קיץ בצופים!!!!

קיץ בצופים!!!!

נירדמתם אנשים!!! (ואני שונאת להגיד את זה!) אז בואו קצת תספרו על פעולות קיץ שלכם? כי הרי חם בטירוף.... וכל הפעולות חייבות להיות פעולות מרעננות כאלו
אחרת נמות מחום!!! ואחרי 3 פעולות קיץ המשימות מתחילות להיגמר....
אז בואו תעלו רעיונות! ואם כבר קיץ, הייתה לנו פעולת שיכבה בת-זונה עכשיו!!! היה כ"כ כיף
! כל הפעולה מיים...
! אין... אולי זה נישמע כמו פעולת כיתה ד' אבל היה ממש טוב

התאכזתי קשות!!!!

אין אתם פשוט לא יודעים כמה חיכתי לשבעויים האלה שלפני המחנה להיות כ-ל יום בשבט ולעזוור בדברים (כי ככה זה היה שנה שעברה לפני שנתיים) ואין כלום יבש לא עושים כלום לקראת המחנה וזה ממש עצוב!!! כאילו המחנה ממש עוד מאט ב-3-7 (ביטלו לנו תימי כיף :(. ) ונירא לי שהולך להיות מחנה לא משהו! אם קודם זה היה ברור שאני יוצאת עכשיו זה כבר לא ברור!

יבש? הלוואי עלינו ../images/Emo13.gif

חבל לכם על הזמן כמה צופים יש לנו...!!! רק היום היו לי 3 דברים בצופים
סליחה 4!!! וכימעט 5! פעולת שיכבה בבוקר אח"כ ישיבת צוות מצומצת משרטט ת'שער אח"כ יום עבודה חלוץ (יום עבודה ראשון
!!!) אח"כ היה אמור להיות יום עבודה לפסטישקמה אבל היתבטל ועוד דקה אני הולכת לישיבת שער
וכל הימים הבאים לא פחות צפופים...
דווקא סבבה ככה, אבל אם אפשר טיפ-טיפה להוריד ת'לחץ יהיה נחמד, במיוחד ליפני הבגרות שלנו... נחזור ליום עבודה - נכון יום עבודה של מיון סנדות זה הכי שנוא בעולם...? אין, שנה שערבה ממש סבלתי ביום הזה... וכל כך לא רציתי שהוא יגיע השנה, אבל - ממש נהנתי
! עבדנו כ"כ יעיל!!! תוך פחות משעתיים סיימנו הכל! אנחנו פשוט אלופי עולם
והגר, ברור ברור ברור שאת יוצאת!! איפה את חיה? שחמשוש לא יצא לחולוץ ולמחנ"ק? באמת!!!!

נעה את פשוט לא מבינה!!

אני כלום בלי צופים! אין זה החיים שלי!!! יחכו לי תצופים אני ימות!!!! (חחח נסחפתי קצת) הקיצר נירא לי הבנת אותי... זה ממש מעצבן אני כל כך רוצה להיות בשבט זה המקום האהוב עלי ופשוט אין כלום....
זה ממש עצוב!

למעלה