קיצור,אני חדש...

בקיצור, כל מה שאני אוהבת!../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

טעם משובח ביותר

אילתושי

New member
אפשר גם?

אני לא מחשיבה את עצמי כל כך במוזיקה, וגם אין לי טעם מוגדר. האמתי שמזמן לא שמעתי כלום חוץ מקצת רד הוט צ´ילי פפרז, שאותם אני אוהבת, וגם סמשינג פמפקינס, ניק דרייק, אריק איינשטיין, ועוד כל מיני סתם.

אנה-

New member
גם אני רוצה...:)

טוב... אז אני שומעת מוזיקת אינדי רוק אלטרנטיבי... המועדפים... טוב ננסה... רדיוהד ניק קייב פיקסיז סוניק יות´ דאוס גרנדדי פורקיופיין רוקפור ברי פורטיס דובי אנדרוגינוס פלויד קרימזון... ואני אפסיק עכשיו כי את השאר בטח אנשים לא מכירים..:)

dylan

New member
אמממ..

בוב דילן וניק דרייק (בסדר הזה..) ואחריהם טים באקלי, ג´ף באקלי, הסמית´ס, ביטלס, דורס ויש עוד כמה (לאו דווקא בסדר הזה)

טוב... גם אני די חדש כאן אז:

קצת על עצמי: בן 14 (כן,כן אני יודע שכולם פה בטח יותר מבוגרים...) חולה על מוזיקה ועל הגיטרה שלי. אני מאוד אוהב מוזיקה ישראלית (פטריוט אמיתי...): פה ושם משינה, איפה הילד, מופע הארנבות של ד"ר קספר, כנסיית השכל, קצת מוניקה סקס ואביב גפן וממש קצת היהודים. מחו"ל: MUSE, PINK FLOYD,NIRVANA,R.E.M,RADIOHEAD ,וממש קצת U2 , וסמאשינג פאמפקינס. אה, וגם OFFSPRING, ורד הוט.

eranmc

New member
ככה:

אני חולה חולה על בלדות של מראיה קארי, סלין דיון (טוב לא בדיוק שלה) ושל וויטני יוסטון. אני אוהב ראפ קליל - אמינם, וויל סמית ופאף דאדי (חלק קטן - כי רוב השירים שלהם לא לטעמי). אני אוהב פופ - מראיה ומדונה (אולד סטייל), בריטני, ג´ניפר, כריטסינה, פינק וכל אלו. אני אוהב פופ-דאנס - מדונה וקיילי. אני אוהב שמשלבים פופ-עם לטין, רוק עם ראפ וזה. כמו הישר החדש של וויל סמית´. אני שונא - מטאל וכל הלהקות האלו ששומעים רק צעקות. הזמרת האהובה עליי היא מראיה קארי. הזמר האהוב עליי הוא מייקל ג´קסון.

PORCUPINE

New member
כל מילה נוספת מיותרת -

לפי סדר א"ב - Below Summer 40 A-Ha Air Alice In Chains Anathema Beastie Boys Big Wreck Blind Melon Boiler Room Bush Jerry Cantrell Civilian - RATM & Cornell Chris Cornell Cold Coldplay Counting Crows Crash Test Dummies Creed The Crystal Method Days Of The New Default Deftones Depeche Mode Deus Dido Disturbed Dreadful Shadows Faith No More Filter Finger Eleven Foo Fighters John Frusciante Fuel Garbage GodHead Godsmack Gomez Stone Gossard Green Day Guano Apes Haven Headstrong Hoobastank Hundred Reasons Incubus International Airport Korn Lenny Kravitz Lamb Lit Live Local H LostProphets Love Like Blood Mad Season Massive Attack Dave Matthews Band Tom Mcrae MegaDeth Alanis Morissette Mother Love Bone Muse Dave Navarro Nine Inch Nails No-Man Offspring Alan Parsons Pearl Jam A Perfect Circle Pink Floyd Pitchshifter Porcupine Tree PortisHead Rage Against the Machine Rancid Red Hot Chili Peppers Reef R.E.M. Rival Schools Joe Satriani Screaming Trees Sevendust Sheavy Silverchair Skindive The Smashing Pumpkins SoundGarden South Staind Stone Temple Pilots Swell Switched Talk Show Temple of the Dog Ozric Tentacles Tool Ugly Kid Joe Unified Theory The Union Underground Vex Red Scott Weiland Zero 7 איפה הילד? אסף אמדורסקי אביתר בנאי הזבובים החברים של נטאשה היהודים כנסיית השכל כרמלה גרוס ואגנר מוניקה סקס מופע הארנבות של ד"ר קספר נושאי המגבעת נקמת הטרקטור ברי סחרוף רמי פורטיס חמי רודנר מיכה שיטרית

הממממממממממ

אומנים יש יותר מדי. סגנונות: מטאל (כל דבר מלודי), דברים ישראלים נחמדים (אינפקציה, שייגעצ, הבולשביקים, אוקטובר), דברים בריטיים מעניינים (רדיוהד, בלר...), וכמובן קלאסיקות כמו בלק סבאת´ ופינק פלויד.

Johnny the Doe

New member
הסגנונות שאני אוהב

אני אוהב רוק, בעיקר קלאסי, אייטיז, אולדיז. יש עוד אבל מה שציינתי זה העיקר. אמנים שאני מאוד אוהב: פיל קולינס וג´נסיס, הקיור, הדלתות, אירוסמית, לד זפלין, בוב דילן, דפש מוד, דוראן דוראן, אלביס פרסלי, אתניקס, ג´ימי הנדריקס, סטינג והפוליס וסיימון וגרפונקל.

חולוני

New member
פיל קולינס? הוא סתם הרס את ג´נסיס..

התקופה הכי טובה שלהם זה עם פיטר גבריאל.. וגם אלבומי הסולו של פיטר גבריאל יותר טובים מאלבומי הסולו של פיל קולינס.. אני אישית מעדיף בהרבה את פיטר גבריאל על קולינס.

Johnny the Doe

New member
עניין של טעם

לא אמרתי שום דבר רע על פיטר גבריאל, אבל אני כמעט ולא מכיר שירים שלו אז אני לא יכול לומר שאני אוהב או מעדיף אותו. איש בטעמו יחיה.

חולוני

New member
טוב, קבל כמה המלצות..

מומלץ ביותר. אלבומים מועדפים - 1,2 ו-3.. (3 זאת פשוט יצירת מופת!) ואם אתה רוצה חומר יותר פופי שלו..אז תנסה את So ו-Us.. שירים מומלצים - I Don´t Remember Games Without Frontiers Biko Sledgehammer Don´t Give Up (דואט עם קייט בוש) Solsbury Hill Secret World Family Snapshot Here Comes the Flood On the Air In Your Eyes

Johnny the Doe

New member
את sledgehammer אני מכיר

ואיך זה שלא כללת את steam בהמלצות? שכחת ממנו או שאתה פשוט לא אוהב את השיר?

חולוני

New member
לא שכחתי..

פשוט אני אוהב יותר את האלבומים המוקדמים שלו.. יכולתי להכניס גם אותו..אבל אתה לא מצפה שאני אמליץ לך על כל השירים שהוא הוציא אי פעם, נכון?
תנסה בינתיים את מה שהמלצתי..אם תאהב, אני אמליץ לך על עוד.. ותאמין לי לא חסרים לו שירים שאפשר להמליץ עליהם..

Johnny the Doe

New member
בהזדמנות הראשונה שאוכל להתחבר

לאינטרנט בבית אז אני אוריד את השירים שהמלצת. עד אז - אני אונליין רק באוניברסיטה

למעלה