קינאה

תאירU4

New member
הבעיות שלי הם יותר בקצוות

הגב מצד ימין, רגל ימין, יד ימין... וזה מתחבר לי ליצירתיות, אולי שם החוסר שלי?

המונשרי

New member
אם אני לא טועה - היצירתיות

היצירתיות שייכת לצ'אקרת הצוואר או הגרון.

hayapollak

New member
לא טועה אבל

לא מדוייק. צ'אקרת המין נקראת גם צ'אקרת היצירתיות. צ'אקרת הגרון אחראית על יכולת לתקשר עם עצמנו ואחראית גם ל היצירתיות הטבעית שלנו. היא נחשבת למרכז ההבעה התקשורת והשיפוט.

hayapollak

New member
זה לא חוסר

זו חולשה. *(מקלעת) צ'אקרת השמש אחראית גם על תפקודים פיזיולוגיים.

קטיפ

New member
קנאת אחים../images/Emo41.gif

רציתי לשתף לגביי קנאת אחים, אז אני מקנאת -מעריצה את אחותי הקטנה.....בואו נאמר שזו קנאה הערכה הערצה כזו, אני גדולה ממנה ב 4 וחצי שנים ,,,,, זוכרת את היום שנולדה לפרוטרוט...:) אני אוהבת מקנאה מעריכה, קשר מאוד קרוב ועם זאת מורכב....היא מעריכה אצלי את היכולת ללמוד כל השנים ואני מעריכה מקנאת בכושר האירגון והבישול המדהים שלה. אוקצור שמח במטבח..... מה אצלכן?????

hayapollak

New member
איזה זאב מנצח

שני זאבים ערב אחד סיפר אינדיאני אחד לנכדו על מאבק שמתרחש בתוך אנשים. הוא אמר: "בני, המאבק הוא בין שני זאבים בתוך כולנו: זאב אחד הוא רוע, הוא כעס, קינאה, צער, חרטה, תאוות בצע, יוהרה, רחמים עצמיים, אשמה, עלבון, נחיתות, שקרים, עליונות ואגו. הזאב השני הוא טוב, הוא הנאה, שלום, אהבה, תיקווה, שלווה, ענווה, טוב לב, נדיבות, אמפטיה, אמת, רחמים ואמונה." הנכד חשב על זה במשך כדקה ולאחר מכן שאל את סבו: "איזה זאב מנצח?" האינדיאני ענה בפשטות: "זה שאתה מאכיל" *משל זה נלקח מתוך האתר המקסים סיפורים לחיים.

מקנאה באופן טבעי-

אבל הכי רחוק שמגיעה זה בד"כ להיכנס לסרטים עם עצמי. לא עושה דברים מטורפים שכאלו...

לא מקנאה לבעלי...בכלל לא../images/Emo4.gif

אולי כי אנחנו חיים מספיק שנים ביחד..{20 שנים} אולי כי הוא אף פעם לא נתן לי סיבה לקנא. אני סומכת עליו במאת האחוזים,למרות היותו איש צבא,למרות שהוא לומד יומיים בשבוע באוניברסיטה. אבל......{ופה מתקרב אבל גדול
} הוא מקנא לי
אני יודעת,ומרגישה את זה. זה מפריע לי, אבל אין ביכולתי לעשות דבר.

מילקשייק, אני כל כך מזדהה איתך ועם

מה שאת כותבת. אני באותו המצב בדיוק. כיצד מתבטאת הקנאה של בעלך כלפייך ?

למעלה