קינוח שוקולד נפלא....

בלבי

New member
אהבתי ת'סיסמה ../images/Emo45.gif

shosh10 את עשר ! תרומה חיונית ומוערכת לכוחותינו ! "שוקולד לנצח והתחת לעד צומח" קליט ומלא רגש ... תגידי, כמה שוקולד להערכתך אכלה זו

MAORBIKE26

New member
אני למשל גם כן "רבע עוף"

אוכל אוכל אוכל ולא משמין הסיבה חילוף חומרים מהיר בגוף שלי

בלבי

New member
../images/Emo46.gif

לא פייר בעליל !! אצלי חילוף החומרים בתנומת חורף כבר 20 שנה

נירהמ1

New member
חחח - ואתן דיברתן הרבה (על שוקולד

ועל תחת) ואני הכנתי מתכונים עם שוקולד. אבל הפעילות שלכן יותר מרזה משלי - אתן רק מדברות. אצלי זה יישאר שם לדורות (ולא רק לשנה).

limim

New member
בנות, בנות../images/Emo124.gifאני מפלאה עליכן!

לא דיברנו כבר על זה שאנחנו צריכות להשתמש בתירוץ "אני אחרי לידה"? לא דיברנו על זה? הלוא זה תירוץ שאמור להצדיק הכל גם כשה"ילדים" כבר מתחתנים...
ואני דווקא יכולה להגיד "לא" לשוקולד (אבל אם ביג מאמא תבקש יפה, אני מוכנה לאכול מהקינוח שלה
) אבל אוווח בורקסים לחמניות בייגלה במבה כל הדברים המלוחים הטעימים האלה שתמיד מוצאים עוד איזו פינה נחמד בתחת שלי ומתיישבים שם...

limim

New member
מפלאה=מתפלאה../images/Emo9.gif

"האויבים" כנראה סתמו לי את המוח...

big mama 2

New member
קודם כל - אני מבקשת יפה....

דבר שני - בטח שאנחנו אחרי לידה.....3 שנים אחרי , 18 שנים אחרי...מה זה משנה.... אבל זה לא מונע מבעדינו להיות חברות בעמותה הנפלאה והמעמיקה שלנו... ובמיוחד בשבילך אפשר להוסיף לסיסמא - שוקולד מנצח והתחת לעד צומח...חטיפים מלוחים בתחת יושבים... נו אז מה ?? אפשר לבנות עלייך שתצטרפי אליינו ??

effyba

New member
בנות, אני רואה שמירי לא חסה משפיע..

עליכן...סימסמאות...אויבים...היא מספרת לי שהיא עוברת ברחוב ואנשים קוראים לה "חסה" או "מה שעולה מהר יורד מהר" או "אכלת שילמת"ואני גם כבר לא ממש נמלטת מהקריאות... מסקנה: כולנו אוהבים שוקולד עם כל הלב - אבל זו אהבה נכזבת - השוקולד לא אוהב אותנו- ולכן נדבק לנו בתחת........

בלבי

New member
ואני חשבתי שהשוקולד נדבק לתחת כי

הוא מאוד מאוד אוהב אותנו
ניפצת את עולמי
אגב, מישהו ניסה את המריר 70% של קוט-דור ?
הוא מדהיםםםםםם !!!

effyba

New member
במחשבה שנייה, הוא כן אוהב. אני ארגי

אותך.
הוא נדבק למקום שהוא יודע שעליו ישאר לנצח..... כן השוקולד הזה מעולה...... (ואם מישהו מסויים אצלי בבית משאיר...או שאני מפשלת בלהחביא..) הוא נפלא לאפייה של עוגות שוקולד כאלה משפריצות..

בלבי

New member
עכשיו אני בריגוע ../images/Emo9.gif

נפלא גם לאפייה של
רוצה ביס ??

נירהמ1

New member
חחחח - בלבילונת את תמונת העוגה

הזאת ראיתי מסתובבת בכל מיני פורומים. את יודעת להכין אותה? זאת אומרת, מתכון יש באמתחתך? נראית משו-משו.

בלבי

New member
אכן נראית משו משו ../images/Emo67.gif

אבל אין לי ת'מתכון שלה
ואולי טוב שכך

big mama 2

New member
להיפך אפי....

השוקולד כל כך אוהב אותנו שהוא לא רוצה ללכת....

למעלה