קיצור,אני חדש...

N a V e

New member
קיצור,אני חדש...

ומחכה לשמוע מכל אחד מה הוא הסיגנון שהוא אוהב...והאומנים המועדפים עליו...

@יעל@

New member
אוקי אני אוהבת רוק קלאסי כזה

וגם כמה שירי אהבה קיצ´ים כאלה

Eclipsed 0

New member
כלמיני.

רוק מתקדם\ניסיוני\בריטי, אלקטרוניקה, ג´אז... האמנים המועדפים עליי ? אני יכולה לקחת יום חופש ?..

Useful Idiot

New member
אוחח.

נו, אני גם די חדשה פה. לא נדמה לי שהצגתי את עצמי אי פעם.. אני קני. המוזיקה האהובה עלי? אני חיה בתקופות כאלה. בכל תקופה משהו אחר, ולפעמים גם דברים שונים מאוד. רוב הזמן - מוזיקה כבדה. רוק כבד, מטאל.. כל מיני. כרגע אני בשיא תקופת Tool שלי. טול ו-א פרפקט סירקל רוב הזמן. מהלהקות האהובות עלי - טול, א פרפקט סירקל, פיית´ נו מור, סמאשינג פאמפקינס (נו, אז מה אם עוד אין לי שום דיסק שלהם?! אז מה??) ו.. למרבה הבושה, אינקובוס. כרגע אני תפרנית, אז אין לי עוד מלא דיסקים שהייתי רוצה. בכל זאת, עוד כמה שאני מחבבת ויש לי דיסקים שלהם - סקאנק אנאנסי, אלאניס מוריסט, מיוז, פרל ג´אם, ואני יודעת ששכחתי מלא, אבל זה תמיד ככה. אוח, די.

Maddy D

New member
למה למרבה הבושה?

אני קוראת לכל אוהבי אינקיובאס בכל מחבואיהם! לצאת מיד אין בושה לאהוב, אין בושה להנות איןאין! די לדיקטטורה! אינקיובאס זה מוסיקה טובה! קאפיש?!

Useful Idiot

New member
די, די, דנה. די.

זה היה בסרקסטיות. למדת כבר מה זה? נו... די. הם אחלה. היו, בכל אופן. פשוט נמאס לי להגן עליהם.. בלה בלה בלה. סעמק. np - אתם עדיין לא רוצים לדעת מה. ועדיין באמת שלא.

Useful Idiot

New member
איתך אני אף פעם לא יכולה לדעת..

את תמיד מפתיעה אותי. בצחוק, ילדה! בצחוק! אהבה חופשית. בלה.

חולוני

New member
יש לך בעיות עם בריטני ספירס?! ../images/Emo46.gif

היא יותר טובה מכל החרא שאתה שומע!!

Useful Idiot

New member
אוף, נמאסתם כולכם.

א-נ-י ל-א ב-ח-ו-ר!!! די! סעמק. *נרגעת* כן, יש לי הרבה בעיות עם ה-בריטני. כדאי שאני לא אתחיל לפרט אותן (כרגע), כי אז יהיה רע ומר. np - tool - opiate הדיסק. מההתחלה ועד הסוף.

שלום לך../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif ברוכים הבאים

טוב אני אוהבת טונות דברים שאין ממש קשר ביניהם... אין סגנון מוגדר... לדוגמא: יו2, הקיור, דפש מוד, סמשינג פמפקינז, קצת נירוונה, טורי איימוס, רדיוהד, REM... ויש עוד המון המון המון שבטח שחכתי ממוזיקה ישראלית אני אוהבת, כידוע לך, את משינה ויובל בנאי בפרט וזהו

N a V e

New member
אז עכשיו אני:

במוזיקה הישראלית אני מאוד אוהב רוק ישראלי: קודם כל משינה,וגם כנסיית השכל,מוניקה סקס,שוטי הנבואה,וקצת היהודים ותי-סלם. בלועזי,אני אוהב קודם כל רוק בריטי:eek:asis,counting crows,suede... חוץ מזה,smashing pumpkins,incubus,והכי הכי את faith no more. בת´כלס: משינה,כנסיית השכל,אואסיס,ופיית´ נו מור.

לא ידעתי שאתה אוהב סמשינג...

ושחכתי את סוויד, דאמיט And everything will floooow...
ברט אנדרסון מלך

עמית909

New member
אמנים מועדפים:

the beatles, radiohead, r.e.m, nirvana, U2, smashing pumpkins, pink floyd, muse

למעלה