קיצור כתובת... המשך

מיכלי ו

New member
קיצור כתובת... המשך

שלומי- קיבלתי אימייל מגימקס שצריך לשלם כדי לשמור על הכתובת המקוצרת. מה אתה אומר- כדאי? {59 ש"ח לשנה}. אני אצטרך לשאול בכל מקרה את המנכ"ל {של בית הספר} אך השאלה- עד כמה זה שווה? לא יעלו את המחיר אחר כך שוב? אני שואלת אותך כי אני מאמינה שיש לך נסיון בתחום זה. תודה

שלומי

New member
הי מיכלי

קיבלתי אולי 20 כאלה לכל מיני אתרים. זה לא אומר שהכתובת מתפוגגת.זה אומר שהם מנסים לסחוט כספים !!! מי ירצה לרשום כתובת זהה שלמה שיש לך(לבית ספר למשל?!). ימים יגידו ומקסימום יש עוד 1000 כמותם! הם יורים לעצמם ברגל!

מיכלי ו

New member
תודה- הוספתי תגובה להודעה שלי

"שאלה בקשר לבניית אתר". למה זה לא עלה לתחילת העמוד? אשמח אם תוכל לקרוא ולהגיב.

שלומי

New member
אני אגיב כאן...

את יכולה להשתמש בקוד הזה אבל לא באמצעות עורך הטמל (כמו ארכנופיליה) כי זה ייהרס.צריך לעבוד אתו בזהירות.

מיכלי ו

New member
בעקרון כן אבל רק איך להגיע אליו

לא עבדתי איתו. אם תוכל להסביר, אפילו בקצרה, אני מקווה שאצליח הלאה. ואם לא אצליח..... בשביל מה יש את שלומי?

שלומי

New member
הפעל = RUN

ופנקס הרשימות .... תרדי מזה. מה את רוצה לעשות בדיוק? את רוצה סקריפט מוכן?

מיכלי ו

New member
אין אפשרות לעשות בארכנופליה?

אני מחפשת דרך לשלב קטעים שהתלמידים כותבים ולא סתם לרשום שוב. שיהיה מעניין יותר. אם יש לך רעיון אשמח לשמוע. אני מקווה שאני לא מציקה יותר מידי...

שלומי

New member
לא מיכלי

ארכנופיליה ופרונט פייג' עלולות לקלקל את הסקריפט ואז מאוד קשה לשחזר. זו בין היתר (ויש הרבה) אחת הסיבות שאני נגד פרונטפייג' צריך לקחת את הסקריפט ולשחיל אותו במקומות המתאימים ואז לקנפג אותו (מהמילה קונפיגורציה)שיתאים לאתר עליו עובדים.

למעלה