קימקו bet & win - סקירה

tygger

New member
למה לא עומד עם אחרים בסעיף אמינות?

זה באמת הייתי רוצה לשמוע. דווקא מחברים שלי שחלקם רוכבים על B&W אז רובם מרוצים. חוץ מאחד שהגיע כבר לנזקים משמעותיים בכלי, אבל הוא "ילד מיוחד". (אפילו אמא אומרת...)

מוסיף ושואל...בחברת שליחויות

שבה עבדתי היו גם סאן יאנגים וגם קימקו(דיוק וסופר ג'וקי)דווקא הסופר ג'וקי היו אמינים יותר...

ixmix

New member
מפחפח באופן רשמי.

סופר ג'וקי אמין יותר מהדיוק? פחחח. נכון שהיו לסאניאנג בעיות עם מקוררי מים בדור הקודם, אבל בעיות אלה נפתרו ואינן קיימות עוד בדיוק (אטילה) החדש. הטייואני המתחרה - סאניאנג, כמעט בכל קטנוע, מוכיח עליונות מבחינת אמינות (שלא לדבר על היפנים, מג'סטי, ch ואחרים). "כמעט" - בגלל ההירואיזם. B&W שמשמש לנסיעות רבות ומחוץ לעיר, מתפח בד"כ רעשים מוזרים מכיוון כללי למטה, ולא, אני לא מתכוון לרעשים של ה 307 (סגור את החלון...). שוב, ענין של דיעה, אבל אומר כי בסעיף האמינות אני מתעקש שהוא נופל ממתחריו, ולמרות שהדבר לא נכתב בסקירה, ראוי להזכירו. Xמיקס

הרשה לי גם לפחפח...

לא דיברתי על מקורי מים בכלל וכן,בתחנה היו לנו שני סופר ג'וקי ושני סאן יאנג,כל הכלים עם פחות או יותר אותו קילומטארז' והסאינגים בילו יותר במוסך אבל לא בצורה משמעותית. אין לי שום דעה על הB&W אבל קימקו כיצרן נראה לי אמין מאד,אמין כמו כל שאר היפנים.

ixmix

New member
אני אהיה קטנוני...

כמו שאר היפנים? היפנים אכן יותר אמינים. פסססט רבי, אל תגלה לאףאחד - הקימקו טייואני. וגם כטייואני, הB&W נופל באמינותו ממתחריו. למה? ככה זה כשמייצרים זול. Xמיקס

ידוע שהוא טייוני,לא הסברתי את עצמי

טוב.התכוונתי שהוא אמין כמו יפנים,אבל כאן יש לי פחות נסיון,אז אני מניח שאתה צודק. אבל בהשוואה לסאן יאנג הקימקו לא נופל בכלום,כולל באמינות.

tygger

New member
לא יודע בקשר לחוסר אמינות.

תראה איקסי, לי היה דינק 150. במשך חצי שנה ללא כל תקלה. אני גם מכיר מספיק דיוקים (125 למען הסר ספק) ומספיק ג'וקי 125 וסופר ג'וקי. מבין כל הכלים הללו, הדיוקים אכן מבלים יותר זמן בשיחות נפש עם המכונאים במוסך מאשר הג'וקי. ואגב, אולי CH נחשב כלי אמין אבל אם הוא כזה אמין אז למה לא משתמשים בו בשליחויות (שם האמינות מאוד חשובה)? יוקר הטיפולים כאשר משהו מתקלקל ממש לא שווה את האחזקה שלו בסופו של דבר. הB&W עוד לא הוכח ככלי בעייתי. דווקא אולי להפך.

../images/Emo45.gif ובCH השתמשו המון שנים

לשליחויות אבל מאז היצע הדגמים גדל בהרבה והCH אכן יקר מאד לאחזקה.

z is dead

New member
2 הגרוש שלי:

מסכים לחלוטין לגבי עניין הבלמים. האחורי מוצלח מאוד, גם בזכות צינור שזור לעומת גומי סטנדרטי מלפנים.
אמינות וקרקושים- לא נתקלתי במשהו מציק במיוחד. ה-307 של אבא עושה יותר בעיות
שמן (ההערה לבדוק כל יום): מדובר גם בהנחייה של היבואן (יש מדבקה על הקטנוע, אין אזכור בספר רכב). לדעתי מדובר בתוצאה של בעיית התאימות לאקלים בארץ שהופיעה בדגמי 2001 (לפרטים נוספים נא לפנות לאיילR). אישית, אני מתקרב ל12K ק"מ ועדיין לא הוספתי שמן אפילו פעם אחת.
נוחות: מסכים לחלוטין ומשמעותי אף יותר בהרכבה. אם אתם מחפשים קטנוע לנסיעות ארוכות בזוג, חפשו משהו אחר.

ixmix

New member
בגלל המחיר...

כפי שציינתי, מדובר בכלי עם לא מעט חסרונות, אבל בסופו של יום (תרגום קלוקל מאנגלית) - המחיר מדבר, ומדבר בגדול. היחיד שמתקרב אליו במחיר ובנפח הוא הג'וירייד 200 (שנפחו אם איני טועה 176) - כפי שכבר כתבתי אני מייעד מספר נסיעות מבחן לחודש הקרוב, אז אפרסם השוואה ביניהם. בכל מקרה, הציונים של כל סעיף הם בינוניים, אבל התמורה לכסף היא טובה בעיני, ולכן הסופי הופף להיות 9. יש? Xמיקס

tygger

New member
לא רק הג'וי רייד.

אבל למה כל כך הרבה ג'וי רייד רוצים להחליף את הקטנוע שלהם? בכל מקרה, ג'ילרה VXR200, גראנד דינק 250 (אותו מנוע) דינק 150 (בר השוואה לדעתי) SKR150 (
)

ixmix

New member
לדעתי...

דינק 150 סובל מחוסר משמעותי בכוח. כך שגם היתרון הגדול ביותר שיש ל B&W (חוץ ממחירו) מתבטל, ולפיכך אינם ברי השוואה. את ה SKR איני מכיר טוב מספיק, הנתונים על הנייר מראים בעיתיות דומה של מחסור בכוח יחסית לB&W. ג'ילרה VXR מהווה קטגוריה בפני עצמו, ואינו בר השוואה לכלום. הוא למעשה הקטנוע הספורטיבי האמיתי היחיד בנפחים אלה (אך אינו מציע נוחות). דינק 250, עם אותו מנוע והרבה קשקושים עולה יותר כסף, ושוב, זו הסיבה מדוע איני משווה ביניהם. אני דבק הפעם בדעתי הקודמת - המתחרה שנראה הכי סביר הוא הג'וי200.

tygger

New member
לא ממש נכון.

הג'ילרה VXR200 דווקא מציע נוחות מעולה. המיתלים שלו מספקים יופי של נוחות, גם בקפיצות מבאמפים וגם בנסיעה רגילה. תבדוק אותו בעצמך... אני מבין אם כך שבדקת את הB&W 150. אם כך אז הדינק 150LX מציע דווקא נסיעה יותר טובה מבחינת כוח. עזוב לרגע את מה שרשום על הנייר. הדינק 150 דווקא מאוד חזק. מניסיון של זמן לא מועט איתו. הגראנד דינק 150 גם כן מציע מנוע יותר חזק מהB&W (שוב, נסה ותראה) ובמחיר לא הרבה יותר גבוה. SKR אכן יותר חלש, אבל מציע קטנוע במחיר הרבה יותר אטרקטיבי. אם כבר סקירה, אז עד הסוף. אני גם יכול לעזור אם תחפוץ.

ixmix

New member
אה, בה...

שלח טלפון במסר אישי. נתאם. נביא פה כמה מבחנים? הכרובון יהיה מבסוט. החבר'ה יהיו מבסוטים. סבבה?

™asper©

New member
TYGGER, אני מסכים עם רוב...

מה שכתבת פה בשירשור אבל.....ראנר 200 נוח? בתור בעליו של ראנר 180 (כמעט זהה ל-200) בערך חצי שנה, הוא לא נחשב לכלי נוח בכלל, ויש לי ניסיון גם עם קטנועים אחרים. תנוחת ישיבה זקופה, היעדר מיגון רוח ראוי, מיתלים אמנם איכותיים אבל קשים....בקיצור, לא נוח. ה-SKR הוא לדעתי קטנוע מאוד נחמד שנותן תמורה טובה מאוד לכסף, בעבוד 13K אתה מקבל קטנוע חדש בנפח 150 סמ"ק מקורר אויר עם הרבה יותר עיצוב, התנהגות ואיבזור מכל סאן יאנג אטילה או הרואיזם מצוי שעולים אותו הדבר. עד היום לא ברור לי למה הכלי הזה לא הצליח בארץ. מתחרים ל-B&W 150, מה עם הונדה דילן? כלי איכותי, חזק ויקר. בקיצור, אם בראש שלכם סקירה רצינית COUNT ME IN

למעלה