. מכשיר הדיוידי שלי לא יודע לקרוא צרובים אבל הוא יכול לקרוא MP3. זה מוזר אבל שומעים קול ולא רואים תמונה. יש איזשהיא אפשרות שלא כוללת הוצאת כסף בשביל לגרום לתמונה להופיע?

Sefy

New member
אוי ויי, לא מהדגמים הישנים במקרה ?

טושיבה ודיסקים צרובים זה פשוט איום ונורא, אותו דבר גם עם סוני, שניהם זבל כשזה מגיע לקריאה של דיסקים צרובים. אני ממליץ לך לנסות עם דיסק RW

אודו

New member
בהחלט דגם ישן

אבל שאני מכניס דיסק צרוב הוא כותב "unabke to read cd-r\w" משו כזה

Sefy

New member
בדקת ב DVDRhelp את המודל שלך ?

כמו שאמרתי, טושיבה וסוני הם הגרועים ביותר מכל המכשירים כאשר מדובר בקריאה של דיסקים צרובים. אבל לפעמים! לפעמים יש מזל ואפשר לגרום להם לקרוא דיסקים RW

Sefy

New member
המודל צריך להיות רשום על ה DVD עצמו

לגבי DVDRhelp זה אתר שמיש בו אינפורמציה לגבי כמעט כל DVD שקיים, ורשום שם נסיונות של אנשים עם המכשיר שלהם ומה הם חושבים עליו. חלק מהשברים אומרים אם הוא קורא צרובים או לא, ואם אפשר לגרום לו לקרוא.

Lu Tze

New member
לך למערכת הפורומים של הייד פארק

אני מבטיח לך שיש להם פורם של טרנספורמרז, פורום של אנשים ששונאים טרנספורמרז ופורום להארה רוחנית על ידי צפיה בטרנספורמרז.

Lu Tze

New member
אבל... אבל... יש שם פורום להכל...

באמת חוצפה שאין פורום רובוריקים...

למעלה