קיץ פירסומאים!!!!!!! OMGGGGG

Princess39

New member
קיץ פירסומאים!!!!!!! OMGGGGG

אני כל כך התעצבנתי כשגיליתי שרימו אותי...אני זוכרת איך שמילאתי את הפרטים שלי וממש אחרי יום יומיים התקשרו אליי,אמרו לבוא לאודישן ביום כזה וכזה בשעה כזאת וכזאת...באתי..וזה היה פעם ראשונה שנסעתי לאודישן בת"א למקום שאין לי מושג איפה הוא. בקיצור עד שמצאנו את המקום הזה..אני ואמא שלי (לא רצתה להביא לי לנסוע לבד)... כשנכנסנו לשם חשבתי הינה...יש לי הזדמנות לפרוץ לעולם הזה..לעולם שלי,לעולם שאני כל כך רוצה להיות בו...נכנסנו לחדר..נכנסה לשם אישה גבוהה..מאופרת יפה..מסודרת..בחנה איך שאני ניראת..אמרה לי שאני מתאימה לתצוגות אופנה..תצוגות שיער...תצלומים וכ"ו... אני כמובן הייתי בעננים... אני ואמא שלי יושבות ומקשיבות בהתלהבות...ואז היא אומרת שזה עולה כסף..אני הייתי בשוק ,האמת... לא חשבתי שאמא שלי תצטרך לשלם כל כך הרבה כסף..בדיוק כמו שאמרו פה מקודם..ל8 חודשים 300 ומשהו לשלם כל חודש...ומתקשרים וישר שולחים לאודישנים בכל מקום.. חשבתי שזה רציני...בחיים לא דימיינתי שיירמו אותנו בצורה נבזית שכזאת... בקיצור...לפני ששילמנו היא עשתה לי אודישן קצר...הזה עם המספרה והשיער..הרגע יצאה מהספר..... משהו כזה... עשיתי את זה טוב..אבל כנראה לא היה לה אכפת ..במילא, מה משנה להם את מי לקחת העיקר לראות מישהו שממש מתלהב מזה ולסחוב מימנו את הכסף. אני לא מאמינה כמה תמימות היינו אני ואמא שלי..אני בכלל הייתי ברקיע השביעי,התלהבתי מהעניין כל כך.... האישה הייצוגית קבעה לי כבר על המקום אחרי ששילמנו יום צילומים אמרה לי לא לאחר וזהו.. וככה נסענו אני ואמא שלי בחזרה הביתה. כשהגיע היום ההוא של הצילומים התרגשתי כל כך ורציתי שתבוא השעה בה אצטלם כבר לבוק שלי...באנו באיחור...לאף אחד שם לא היה אכפת כל כך...(אוףףף אני מעוצבנת מעצמי שלא ביררתי על פירסומאים קודם לכן לפני שזרקנו ככה סתם כסף). נכנסנו לשם... אבל עד שמצאנו את החור בו נימצא המקום הזה...פשוט מקום מושפל..באיזה מקלט מסריח שצבעו ושמו שם תמונות של כמה דוגמניות בתוך מסגרת ככה...טלוויזיה תלוייה למעלה..שולחן קבלה ...משרד אחד מסכן מצ'וקמק והייתה שם מאפרת ..שלא יודעת לאפר בגרוש... סתם שמה פול מייק אפ על הפרצוף אבל בתכלס לא יודעת לאפר בשיט...לא ידעה מה מתאים לזוויות הפנים ...לא ידעה איך ליצור משהו מחמיא...מחקה לי מלא פעמים את האיפור כי בסוף זה יצא שזה לא מתאים לי...קיצר חירבןש אחד גדול...איך לא שמתי לב לזה.ברור..הייתי עסוקה בלהיות בעננים ולהיות תמימה כזאת שיעבדו עלייה ככה..מילא אני..אבל אמא שלי... עברה כמה דברים בחיים..הייתה אמרוה לדעת שזאת מזימה שפלה של סוכנות שקרית שקמה להפיל אנשים בפח,לגנוב כספים בלא מיצמוץ. פשוט זווועה, זוועה!!. היינו בחור הזה כמעט 4 שעות, במזל תפסנו מונית אחרונה שנוסעת לעיר שלנו. בסוף לא הביאו לי שום קוד לאתר. איפה שהיו אמורים לשים את התמונות שלי. הביאו לי רק דיסק עם תמונות שלי.. אהה ובצילומים אמרו לי להביא את הבגדים לבד..זה כבר מעיד על משהו מסריח שקורה... כי באמת שזה היה סתם מקלט מסכן ליד חניה...הכל היה כל כך מוזר. אני ואמא שלי חשבנו שככה זה למתחילים או משהו..שככה זה צריך להיות..לא יודעת על מה חשבנו אולי לא חשבנו בכלל. העיניים היו מכוסות בשקרים של פירסומאים...אם עכשיו לבוא למקום ההוא..בטוח יהיה ריק ,נקי מכל החפצים שהיו שם..בכל מיקרה,הדבר נעשה..רימו אותנו,ואני רק קלטתי את זה לפני חודש חודשיים. התמלאתי כעס וזועמה..חשבתי לעצמי איך אפשר לעשות את זה...לגנוב,לרמות אנשים בצורה כזאת ..להשתמש ברצון של האנשים להצליח ... כמובן שלא חזרו אליי מהסוכנות וכשהתקשרתי אליהם לשאול משהו...סתם סיננו אותי וניסו להרגיע אותי (לא שהייתי ניסערת כל כך ...פשוט שאלתי שאלות..ותיחקרתי). הגיע רגע בו הבנתי בעצם מה קרה לנו...שרימו אותנו...אין לי מספיק מילים לתאר את הכעס והאכזבה...אני יותר מאוכזבת מעצמי, שנתתי להם ככה לעבוד עליי וכועסת על אמא שלי שלא קלטה את זה עוד אז כשישבנו במשרד. אז זה המצב..אני באמת לא רוצה שעוד אנשים ייפלו בפח הזה..זה גם מה שגורם לאבד את המוטיבציה להמשיך לעבר החלום,להמשיך לנסות להצליח ולפרוץ. אל תאבדו את זה,תמשיכו לנסות! רק תעשו טובה..אל תשלמו ישר

../images/Emo124.gifכנסי בבקשה.כולל כל

שאר חברות הפורום(גם הסמויות)שרשומות/חתומות בסוכנויות או שמתכוונות להגיש מועמדות לסוכנות-כלשהי. בדיוק כמו שהזכרת:האכזבה היחידה(בעיקר)שלך אמורה להיות מעצמך ומהדרך שבה ניגשת(ואימך)לעניין-ולסוכנות. נושא סוכנויות הדוגמנות(או בעיקר כאלו שהיו רוצות לחשוב שהן כאלו)שפועלות בשיטות השיווק האלו ודומות להן נטחן כבר עד דק בכל מדיה אפשרית בארץ. כולל בפורום הזה. ובעיקר בטלוויזיה בתכניות תחקיר כמו "כלבוטק" ו"שומר מסך". רק לפני שבועיים בערך שודרה כתבה ב"כלבוטק" על "קיץ פרסומאים" ו"אביב הפקות" באותו הקשר בדיוק-זה שהזכרת. כתבות מסוג זה ובאותו הקשר שודרו עשרות פעמים קודם לכן-באותן תכניות-בדיוק. כולל בעיתונות הכתובה. ושוב-כולל בפורום הזה-מחברות/י פורום שנתקלו בתופעה. ועדיין-למרבה הפלא וההזיה צץ לו בכל פעם מחדש סיפור שכולל ב-ד-י-ו-ק את אותן טענות/אכזבות ושברו של החלום שנגוז. ובכן: "קיץ פרסומאים" הם לא אלו שאשמים פה,גם לא כל סוכנות אחרת(כולל אלו ששמן הוזכר בפורום באותו הקשר-או דומה לו) שפועלת בשיטות שיווק מגוונות ו"מקוריות" לגיוס מועמדים(או הכנסה)לסוכנות. וכל סוכנות בוחרת לעצמה את השיטה-וזכותה לעשות כן. את(או אמך)היית צריכה לברר לפני כן(במייל/טלפון/אינטרנט)את כל הפרטים שאת אמורה לדעת לגבי אותה סוכנות ותנאי/דרישות הקבלה אליה. לפני כן גם(אם לא עשית את זה)היית צריכה להשוות בין התנאים/דרישות שלה לסוכנויות אחרות. ורק אז לסגור/לחתום על מה הסכם/חוזה מסוים. משום מה(!)נוצרה מן תחושה ודיעה ברחבי התחום(כולל בפורום הזה)שסוכנות ח-י-י-ב-ת לקדם,לשדרג,לממן ולהגשים את חלומה של כל דוגמנית/טאלנטית פוטנציאלית שמעוניינת להתקבל אליה-לפעמים גם על חשבונה וזמנה. ובכן: סוכנות דוגמנות היא ראשית ולפני הכל עסק כלכלי. בדיוק כמו בנק,מפעל,סופר או בית-מרקחת. היא לא לשכת הסעד או ביטוח לאומי וגם לא(רק-לפחות)פרויקט להגשמת חלומות. ועסק חייב קודם כל לתחזק את עצמו-כ-ל-כ-ל-י-ת.כדי לשרוד ולהתקיים בתחום שבו הוא נמצא ופועל. לכן וגם מהסיבה הזו הסוכנות אמורה להשקיע רק(ובלבד)בדוגמנית/טאלנטית שלדעתה המקצועית והכלכלית עשויה להצליח להשתלב בעבודות/קמפיינים בתחום. הבעיה היא כמובן בשיטות השיווק,הפרסום וההכנסה של כל סוכנות. שחלקן לצערינו לקחו את הנושא צעד אחד קדימה(מדי)ויצרו שיטות מקוריות(חלקן לא חוקיות)משלהן. סוכנות פעילה שמצליחה לשלב מיוצגים בעבודות/קמפיינים בתחום ולהתמתג בעצמה לא זקוקה להכנסות מהסוג ובשיטה שהוזכרה פה אלא מתקיימת ופועלת על בסיס עמלות והון עצמי כמובן. בדיוק כמו שצלמי אופנה שמגיעים למעמד מסוים בתחום כבר לא מצלמים בוקים(יש כמה כאלו)כדי להרוויח מהם כי אין להם צורך כלכלי בזה אלא אולי אומנותי/אתגרי. הם מרוויחים סכומים הרבה יותר גבוהים(פי כמה)מקמפיינים שהם מצלמים. מעבר לכך שישנה הרבה יותר מדרך אחת להשיג תמונות מקצועיות לבוק-זה סוד ידוע.כמעט לכולם/ן. למרות שזה עלול לקחת קצת יותר זמן-אבל אם התוצאה שווה את המאמץ-אז זה בסדר. תפנימו את הכללים וההמלצות האלו-כל השאר יזרום לגמרי מעצמו. אם לא-אז תמיד ישנה האופציה להפוך לפרילנסרים כמובן. שזה אומר-הרבה פחות עבודה-אבל גם יותר כסף שלא צריך להתחלק בו. שיקול לא פשוט. בהצלחה לכולם/ן.

tzury

New member
לא מבין את מכבסת המילים . יש כאן רמאות ברורה

ומכירת אשליות . נכון שמי שחותם בלי לבדוק ולברר עושה טעות. זה עדיין לא נותן לגיטימציה לרמות אנשים. ואני אומר את הדברים אחרי שעזרתי כבר לכמה בנות לבטל אצלהם הסכמים

אתה צודק.וברור לכולם מי הצד הרע בסיפור ובעיקר

מי המנוצל.אבל גם: ישנו כלל ידוע שנקרא "היצע וביקוש".שזה אומר שכל עוד יש מי שיהיה מוכן לקנות ולשלם על מוצר מסוים,כמעט תמיד יימצא מי שיהיה מוכן למכור לו אותו. ובמילים אחרות:כל עוד יש בנות/דוגמניות פוטנציאליות שמוכנות לשלם(או ההורים)סכומים לא הגיוניים על "בוקים" של ש"ח וחצי או תשלום חודשי על "דמי ייצוג/הרשמה/אודישנים"-תמיד תהיה סוכנות שתצליח להוציא מהן-או מחלקן-את הסכום המבוקש. השאלה היא אם אותה סוכנות עושה את זה בשיטה חוקית ולגיטימית או בשיטה שגובלת בפלילים. פלילי-זה אומר:פרסום מטעה ומכוון באמצעי-מדיה שונים(עיתונות/טלוויזיה/אינטרנט)או בהפרת תנאי חוזה/הסכם חתום. אם הבנתי נכון-ב"קיץ הפקות" אמרו לה להגיע לא-ו-ד-י-ש-ן. ואודישן אכן היה(סוג של). אבל לגבי כל השאר-לא עדכנו אותה. לא לגבי התשלום החודשי,לא לגבי גובה הסכום החודשי וגם לא לגבי איכות ורמת הצילומים ל"בוק"(?)שהיא הצטלמה לו. כל זה כשלעצמו בהחלט נחשב כהטעיה מכוונת ובזדון. שזו עבירה פלילית לכל דבר ועניין. כל זה כמובן בהנחה שאכן זה מה שקרה(לא אם היא הבינה את זה כך)ושהצילומים לבוק באמת הצטלמו ונערכו בצורה שהיא תיארה. מה שלא ברור לי ל-ג-מ-ר-י שלא נאמר מוזר ותמוה בעיני זה: אחרי שכבר היה ברור לה ולאמא שלה(!)שעבדו עליהם וששום דבר טוב כבר לא ייצא מזה-למה הן פשוט לא קמו,אמרו לא תודה,יום טוב והלכו משם?! כי הן לא היו מחויבות לשום דבר בשלב זה. אלא אם כן נחתם חוזה לגבי הנושא לפני כן-והבנתי שלא. כי לא רק שהן לא קמו והלכו,אחרי שהבינו שמדובר בתרמית ובהטעיה,הן עוד הסכימו לשלם ולסגור את העסקה. ולא רק שהן שילמו,הן עוד קבעו יום-צילום לבוק. ואחרי כל זה היא עדיין(!)התלהבה וקרנה מאושר מהרעיון של הצילומים לבוק. כי כל אדם ממוצע ושפוי בדעתו היה מבין באותו רגע ש"בוק"(נורמלי)כבר לא יצטלם שם-זה בטוח. אז אם היה מדובר בילדה בת 12-אפשר היה עוד להבין את זה. אבל היא בגירה-בת 18 שבאה עם אמא שלה. שזה לדעתי מצב הזוי-ביותר. כי לדעתי הצנועה ועם כל הסימפטיה(ויש לי)יש גבול מסוים גם לתמימות. שלא נאמר אטימות. בטח לא אחרי אין ספור שרשורים-כולל לאחרונה-שנשפכו כאן בפורום על אותה סוכנות ודומות לה שנקטו גם הן בשיטה דומה. ואין ספור פרסומים(כולל על אותה סוכנות)בכל אמצעי מדיה אפשרי על סוכנויות כאלו ואחרות שפועלות בשיטות דומות. ועדיין. פשוט הזוי. מסקנה-מישהו חכם כבר אמר פעם:"אלוהים נמצא בפרטים הקטנים". לילה טוב.

לא יכולתי שלא לקרוא ולהגיב.

בזמני יוצא לי "לחטט" פה בפורום, ולקרוא הודעה או שתיים, כשראתי "קיץ פירסומאים" לא נמנעתי מלקרוא וכמובן מלהגיב. סתם עצה ממישהי שמכירה את התחום מקרוב (מידי קרוב) ... חשוב מאוד להבין, להבא, ולכל אלו שעדיין לא ניסו/מתכננים לנסות, לפני שניגשים לסוכנות; חותמים ונותנים את האשראי, ח-ו-ב-ה לברר בסוכנויות אחרות - לשמוע, להתעניין, לקבל עוד חוות דעת ועיצות. צריך להתייחס לזה כמו אל קניית מוצר, נניח מכשיר חשמלי/מוצר טיפוח וכו'.. הרי לא היית הולכת על המוצר הראשון שמציעים לך, היית מבררת על איכות המוצר, על מחירו במקומות אחרים, על האחריות... אז למה ללכת על הסוכנות הראשונה? אם היית עושה בירור, ולא הקטן ביותר, היית מגלה מיד שהיה תחקיר על "קיץ פירסומאים" והם הוכחו כנוכלים. - "קיץ פירסומאים", או אביב הפקות (אותה גברת... בשינוי כל שנה...) לא אקרא להם נוכלים או שקרנים, אבל כן אגיד, שלא יעלה על הדעת שמיוצג בסוכנות צריך לשלם בכל חודש 350 ש"ח רק בכדי שיקראו לו לאודישנים או להיות ניצב ב100 ש"ח. ויש עוד כמה סוכנויות בסגנון הזה, למשל סוכנות ניצבים שמתיימרת להיות יותר מזה, והתשלום שם מינורי, שלא לדבר על אפסי. - בתור מישהי שעובדת בסוכנות Take 2 (בבעלות גדי בר לביא), בהתחלה גם הם היו מסומנים בסימן שאלה גדולה, עכשיו אני יכולה להגיד שהיא אחת האמינות ביותר בתחום הניצבות (והביטים). - ועוד דבר, חייבת להגיב בנוגע לכעס שלך על אמא שלך. טעות חמורה. היא לא אשמה בדבר, להפך, היא הייתה שם כדי לתמוך בחלום שלך וברצון שלך (ואפילו נסעה איתך), בד"כ להורים יש מעט מאוד מודעות לעולם הזה ולתככים שבו, לכן את צריכה להסתמך על עצמך ובעיקר על אנשים שנמצאים בתחום. לגבי החיוב באשראי... תמיד ניתן למצוא פתרון ולבטל את החיוב דרך חברת האשראי, ואז חברת האשראי תשבור את הראש עם "הלקוח". מקווה שהבאים אחריך לא ייכוו. בהצלחה.

hadarzr

New member
במרום

מה בנוגע לסוכנות במרום? גם היא רמאית כמו כולם? הייתי שם וצריכים לשלם כל חודש משהו כמו 100-200 שקל, לא זוכרת בדיוק..וזה על אותו בסיס כמו שאמרו מקודם-משלמים, עושים בוק ואז הם נותנים לך דיסק והתמונות שלך מופיעות באתר שלהם ואז מלהקים נכנסים לכרטיס שלך ואם את מוצאת חן בעיניהם ומתאימה אז הם מזמינים אותך לאודישן דרך הכרטיס. ויש גם קורס של משחק של חמישה מפגשים. המקום ממש נחמד ולא מעפן כמו בכל שאר הסוכנויות שהזכירו מקודם.. אבל אני עדיין מתלבטת ולא יודעת אם גם הם יעבדו עליי בסופו של דבר.. אשמח לחוות דעת, תודה! =)

Tamar Lev

New member
כל סוכנות שמבקשת לשלם

כל חודש על משהו עוסקת ברמאות. בדרך כלל יבקשו ממך להחזיר את הכסף לבוק בלבד מעבודות שיהיו לך בעתיד. סתם ככה על להיות באתר אף אחד לא שילם ולא ישלם.

s2sms

New member
200 שקל לחודש בבמרום הפקות ../images/Emo41.gif זה גניבה

על מה בדיוק במרום לוקחים 200 שקל ? על זה שהתמונה שלך מופיעה באתר ? Tamar Lev צודקת: "כל סוכנות שמבקשת לשלם כל חודש על משהו עוסקת ברמאות" בסוכנויות שאינם של רמאים לא לוקחים שקל לא על בוק או פרסום תמונה באתר והזמנה לאודישן בטח לא על אודישנים לניצבים בסרט לערוץ המקומי שזה מה שאפשר לקבל במקרה הטוב בסוכנויות של רמאים ועכשיו אני יסביר משהו שאתן חייבות לדעת: גם אם את נראית כמו בר רפאלי, אבל את חתומה בסוכנות של שקרנים, אף אחד רציני לא יקח אותך לכלום עד שלא יהיה לך חוזה איתם עדיף לבוא בכלל בלי סוכנות, מאשר לבוא מסוכנות של רמאים, כי חברות רציניות לא עובדות איתם כי הם לא רוצים שישתמשו בשם שלהם כדי לעבוד על אנשים, מי שעובד איתם זה רק אנשים שהתקשרו לסוכנויות רציניות ולא רצו לשלוח להם אנשים, תבינו את זה, למה שערוץ 2 יתקשרו לסוכנות כזאת אם יש להם מלא חדשות בסוכנויות הרציניות שרוצות לקבל הזדמנות ראשונה ?

צביקה 3

New member
קיץ פירסומים שקרנים

גם אני נפלתי בפח קיץ פירסומאים אז אני עובד עכשיו על עצומה נגדם רצים לצרף לקרוא את כתבה שכתבתי שגם סיפרך וכמה סיפורים הנמצאים כנסו לICEnew.kidz.co.il לעמוד שלא יעבדו עליכם או לעמוד החדשות וקרוא סיפורים שלך ושלי ועוד ארבע ילדים ואישה שעבדו על בעלה שאמרו לו שזה אודישן של הישרדות זו ממש חצופה הצרפי לעוצמה נגדם ויחד נראה להם מה זה אתם אתם מוזמנים לחתום על עצומה בהתתחלה הם מבטיחים כסף ופירסום ואחר-כך הם טוענים שהם בגלל לא אמרנו את זה שהם הם אומרים לי בטלפון בואו נסביר לך שוב איך זה עובד הצרפו לעוצמה

למעלה