קינוח שוקולד נפלא....

big mama 2

New member
קינוח שוקולד נפלא....

לאחר שהחבר'ה אצלי התעקשו שיהיה גם קינוח שוקולדי הכנתי עוגת שוקולד ללא אפייה זמתכון של ג'סיקה מקסם של תיבול.... זה בעצם לא ממש עוגה, אבל זה טעים בטירוף , אוייב אמיתי.... 200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות 50 גרם חמאה ללא מלח שמנת מתוקה 2 כוסות של עוגיות שבורות לחתיכות בינוניות 2-3 חטיפי שוקולד - כיפכף , טעמי , כל סוג שתמצאו בבית , לשבור לחתיכות מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר כסף, כך שהשוליים של הנייר יהיו מספיק ארוכים לכסות את התבנית לאחר מילויה בבלילה. בסיר מעל להבה בינונית ממיסים את השוקולד + חמאה + שמנת. לאחר שהשוקולד נמס , מורידים מהאש ומוסיפים את העוגיות + חטיפי השוקולד. מערבבים בעדינות ומעבירים לתבנית המרופדת. מצננים במקרר כשעתיים לפחות - והעוגה מוכנה.

big mama 2

New member
אויש זה טעים שחבל על הזמן

אמא שלי אומרת שזה מזכיר לה פאדג'....

בלבי

New member
אוללההה ... מצאת אחלה פיתרון לכל

החטיפים הישנים שמצאת בארון
הקינוח הזה ממש מוצא לי חן
מזמן לא עשית מישלוחה לכפר סבא

big mama 2

New member
יאללה בלבי משלוחה לכפר סבא...

יקירתי זה קינוח בשבילך....בשנייה שטעמתי חשבתי עלייך.... קינוח מובהק לאוהבי השוקולד...

בלבי

New member
נראה לי כבר יהיה לך יותר זול לעבור

לגור פה
כל כך הרבה מישלוחות ... לא שאני מתלוננת חלילה !
זה ב'מת קינוח בשבילי ... אבל בדיוק ! הלוואי הלוואי הלוואי והייתי יכולה לאכול חופשי מה שבא לי וכמה שבא לי
הייתי מחסלת תבנית כזו בצ'יק ... יש לי חברה רזונת רבע עוף (אחרי שתי לידות) מידה 36 , ניזונה רק משוקולד ! טוחנת וטוחנת ואני לא מבינה לאן זה הולך. זה לא הגיוני
ואני רק מריחה וכבר נדבק לי
אני שואלת אותך, יש צדק בעולם ???

big mama 2

New member
וואלה את צודקת...אין צדק...

גם אני אחרי שתיי לידות אבל נראית כמו אחרי עשר בערך....עם תוספת של 30 ק"ג..... והבעיה הראשית שלי זה - השוקולד....!!!!! וקינוחים כמו שהכנתי היום.....

בלבי

New member
אני מציעה שנפתח עמותה !

עמותת ה "דקה בפה שנה בתחת"
לצערי כל מה שטעים, מחזיק דקה בפה, ואחר כך נשאר שנה בתחת ! אוי שוקולד שוקולד ... ההיית או חלמתי חלום ...

big mama 2

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אויש הרגת אותי מצחוק..... וכן אני מכריזה בזאת - על פתיחתה הרשמית של עמותת "דקה בפה שנה בתחת ".....

בלבי

New member
../images/Emo6.gif מצויין ! עכשיו אנחנו רק צריכות

לדסקס מה בדיוק נעשה בעמותה החשובה הזאת

10shosh

New member
מה זה נקרא מה תעשו בעמותה?

תפתחו מתכונים שיחזיקו שנה בפה ודקה בתחת
אתן חושבות שמהכלאה של שוקולד עם חסה יצא משהו טוב?

זושי1

New member
אני כבר הצטרפתי..ובטעות

המתכון של העמותה בשרשור אצבעות השום...שהוא מחוץ לעמותה, אבל עוגת הגבינה מאוד בעמותה...כולל ההמנון של חברות העמותה...

10shosh

New member
../images/Emo45.gifבטח בטח ראשונה בעמותה

ובתור ברית (דמים) שוקולד של חברת עמותה אמיתית ישר אחרי ההודעה שלך ירדתי על איזה חצי חבילה שוקולד מריררררררררררררררררר. שוקולד מנצח
והתחת לעד צומח

big mama 2

New member
הצעה לתיקון.....

נראה לי שצריך לשנות את שם העמותה שלנו..... "דקה בפה ולעולם בתחת..."

big mama 2

New member
בלבי כנסי.....

סיסמא דגולה לעמותה שלנו..... כל הכבוד לך...התמנית עכשיו לנשיאת העמותה......

למעלה