קינה

karmy66

New member
קינה

זעקי ארץ אהובה על עלמים שלא יתבגרו לעולם בכי ארץ אהובה על חיילים שלא ידעו אהבה מעולם היום הזה אל יהי ברוך לו יכולנו את היומן מחדש לערוך ביום הזה אלוהים אורר במקום לברך וחיילנו הותירו גופם בארץ החושך הלילה נדליק חנוכיה שמונה קנים לה ושמש במרכזה חנוכיית נשמה נדליק בתוגה יביטו שמונת הנרות אל השמש ויחכו לתשובה למה נשלחו לארץ זרה?? ארץ שאוכלת אף את יושביה האם מלחמת חובה היא או אליי ברירה? הביטו לשמש וחיכו לתשובה והיא התעכבה ומאנה לא חרשנו בשדות החיים לא קטפנו פירות אוהבים לא השארנו מזכרת מאחור אין פרי-בטן שיקדש עלינו ביום מלא השחור בכל בקר עת נכנסו לארץ הארזים חגו מעל לראשנו עופות דורסים להקות של עוזניות ונשרים חגים מסביבנו ולטרף מחכים ולא מחכים הם זמן ארוך ממהרים הם שולחן לערוך האם תבוא רק תקרובת לגורגרתם? או ארוחה דשנה למלאות כרסם?? נברך חיילנו ליום חדש שלא נגע עוד חנוכיה או שמש והנשר במרום יאכל רק עשבים אלוהים הרי אתה מלא רחמים

טאKילה

New member
זעקי כאבך

בכי מתנגן על כינור ציון עורי ארצי זעקי כאבך בדמעות יגון ותוגה מדינה קטנה בודדה בתבל בדם ילדיך חקוק קיומך. האם לא די? די הו מלחמות שזכרתי מעולם עד כה אנא אלוהיי הרחמים עשה שלום במרומים.

תוגה חרישית

שירה נוגה מרחפת תוגה חרישית אופפת דמעה חונקת תחינה אילמת קולות עלומים נדמו פרחים רעננים קמלו מנגינה נואקת זועקת בקדרות עמוקה דמומה מיתכןןץ הלב בכאב.

שמים1

New member
בכי לי ארץ אהובה ../images/Emo79.gif

בכי לי ארץ אהובה על בנייך הרכים על דמם הרוחץ את רגבי אדמתך רותח לוהט בקירבך. בכי לי ארץ אהובה על נהרות של דמעות הזורמים מבלי להשפך אל הים מחלחלים עמוק אל ניצנים דוממים. בכי לי ארץ אהובה פסקתי מלבכות, יבש מקור דמעותי זעקתי האילמת מרעידה שמי מרום, מזעזעת את כיסא הכבוד אינני יכולה עוד לבכות.

rovv

New member
נַחֲמוּ

אֲבֵלָה צִיּוֹן בָּנֶיהָ. בָּרִאשׁוֹן לְיֶרַח חֻרְבָּן נִצְּתָה חֲנֻכִּיַּת רְפָאִים מְלֹא לַבַּת יְגוֹנוֹת. בֵּין מְצָרֵי אֲבֵלוּתִי, אֶתְעַטֵּף, בְּזֵכֶר דְּבִיר קָדְשִׁי. בַּתְּשִׁיעִי אֵלְכָה, אֵשְׁבָה בָּדָד אֶסְפֹּד בֵּית בְּחִירָתִי אֶסְפֹּד בָּנַי נַחֲמוּ, נַחֲמוּ עַמִּי * לזכר החללים בקרב הקשה בבינת ג'יבל בראש חודש אב 26/7/06

karmy66

New member
איכה

איכה ישבה בודדה אל מול גבעת-רגבים טרייה איכה ישבה אם שכולה ליד חלקת בנה יחידה ודמעות מלוחות חוצות בלחייה הניחה אוזנה הכרוייה על רגבי האדמה החומה אמי דמי זועק מן האדמה ותשמע בת-קול חלושה אמי יקירתי התדעי? שלא ידעתי אישה? עזבתי זך וטהור השארתי חלומות מאחור

למעלה