קיצור,אני חדש...

ganooov

New member
חדש דנדש בשבילך:

אני אוהב ככה: רוק, הארד רוק (נגיד: Live), מטאל (מטאליקה, אפילו שהם נכנסים גם להארד רוק), קאנטרי (דייר סטרייטס, הם נמצאים כאן לדעתי), קלאסיקל רוק (The eagles), מוזיקה קלאסית מדי פעם, וזהו בערך. לגבי האומנים: 1. מארק קנופפלר, עם ובלי דייר סטרייטס (אגב אלבום חדש שלו יוצא בעוד 3 חודשים). 2. סטינג, עם The Police ובלעדיהם. 3. מטאליקה. 4. The Eagles. 5. מוצרט. 6. Live. 7. שלמה ארצי. 8. U2. 9. עוד כמה...

ganooov

New member
אה, כן:

גם פרוגרסיב רוק (שמישו תירגם כ"רוק מתקדם" במקום כ"רוק מתמשך"). והאומנים: 1. פינק פלויד. 2. קאמל.

Johnny the Doe

New member
אני חושב שהתבלבלת

כנראה התכוונת שמישהו תרגם כ"רוק מתמשך" במקום "רוק מתקדם".

ganooov

New member
את/ה לא שמעת בחיים שלך כנראה

פרוגרסיב רוק. יש לפינק פלויד שיר של 29 דקות, זה מסביר אותי?

Johnny the Doe

New member
בלי קשר

לפי מה שהבנתי מההודעה שלך אתה אמרת שההגדרה של פרוגרסיב רוק כ"רוק מתקדם" היא שגויה ולמעשה הגדרתו כ"רוק מתמשך" היא ההגדרה הנכונה וזה כמובן לא נכון, שתי ההגדרות תקפות ואני יודע שיש שירים של פרוגרסיב שלוקחים אפילו 50 דקות. דרך אגב, תפסת אותי עם המכנסיים למטה, כי באמת בכל הנוגע לרוק מתקדם אני לא כזה מומחה

Johnny the Doe

New member
קצת סיבכתי את העניינים

לפי מה שהבנתי progressive rock נקרא בעברית בד"כ רוק מתקדם, לכן לא הבנתי למה הבאת את התיקון מ"רוק מתקדם" ל"רוק מתמשך". נכון שיש הרבה קטעי פרוגרסיב שהם ארוכים ולכן אפשר לפרש את פרוגרסיב כמתמשך אבל ככל הידוע לי במקרה הזה התרגום המקורי והנפוץ לפרוגרסיב הוא מתקדם.

ganooov

New member
הבאתי את התירגום המדויק

אבל לא הנפוץ. מכיון שרוק פרוגרסיבי נוטה לאריכות יתר התרדום המדויק הוא מתמשך. הסיבה שהוא יקרה רוק מתקדם, אפשרית בגלל שהוא יותר חדש מהרוק. אבל עזוב, לאמשנה.

למעלה