קיסרית קי

cheburasha

New member
קיסרית קי

מישהו רואה את הסדרה הזו, חוץ ממני?
בא לכם לדבר עליה?

nuly123

New member
האמת שפרשתי מהסדרה בפרק 15

השחקנים אחלה והכל, אבל העלילה לא תפסה אותי. אני עוקבת מדי פעם אחרי התקצירים, והם לא עושים לי חשק לחזור... אילו זו הייתה סדרה קצרה יותר אולי הייתי ממשיכה עד הסוף. אבל כשמדובר על 50 פרקים עם אופציה להארכה, זה יותר מדי בשבילי.

בבלוג הזה טוענים שהסדרה אולי קפצה מעל הכריש בפרקים האחרונים (ספויילר לפרק 23).

המשך צפייה מהנה :)

cheburasha

New member
המ..

אני לא אובייקטיבית כאן כי בתור מעריצה של ג'ו ג'ין מו זאת סדרה חובה בשבילי. ואני מוכנה לסלוח לה את כל השטויות בעלילה וקפיצות בזמן ומה לא.
אבל בכל זאת אני חושבת שהיא מספיק סוחפת ושומרת על מתח גבוה בשביל להינות ממנה. ראית את הרייטינג שלה? עם כל פרק עולה ועולה... הם כברו עברו 20% כש המקבילים לדרמה מגרדים את ה10%

ד"א לגבי הארכה - בינתיים כל השמועות מוכחשות. הם מתכוונים להישאר עם 50 פרקים. ומספיק. זאת באמת הסדרה הארוכה הראשונה שאני רואה (מהקוריאניות כמובן) והפורמט הקצר היה נעים לי יותר. אבל שוב, כמובן, בגלל שזו סדרה היסטורית (יאנו) היא דורשת הרחבה, הרבה דמויות וכו'.

מה שאני אוהבת במיוחד כאן זה שכולם משחקים ברמה ממש גבוהה.גם הכוכבים הגדולים כמו ג'ו ג'ין מו והא ג'י וון שתמיד נותנים את הטוב ביותר שלהם. גם כל שאר הדמויות הן איכותיות מאוד.
נדלקתי במיוחד בדאנגישי שמצד אחד הוא רשע רציני ומצד שני הוא יוצר איזה חולשה כלפיו. טוב, הוא גבר נאה, זה עוזר...
והרבה מתלהבים מטאל טאל כמובן..

nuly123

New member
רייטינג לא בהכרח קשור לאיכות או לטעם אישי |ספ

כבר צפיתי בסדרות עתירות רייטינג ששיעממו אותי נורא ולהפך. האמת שכבר יצא לי לצפות בכמה סדרות היסטוריות, והעלילה כאן נראית לי די ממוחזרת ופחות מעניינת בהשוואה אליהן. אולי אילו זו הייתה הסדרה ההיסטורית הראשונה שלי, הייתי חושבת אחרת... גם כל חטיפת התינוקות מזכירה לי את ימי הטלנובלות שהשארתי מאחור. זה נראה לי די Makjang, אבל זה כנראה גם ממכר ומרתק עבור חלק גדול מהצופים :) כל אחד וטעמו...

אני מבינה מה את אומרת, כי גם לי יש שחקן אחד שאני איתו באש ובמים, ולא משנה באיזו סדרה הוא ישחק - Lee Seo jin. אני מסמפטת מאוד את ג'ו ג'ין מו - אחת הסיבות ששרדתי עד פרק 15 היא כי נהניתי להסתכל עליו :) אבל מאחר שהדרמות מרובות וזמני קצר, אני אעדיף להסתפק בקליפים ובסרטונים ולא בפרקים שלמים (אם כי גם כשצפיתי - המרצתי את הפרקים). ראיתי את ג'ו ג'ין מו גם בדרמה Bichunmoo ובסרט "פרח קפוא", ולמרות שאת שניהם לא אהבתי, אני מעריכה אותו מאוד כשחקן וחושבת שהוא נראה מצוין :)

nuly123

New member
ספויילר מעלי לסדרה

cheburasha

New member
בישונמו מחכה לי. עדיין לא ראיתי

מנסה למרוח את הכייף של לראות את JJM במנות קטנות. חוץ מזה, הוא כזה חתיך שקשה לראות אותו במנות גדולות. עושה בעיות דופק ונשימה

את בטח מבינה אותי

ואת מה זה צודקת לגבי החזרות של עלילה. מזל שלא יצא לי לראות עדיין דרמות היסטוריות אחרות. אבל זה הבעיה בדרמות בכלל. סרטים נוטים להיות יותר מקוריים כי הם מתומצתים. גם בגלל זה אני מעדיפה סרטים. אבל לפעמים צריך גם משהו קיטשי ומתקתק וארוך. אז הדרמה נכנסת טוב למשבצת
אפילו היסטוריות

nuly123

New member
מובן שאני מבינה

אני דווקא מעדיפה סדרות, כי הסרטים בד"כ קצרים לי מדי ואני צריכה יותר זמן כדי להיקשר לדמויות. חוצמזה שהסרטים הקוריאניים (לפחות חלקם) נוטים להיות בוטים יותר וזה לא תמיד לטעמי...

cheburasha

New member
איך את מסתדרת עם הזמן?

אצלי המכה של הסדרות היא שאין זמן לראות אותן. יוצא שזה או סדרות או כל שאר החיים

לגבי הסרטים, ברור שסדרות הטלויזיה הן בלי דברים בוטים, בלי דם, בלי סקס וכו' ובסרטים אפשר להתפרע ברגע שמגדירים מי הקהל שצפוי לראות. אבל יש ויש. יש סרטים בדיוק בסגנון הסדרות.
אבל כמובן, בכייף, תהני מהסדרות כל עוד את יכולה

nuly123

New member
בזכות ההמרצה

יש סדרות שאני רואה בהילוך מהיר - החל מזירוז קל ועד המרצה פראית. זה חוסך לי די הרבה זמן

אבל כמובן סדרות שאני אוהבת מאוד - אני לא ממריצה וגם מסוגלת לצפות בהן יותר מפעם אחת, ואפילו לתרגם (זה נותן לי תירוץ לצפות שוב).
עכשיו למשל אני צופה במקביל בחמש סדרות. שלוש מהן (Golden Rainbow, I need romance 3, Prime Minister & I) משודרות בקוריאה, כך שמדובר בשני פרקים בשבוע מכל אחת מהן.
חוצמזה אני צופה גם ב"מלך הדרמה" בקצב ויוה (2 פרקים לשבוע), ובין לבין גם בדרמה הדי ישנה We are dating now.
ואני גם מתרגמת את Answer me 1994.
בקיצור, אני מכורה

למעלה